bolest v podbrisku v 38+4tt

150
24.5.05 10:20

bolest v podbrisku v 38+4tt

Ahojte tehulky a mamulky,
stretli ste sa niekto s bolestou v podbrisku (ako pri menstruacii) Mozu to byt poslicci aj ak bolest trvala vecer 10-15min bez toho aby sa v nejakych intervaloch opakovala? Proste som citila taky tlak…, no potom to preslo. Tak neviem ci je to predpriprava delohy na porod?
Mam 9 dni do ternimu :wink: Ak mate niektora skusenost… PS:ak viete o aku bolest ide-da sa prirovnat k bolesti v prvej dobe porodnej :oops: (myslim lokalizaciu :) intenzitu je asi tazko opisat :roll: )
Moc dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
24.5.05 10:23

Ayrinko…
Já zatím poslíčky cítím jako lehoučkou menstruační bolest a zároveň může ztvrdnout děloha nebo někdy i nemusí.
MS bolest se teda zatím zvyšuje a teď když to přijde, tak je to jako na začátku MS, prostě větší a je to lokalizováno úplně dole v podbřišku, dokonce mám někdy pocit, že je to v okolí děložního hrdla - taková křeč !

Ovšem jaká je opravdu porodní bolest, to ještě nevím :lol:
Drž se holka !
NiKina 37+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.5.05 10:32

Ahoj, já jsem měla přesně takovou bolest, kterou popisuješ, asi 3 dny před porodem. Držím palce!Zuzka :)

• Citovat
  • Upravit
79
24.5.05 10:48

Ahojky,

ja mela vcera neco podobneho navecer. Velka bolest to byla. Ne, poprve. Rikala jsem to rano lekari a ten povidal, ze by to poslicky mohly byt. Zacinajici kontrakce by pak zrejme mely zacit rozsirenim bolesti na cele brisko a ztvrdnuti.

Vcera to bylo neco. Asi zmena pocasi a ta prutrz mracen. Do porodu mam asi 2 tydny.

Nevim, zda jsem Ti nejak pomohla. Deloha si sama rekne, kdy je pripravena. Na to spoleham.

Pekne slunickove dny :wink:

G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
24.5.05 10:59

Ahoj,
pokud to jsou poslíčky, bolest by měla v teplé sprše ustoupit. Mě neustoupila, už jsme rodili :lol:
 S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
24.5.05 11:15

Ahoj Ayrinko,
přesně to co popisuješ jsem měla já 3 týdny před porodem, vždycky zhruba pozdě odpoledne nebo večer. Bolest trvala chvilku pár minut a nic. Tvrdnutí dělohy jsem necítila.
No a za tři týdny to začalo v noci taky tak, ale pravidelně se to vracelo,doba se zkracovala a to byl začátek porodu.
Tělíčko se pomalu připravuje na porod.
Ničeho se neboj, přeju ti lehký a snadný porod a hodné miminko.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.5.05 11:20

Diky holky, hned som pokojnejsia :wink:
Inac potrebujem este dokupit nejake vecicky, no uz mam aj normalne obavu odchadzat z domu, aby ma tie bolesti niekde nechytili 8O
No keby som mala ist s kym tak bez strachu, no bohuzial som sama :cry: manzel pracuje… a vlastne vsetci pracuju :)
No este ze su tie mobilne telefony :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky