Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, potřebuju poradit. v květnu jsem prodělala potrat a následně revizi v 5tt. Dnes je to už tři měsíce a mám mírné bolesti v podbřišku. Abych zala od začátku. Ještě před tím než jsem otěhotněla mě občas pobolívalo v podbřišku. Říkala jsem si že je to tím, že se děloha připravuje na těhotenství, ovulací atd. ten měsíc co jsem otěhotněla mě bolest přestala a já si říkala: tenhle mesíc jemi tak dobře, že těhotná určitě nejsem..dokonce se i menstruace dostavila skoro přesně na den,proto jsem se ani nestresovala s těhu testem ale byla bolestivější než kdy jindy..bohužel o týden pozdeji jsem začala krvácet a po provedení testu jsem zjistila že jsem těhotná. Po revizi bylo vše v pořádku..šestinedělí bylo pohodové a ani moc bolesti v podbřišku nebyly..ale teď jsou zase trošku silnější a tak nějak mi to už přijde normální když mě bolí bříško..právě mi skončila menstruace tak to může být i tím, ale chci poradit od někoho zkušenějšího abych mohla být v klidu..také se chci eptat..máte někdo zksuenosti se špatnými játry po potratu?já už je mam špatný 3 měsíce a ani podpůrné vitamíny co mi napsal lékař nezabraly..tak ještě čekám až budou játra Ok a pak se pokusíme o mimčo znovu..
Ahoj, mě taky dost často bolí v podbříšku. Je možné, že to máš po té menstruaci a přece jen to byl zásah do těla. Počkala bych a kdyby to bolelo víc, tak bych šla asi za doktorem. Nemáš třeba nějaký čajíček na ženské problémy? No a na ty játra bych asi zkusila OK Tau od firmy OKG. S jejich příravky jsem spokojená. Jinak se drž a přeju ať to brzo vyjde s tím těhu.
ahojky..děkuji za reakci..no kdyby to bolelo víc, tak si zajdu na kontrolu..jo jo prosím napiš mi bližší info o těch přípravcích…no doufám, že až se o to znovu pokusíme, tak to vyjde co nejdřím..jsem z dvojčat a moje sestřička je v 9 týdnu tak by bylo krásný kdyby to vyšlo:))
ahoj, určitě to vyjde, já prodělala samovolný potrat - bez revize, doktoři se pak roscházeli v tom, kdy se opět začít snažit o mimi, tak jsme to hodili za hlavu a řekli si až to bude,tak to bude a po 2 měsících už sem byla těhulka. Tak držím palečky ať to vyjde.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.