Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hledám dobrou gynekologickou ordinaci v Brně. Můj pan doktor má tendence na všechno bez předešlého vyšetření psát hormony, tak bych ho raději vyměnila. Můžete mi doporučit dobrého gynekologa v Brně, s lidským přístupem a dobře vybavenou ordinací?
Díky,
Janinkaa
Já chodím k doktorce Zakopalové. Je hodná, nemůžu si na ni stěžovat, má v ordinavi ultrazvuk a nic nenechává náhodě.
Jmenuje se jak už jsem řekla Zakopalová, je v Bohunicích na Běloruské. Telefon nevím, Zadej si ve vyhledávači na centrumu nebo jinde její jméno a místo a mělo by to najít její stránky. Kdyby nic tak se ozvi a já ti číslo napíšu. Janinka ![]()
Ahoj,
zkus se podívat na starší diskuzi. Někdy začátkem roku už se tady gynekologové v Brně probírali. Já mám výbornou zkušenost s MUDr. Vlašínem na Kozí.
Jitka
Ahoj, já jsem po prvním těhu taky gynekologa změnila.
Vadilo, mi, že jsem ho svými dotazy obtěžovala a na všechno mi odpovídal „to může být“. Měl ale v ordinaci UTZ a když už jsem „u něho“ otěhotněla, chtěla jsem to vydržet do konce. ¨Jeho i sestřin přístup za celé těhotenství ale rozhodl za mě. Hned po šestinedělí jsem gynekologa změnila.
Kamarádka (zdrav.sestřička) mi doporučila svého. Taky jich prý vystřídala víc, něž našla ochotného a prý šikovného doktora, který pracuje zároveň na Obilňáku jako porodník. Má perfektní prac. dobu (pro mamči s mimčem, kdy může prcka pohlídat manžel po práci) - od 12:00 do 19:00 3× týdně. Jinak je v nemocnici.
Ordinaci nemá zařízenou nijak zvlášť, na větší UTZ (přes bříško) už jsem musela na jiné pracoviště (jsem po druhé těhu), ale jeho přístup, tobě věnovaný čas a konzultace před i po vyšetření mi nedají ho nepochválit.
Je to MUDr. Anton, pracuje na Zámečnické v centru Brna (Zámečnická je ul. od MC Donalda na Nám. Svobody nahoru).
A co pro mě bylo také po předchozích zkušenostech důležité, nevyžaduje neoprávněné poplatky za přijetí nebo jako každoroční paušál (které by doktoři neměli od svých pacientek vyžadovat).
Taky vyšetří vše a nenechá nic náhodě.
Tak „šťastnou ruku“ při výběru dobrého doktora ![]()
Veronika
A s doktorkou Lázníčkovou z CENAPu máte zkušenost. Já tady v Brně přemýšlím o ní.
Díky,
Jana
Ahoj Jani,
taky jsem na ni slyšela chválu, chtěla jsem se k ní přehlásit, ale měla mooooc dlouhou čkací dobu, i když byly pacientky objednané. Zkus si o tom získat víc info - třeba jestli už tam nekdo ze známých nechodí.
U nás to kvůli mimču nešlo.
Veronika
Ahojky,
tak k Mudr. Antonovi jsem se taky chtěla zaregistrovat (mé tři kamarádky na něj pějí jen chválu), ale bohužel mi bylo řečeno, že má plno. Navíc se u něj prý strašně dlouho čeká, má hodně pacientek.
Tak jsem se zaregistrovala u Mudr. Zakopalové (už v listopadu) a musím říct, že ona i sestra jsou strašně milé, navíc mně vyhovuje, že se můžu objednávat přes meil.
Dobrý výběr přeje Martina