Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Před 5 dny jsem vy:,–(ila HA a včera jsme se s přítelem milovali při menstruaci - jaká je možnost otěhotnění. Snoubenec totiž miminko stále odkládá a včera mu to „nedocvaklo“ … takže já doufám …
Zuzi,
při MS moc velká šance na otěhotnění není. Ale četla jsem i takové příběhy, kdy holčiny otěhotněly i při MS. Ale to jsou spíš vyjímky.
myslím, že je před těhu lepší si tělo od hormonů trochu pročistit, alespoň 1 měsíc. Ale Dr. na to mají různý názor.
Určitě ber Calibrum Babyplan nebo kys. listovou (BioFolic od firmy PharmaNord). Můžeš tím předejít vývojovým vadám, hlavně rozštěpům…
Přeju, ať snoubenec brzo změní názor!
Ahoj Zuzko,
no záleží na tom jak se Tvé tělo vypořádá s vysazením HA. Takhle se to nedá říct. Většinou se tělo po vysazení nejdřív vzpamatovává ze všech těch hormonů. většinou je ovu v půlce cyklu. Ale někomu se stalo, že otěhotněla při MS.
Každopádně si myslím, že to nebude Tvůj případ. Už jen z toho důvodu, že pokud je to teprve 5 dní co jsi jí vy:,–(ila, tak to jsi ještě chráněná účinkem hormonů. Je to vždycky v tom týdnu kdy je pauza a dostaneš MS.
Ale držím palce, at se miminko brzo povede !!!! ![]()
Kačka
prosím vás otěhotněla nekterá z váš přimo přímo
menstrraci?!!! ![]()
Já osobně mám ovu cca 17. DC a cyklus tak 33 dni,takže u mě to realne skutečně není.
venísek píše:
prosím vás otěhotněla nekterá z váš přimo přímomenstrraci?!!!
pokial mas kratke cykly okolo 17-19 dni tak je to vysoko pravdepodobne ze mozes otehotniet len pocas menstruacie.
pokial mas cykly 28 dni a viac, tak je to naopak vysoko nepravdepodobne.
v tom pripade je nepravdepodobne ze by si mohla otehotniet pri ms. aj ked nie uplne vylucene.
Děkuji moc…tetnto měsíc jsem to měla dříve o týden,ale divně,tet mám po ms jen ěpiním malinko,ale tochu citím jak kdybich to měla zase dostat..ale děkuji mimi by nevadilo
Ahoj četla sem tvuj kometař a zaujalo měto mužu se naně co zeptat děkuji ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat zda je možné otěhotnět první den menstruace
![]()
Ahoj chtěla jsem se zeptat zda jde otěhotnět přez MS.? S přitelem jsme měli během MS asi tri dny po sobě nechráněný sex. Antikoncepci neberu.Ms jsem měla od 11 do 15.6. Kdy si mohu udělat test? Děkuji za odpovědi
Miminko si přeju ale bohužel se nějak nedaří…