Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
AHoj, už několik dnů mě trápí bolest na levé straně břicha nahoře. Nemyslím, že je něco s dělohou, ale jedná se o takovou pálivou bolest. Jako by se mi tam tlačili orgány, nebo se natáhly svaly. Nevíte někdo, co to může být? Ve čtvrtek jdu k lékaři, tak nevím, jestli mam jít pro jistotu zítra k lékaři nebo vydržet do čtvrtka.
Ahoj, pokud by to extra nebolelo, tak bych vydržela do čtvrtka ![]()
@petkaaa Ahoj, můžu se zeptat, co to tehdy bylo? Mám s tím problémy už třetí měsíc. Z toho celý říjen se to jakoby ustálilo a teď to najelo znovu a ve větší intenzitě… Zajímalo by mě, na co tehdy doktoři přišli… já mám po hospitalizaci (srpen), kdy mi to teda doslova sebralo dech a po lítání po pohotovostech jsem skončila na chirurgii. Tam se mnou kromě sona a rtg páteře nic nedělali a na nic nepřišli… Po hospitalizaci jsem absolvovala kolečko - kontrolní sono, CT břicha, kolonoskopie… Nikde na nic nepřišli a mně znovu jakoby levý bok doslova hořel. Chodím na rehabilitace, že prý to může být od zad, beru AD, protože si to prý všechno vymýšlí hlava… Už jsem z toho zoufalá. Podle psychiatričky naopak AD můžou potlačovat fyzickou bolest, takže pokud mě to prý takto bolí i přes zvýšenou dávku AD, tak by se mělo dovyšetřit, co to způsobuje… Připadám si jako blázen. Nikde nic, vše v pořádku a já se přitom 3 měsíce cítím totálně nekomfortně, břicho jako by vevnitř hořelo a mám si říkat, že mi to dělá jen hlava…Hmm dobrý ![]()
@bonnefille zkoušela jste Fyzioterapii? Nebo si zkuste přečíst něco o vertebrovisceralních vztazích