Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj vsem…
chtela bych vas poprosit o radu, jsem 37DC, po menstruaci ani stopa..zatim…trochu me poboliva bricho tak nejak jako kazdy mesic, mam trochu citliva prsa, obcas me pali zaha…jenze tehotenske testy (zatim jsem prubla dva) zarputile ukazuji pouze jednu carku…tak jsem trochu zmatena a mirne posmutnela…mate nejake zkusenosti s negativnimi testy takhle dlouho po vynechani… …dekuju za pripadne odpovedi a preju krasnej den a lepsi vysledky nez mam ja.....
Violeta
Ahoj Violeto,
neztracej nadeji! Ja mela jednu carku 36 DC a pak i 41DC a tehotna jsem byla. Otehotnela jsem sice asi az 24 DC, ale i tak teoraticky uz mely byt ty test pozotivni. Dalsi test jsem si pak delala asi az 55DC, v dobe, kdy uz mela vlastne dorazit druha MS, no a to tedy byly tlustice. Takze testuj klidne dal
Drzim palce a dej vedet, jaks dopadla! Hanka 18.tt
jejda…to byla rychlost…doufam, ze tu odpoved ted neplacam nekam jinam, jeste to tady trochu lovim
…dekuju, hacino za povzbuzeni.....jeste mam na zitrek na rano prichystanej 10ti jednotkovej ultra citlivej test a jestli ten me zradi, tak uz fakt nevim…v kazdym pripade nejspis zitra (at uz bude vysledek jakykoli) zacnu uhanet sveho doktora.....ale bojim se, ze to tehu nebude…mam totiz neblahy pocit, ze bych otehotnela v prvni pulce cyklu a to uz by sakrys ty cary mary mely bejt videt obe.....no uvidime, kazdopadne dekuju za tu kapicku nadeje…a urcite se ozvu…jo a poklidny tehotenstvi vinsuju ![]()
Ahoj Violeto. Moc bych ti přála, abys byla těhotná. Mě se stalo něco podobného. Taky MS nepřicházela a testy negativní. A nakonec MS dorazila 46 DC. Doufám, že tobě už MS nedorazí.
Zuzzi
Ahoj zuzzi, dekuju za prani.......pred pul rokem jsem potratila v 6tt, takze predstava, ze se to bude opakovat mne docela desi.....tenkrat byly ovsem testy pozitivni uz prvni den po vynechani jahod (teda menstruace
), takze nevim, co ma byt tohle zase za specialitu…no jo, je to dobrodruzo a jediny co muze clovek delat, je snazit se bejt v klidu (jako by to slo, ze jo).....no nic budme trpelive, trpelive, trpelive a mysleme na pekny veci.....tak preju hodne stesti a at mas brzo dve carky a jeste jednou dik za podporu…V.
Ahojky!
MOc bych ti přála,aby to zpoždění bylo těhu.Ze své zkušenosti tě ale nepotěším,měla jsem taky párkrát takhle velké zpoždění,testy negativní a pak vždy bohužel přišla menzes.Byla to vždy jen má silná sugesce,že chci
mimi,že jsem si to tím oddálila sama.Po roce,kdy se zadařilo jsem měla dvě čárky hned první den.Testy jsem si dělala při každém i malém zpoždění v naději,že už.Chápu tě A DRŽÍM PĚSTIČKY. ![]()
Ahojky,moc ti držím pěstičky,aby ti to vyšlo,vím,že testy nejsou vždycky 100%. ![]()
Taky jsme měla docela zpoždění,už jem doufala, ale ta mrcha si mě stejně našla a pak jsem měla mc pěkně zpřeházený.Ať je to těhu.berunda ![]()
Ahoj Violeto, je možné, že těhu jsi. Já jsem si před týdnem dělala test a byl negativní. Taky jsem nevěděla, na čem jsem. A teď už je to 15 dní co MS nepřišla, tak už je to jasný. U prvního těhotenství, to bylo úplně stéjné, takže ty testy nejsou vůbec dobré, nejlepší je potvrdit si to u doktora. Tak ať se daří.
Ahoj Violeto,
ja si s testy taky uzila,porad negativni,ikdyz uz se blizil dalsi cyklus.A kdyz uz jsem se objednala k Dr.tak vysla slaboulinka carecka.
mam kamaradku ktera si chodila delat testy(kazdy tyden,nekdy i 2× do tydne) na polikliniku do laboratore-driv jeste nebyly volne k prodeji,a do 3 mesice byly vzdy negat.pak sla se strachem k Dr a ten potvrdil 16 tyden.Za 14 dnu jsem ji byla za svedka a ma krasneho,zdraveho chlapecka.
I na genetice mi rekli,ze se to stava,tak ti moc preju at ti vyjdou //
MYSKA
Ahoj Kopretino, berundo, janulas a mysko,
dekuju za odpo a zaroven za podpo
…dneska (ac jsem se nakonec rozhodla, ze to jeste necham vyvstrebat) jsem nevydrzela muka cekani a vyzkousela ten mega citlivej test…no a ted na me zasejc vejra jedna proklatice carkovana…takze, nekdy bych se za tu zvedavost placla pres ruku......jsem zas tam, kde jsem byla…prolezla jsem spoustu diskusi, abych nachytala vedomosti a trosku jsem to asi predimenzovala…nekde totiz pisou, ze objednani k dr. ma probehnout tyden po spozdeni, nekde zase, ze se ma pockat 14dni......rada bych uz mela jasnou odpoved, ale protoze podvedome citim jak bude znit, chtela bych si jeste chvilku nechat tu malickou doutnajici nadejku…no a ted babo
rad......prozradite mi jak dlouho jste to vydrzely vy s navstevou na gynekologii??
Mejte hezkej den, holky
v pocatecni fazi vystihovana Violeta
VIOLETO,
ja se priznam,ze jsem byla vzdycky tak nedockava,ze jsem bezela,co nejdriv ![]()
Za testy jsem dokazala utratit majlant.Vzdycky me poslali rovnou na ultrazvuk,a vedelo se hned.Jen jednou snad tam Dr videl malou tecku,tak mi vzal jeste krev,ale tehu se tenkrat nepotvrdilo.
Vim jak ti asi je,jsou to nervy,ono asi bude nejlepsi zajit si k doktorovi.Kazdopadne drzim pesticky.
Jsem taky po zamlklem tehu,jeste mesic a jdeme do snazenicka ![]()
MYSKA
ja jsem taky zvedavice nedockava
, muj dr. dneska ordinuje az odpo, takze si umis predstavit jak si tady hryzu nehty......jen doufam, ze nepujdu od nej s brekem a nejakou zapeklitosti v hlave…chjo.....
taky ti preju at vam z toho tuleni brzo vykouknou dve cary jako z encyklopedie
…no jdu se nejak zamestnat…driv, nez se zacyklim v katastrofickointeligentnerozporuplnych predstavach…
zatim, mysko a tesim se, ze si na tehle strankach brzo prectu info o tvem pozitivnim testiku.....
Violeta
Violeto,
drzim ti palce, aby to bolo to, co si prajes.
a prosim ta, kde si zohnala ten 10jednotkovy tehutest a ako sa vola? ja viem, ze taky existuje, ale nikde ho nemaju.
inak - byvam v Prahe, neviem, odkial si ty, ale mozno mi budes vediet poradit.
diky, ahojky
Nika
Ahoj Niko,
ten test se jmenuje AFTER 10, stoji 123kc, mela jsem ho poprve a koukala na nej jako puk, protoze normalne kupuju BABY TEST.
Je to takova desticka s kapatkem, takze mezi temi tycinkovymi testy malicka zmena…alespon.....jo a staci, kdyz vystoupis z tramvaje nebo metra na I.P. Pavlova kousek nad vylezama je lekarna, kde jsem ten zazrak (u me naprosto zbytecnej
) poridila…ted nevim abych te nepletla, ale myslim, ze je to ulice Jugoslávská…tak dobre porid ![]()
Ja uz jsem objednana na ultrazvuk…zitra…tak uvidime........zatim V.
ahoj,
velmi pekne dakujem, pomohla si mi.
ja ho sice zatial nepotrebujem ![]()
ale snad niekedy k tomu dojde a budem ho mat „v zasobe“.
tebe moc drzim palce, velmi velmi velmi ![]()
pa,
Nika