Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, zatim jsem ve 12tt, ale uz mame s manzelem vybrany kocarek Mutsy … moc se nam libi, v realu jsem ho jeste nevidela, pouze na webu a tak jsem se chtela zeptat, zda mate nektera s nim zkusenosti a jake? Dekuju za prizpevky ![]()
Ahoj gabco, mame mutsy urban rider s korbickou sport a jsem na vysost spokojena. je lehoucky, skvele se ovlada, lehce sklada a navic je krasny a kazdy se za nim otoci:))
pokud ti nevadi cena, a ze budes za pul roku potrebovat sportak, ma jen 74cm, tak vrele doporucuji.
julie a albert 8 tydnu
Ahoj Julie, dik moc .. chtela jsem se te jeste zeptat a ty si budes kupovat na tento kocar sportovni sedacku nebo zvolis nejaky jiny? .. moje vsechny kamaradky se totiz shodly v tom, ze na prvni pul rok by si koupily obyc. hluboky a potom poradny sportak … ale jelikoz to je nase strasne moc vytouzene miminko a samozrejme prvni, tak se asi rozhodneme pro koupi Mutsy ctyrkolky hluboke korby a potom prave nevim … vim ze to je hodne penez, ale co dnes nestoji penize? ![]()
AHOJ, taky jsme uvazovali o Mutsy, ale odradil nas prilis nizky odstup od zeme kosiku a naprav kolecek. Staci trochu bahno, nebo jizda v terenu a je problem. Proto jsme se rozhodli pro Icoo, ktery je mimo jine super odpruzeny. Vzhled kocaru je dulezity
, ale jizdni vlastnosti a pohodli mimca, dle meho nazoru jeste vic
Hodne stesti pri vyberu. Nora
My to máme s tím prvním vytouženým podobně.
Budeme kupovat sporťák taky Mutsy, mají teď krásné nové barvy. To se tam jenom naklapne a můžeš si zvolit jakou chceš barvu a je to pořád za stejné peníze. Líbí se mi to, protože jsme nevěděli, co nás čeká, tak máme hluboký béžový, ale sporťák bude zelený nebo modrý:) U ostatních kombinovaných kočárků tahle možnost není, všecko máš v jednom vzoru a když to chceš zvlášť, přijde to o hodně dráž. Odpružený je Mutsy parádně a s výškou košíku žádné problémy nemám. Je ale pravda, že je dost malý. Zase na druhou stranu. Já v něm toho tolik nevozím, takže zatím stačí. Na velké nákupy je u nás manžel a kufr auta, ne koš kočárku:) My totiž bydlíme v pátém patře bez výtahu, takže bych nic víc, než Bertíka a tašku na kočár stejně nepobrala:) Náš podvozek se jmenuje Urban rider, tudíž je určen především do města, kde se s terénem moc nepotkáme. Ale rozmysli si, kde s ním chceš jezdit. Do lesa mezi pařezy to asi není…
Hodně štěstí při koupi. Jo a objednej včas. Dodací lhůta je až 3 měsíce…
Ahoj!
My taky máme Mutsy Urbarider. Ještě chvilku nám bude ležet doma - mimíška čekáme až za asi 14 dní
Julie, jezdíš s kočárkem i MHD? Bertík to je moc roztomilé jméno - jak se jmenuje? Já totiž když to bude chlapeček chci Roberta. My máme barvu Cargo Blue. Mě se nejvíc líbí korbička, i když tak nějak nejde úplně napevno narovnat bouda, máš stejnou zkušenost?Manžel je zase víc nadšený ze sporťáku. A co ta natáčecí náprava, snad si na to zvyknu, zatím mám trochu problém při couvání a taky doufám, že třeba v obchodech ve městě se s ním bude dobře manévrovat. Je to v pohodě?
Dík za zkušenosti.
Je to naprosto v pohodě, na couvání doporučuji zaaretovat, ale když už to pak máš v ruce, tak zvládneš couvat i s nezaaretovanýma kolama. My máme sport 14, takový ten jakoby manšestr. Vy máte stejnou barvu i u sporťáku?
MHD nepoužívám, jsme v centru, takže to nepotřebuju. Momentálně řeším slunečník, na univerzál má Mutsinka totiž hodně silné trubky, takže jsem objednala origoš, jenže bude nejdřív za měsíc, tak to řeším plínkou.
Pa julie a Albert:)
PS: jo ta bouda je frajerská, ale nenarovnáš ji. Babička už mi ji několikrát vytrhla z toho suchého zipu, jak ji chtěla narovnat před sluníčkem. Takže slunečník nutný! Kde jste ho kupovali, prosím…
Julie, my jsem kočárek kupovali letos na veletrhu v Brně, což bylo supr, protože zrovna měli tu naši barvu jako vystavený kus a tak jsem dostali slevu
Je to Cargo Blue, stejná korbička a stejný sporťák. Kola máme vyplétaná, mě se víc líbila, ale prý se musí v dešti a v zimě pak doma pořádně utírat do sucha, takže je to asi trochu nepraktivké na údržbu. S tou boudičkou je to divné - nechápu jak to tak mohli nechat. A stejně jak tvoje babička jsem ji při pokusu o narovnání taky strhla z toho suchého zipu ![]()
Takže doufám, že letošní léto nebude moc větrné, aby nám jestě neuletěla, mám ten pocit
Ale jinak je to nádherný kočárek!!! Slunečníky se dělají ve všech barvách k Mutsikum? Mě se líbí sluneční stříška pak na sporťák, ale ta se prý zatím do ČR nedováží
Mě se moc líbí jak říkáš Albertovi Bertík, to je hrozně roztomilé!
Tak pá a užívejte si Mutsy! Já už se nemůžu dočkat.
Ahoj bety, myslím, že jo. Slunečníky by měly být ke každé barvě zvlášť. nemáš náhodou ten sporťák někde na fotce?
Taky mu říkám Albi, Berty, Berťánku,ale nejčastěji ty rošťáku, rarášku a tak podobně a nejednou už došlo i na toho čertíka ![]()
j a a:)
Ahoj holky,
já a moje 6ti měsíční holčička jsme právě přešly z hluboké korby na sporťák a nemohu si ho vynachválit.
My máme trojkolku, nákupy v kočáru netahám a že bych měla někdy potíže v terénu? Nikdy a to bydlíme na vesnici a celou zimu jsem chodila na prochajdy do polí. Některé moje kamarádky ale s námi nemohly a musely jsme vyrazit do centra
. Jinak i do města je úžasný, v této sportovní verzi také skvěle skladný do kufru auta. No prostě jen samé superlativy.
Co se týče manévrování s kočárkem za pár dní nebudeš mít problém, je lehce ovladatelný, v pohodě jednou rukou, odpružení také výborné. A jak vidíš - do půl roku v pohodě vydrží a to naše dcerka není žádný cvrček
.
Tak hodně pohody s kočárky Mutsy všem mutsinkovým dětem a nenechte se odradit řečmi, že je špatný, možná je za tím něco jiného
.
Pa a hezký den Andrea
Fotečku ještě nemám, ale na www.libfin.cz si najdeš kolekci a Cargo Blue korbičku. Podvozek je light blue. Jo a taky mám tu zkušenost, že některé lidi kočárek hodně zarazil - cenou. I na naše poměry s manželem je to dost, ale my jsem ho prostě chtěli a žádný jiný, jak se nám líbil!!! Tak co! A hlavně pro dítě má všechno - sporťák je vhodný na naše zimy (dobrá střecha), perfektní materiál, polohovatelný až do ležení a kočárek je betelný a stabilní. I když na mě (já jsem prcek) trochu těžký, ale váha je normální v porovnání s ostatníma spíš lehčí.
Ahoj Andreo,
Gabca se ptala na zkusenosti s kocarkem. Napr. ja jsem napsala svuj nazor a proc jsme se rozhodli pro jiny. Ty pises at se nenecha odradit, ale ze tobe vyhovuje neznamena ,ze bude vhodny pro vsechny. Po uvazeni co ocekavame od kocaru jsme sli do Icca i presto , ze je drazsi nez Mutsy, ale vyhovuje nam lepe. Byla jsem vdecna, ze nam kamaradka Mutsy predvedla v terenu a ja ho osobne vyzkousela. Mozna za tim, ze ho tak vychvalujes je i neco jineho
. Nora