Kočárek Mutsy - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
17.5.05 11:36

Ach jo!
Samozřejmě že kažý má na kočárek jiné nároky… My např. taky zvažovali mezi IĆOO a Mutsy… Oba mají co do sebe, záleží pak už na konkrétním požadavku každého. Někde dávno (když se zaloví) tu bylo pěkné srovnání od někoho kdo tyto dvě značy kočárků zkoušel přímo v obchodě a pak sepsal supr body pro a proti. Ale i to bylo trošku o požadavcích té konkrétní osoby. Myslím, že Andrea prostě psala že je s Mutsikem spokojená a proč. To není žádné vychvalování. A to nenechte se odradit jsem já pochopila spíš jako narážku na cenu. Někteří naši známí třeba nejsou schopni pochopit jak může dát někdo za kočárek 20 - 30tis (včetně vajíčka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
17.5.05 12:04

No tak holky, přece se tady nebudeme handrkovat o slovíčka. Myslím, že oba kočárky jsou výborné a pekelně drahé :roll: a je to přesně tak, každý od kočárku očekává něco jiného. Důležitá je potom spokojenost maminky a hlavně mimča. Ještě mě tak napadlo, že další z důvodů, proč jsme se rozhodli pro Mutsy byl, že je korba hodně vysoko a tudíž přece jen dál od prachu z cesty. Některé jiné kočárky a hlavně kombinace s taškou, mají korbičku tak strašně nízko, že mimčo leží jen pár cm nad zemí a mamka se musí ohnout do půl pasu, aby ho uložila.
pa j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
17.5.05 12:10

jo, Bety, máš recht, ale podle mě, to vajíčko je na nic. Pokud teda nemáš autosedačku, tak samozřejmě do začátku ano. Ale my máme po neteři, takže do auta máme co dát, a jediné další využití mně pak napadá v hypermarketu při nákupech. Toho se však snažím Abiho ušetřit a když není zbytí, dá se to v poho zvládnout s kočárkem. Takže nás vyjde sporťák a hluboký na 20.
 j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.5.05 12:27

Juli, my máme vajíčko hlavně jako autosedačku a jak říkáš max. pak do supermarketu z auta atd. Nemáme originál Mutsy (i když vypadá bezvadně) máme Maxi Cosi. Ke kočárku máme ještě orig. fusak, tašku a pláštěnku.

Jinak ještě (proboha nic proti IĆOO :D ) kamarádka ho má, jediné s čím opravdu nebyla spokojená je práve orig. vajíčko a to kvůli neprodyšnému materiálu (ona stále jezdí autem, takže vajíčko používala hodně často)holčičce se tam zapařovaly zádička a to i v lednu např.

Pá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
17.5.05 13:10

Jé, Bety, ten fusak mě zajímá. Já jsem to totiž v tom březnu zvládla bez fusaku, ale na příští zimu ho musím pořídit. Napiš mi prosím o něm víc. Pláštěnku mám univerzál za 150 a úplně stačí a tašku zatím taky, ale na sporťák špekuluju o tom batůžku:)
 j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.5.05 14:53

Juli,
taky teď nevím, jestli baťůžek by nebyl lepší. Taška je dobrá, ale k tomu kočárku se mi zdá moc velká.No už to nebudu řešit… Fusak je skvělý - vevnitř fleece zvenku stejný mat. jako kočárek.Hodně teploučký. Já mám ten „normální“ ještě mají takový Eskymo. Ten můj ale nevím jestli vleze do korbičky, je dost velký.Já ho mám až na sporťák.Ale ty už s Bertíkem budeš v zimě určitě ve sporťáku. Nemůžu to teď porovnat, kočárek není u nás (kvůli místu zatím). Mrkni se na www.babystyle.cz - kočárek M. a pak do Doplňky ke kočárku nebo na www.babypark.cz Mutsy - doplňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
17.5.05 15:09

Ahoj,
taky se mi děsně líbí Mutsy, akorát prostě na něj nebyly peníze.
Nicméně měsíc před porodem na trh vstoupila novinka od Poláků - kočárek Mikrus Alu Sprint http://www.mikrus.com.pl/ , který je vlastně napodobeninou MUTSY - též jedna nosná tyč, též natáčecí zadní náprava.. Akorát materiál korby a jiné vychytávky nejsou nic moc, ale s manželem jsme si řekli, že potřebujem pro letní miminko hlubokou korbu pevnou (aby nebylo v zateplené tašce z vícekombinace) + natáčecí náprava zadní je určitě lepší než přední, která se o nerovnosti, kostky a tak snadno zasekává, takže Mikrus byl pro nás, co nemají 30tisíc navíc, docela spása.. :-)
Malá nám z korby vyrostla v 6. měsících (s fusakem se tam fakt už nevešla, tak šla do sportovní nástavby naležato včetně fusaku a tak odjezdila zimu. Nyní, v 10 měsících, kdy malá sedí, stojí, střídáme tento velký kočár s golfkama (na návštěvy, jízdy k doktorovi jedem s golfkami, ven stále s velkým kočárem).

Cena za Mirkus s hlubokou i sportovní korbou - 9tisíc a na to, že se bude využívat tak rok a pak minimálně, je to investice přiměřená..
Jde o to že Mutsy i Mikrus snese jen určitou váhu dítěte právě kvůli té jedné nosné tyči.. u Mikrusu je to 13kg, u Mutsy nevím, ale matně si vybavuji že to je také nějak tak..
Takže na dlouho to fakt není, my máme 10kg v 10 měsících.. :-)

Eva a Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.5.05 18:25

Víš co, Noro,

tohle skryté napadání, že jeden či druhý je prodejcem věci, o které napíšeš svůj názor mě opravdu štve.
Ty jsi napsala, že je to terénu na prd, já napsala že ne. Nic neprodávám a jen jsem s otevřeným srdcem odpověděla jedné mamině, která se ptá maminek - MAJÍCÍCH kočárek Mutsy, na názor.
Jinak Effi - já měla tašku na kočárek a už jsem ji prodala a koupila batoh (ten měkký, ne ten z plastu) a mohu říct, že je opravdu dobrý, ale menší, což třeba mně vyhovuje.
Ahoj Andrea

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.5.05 20:24

Tak hodně pohody s kočárky Mutsy všem mutsinkovým dětem a nenechte se odradit řečmi, že je špatný, možná je za tím něco jiného .
Andreo tohle jsi napsala . Pravdepodobne jsem to spatne pochopila, mela jsem za to, ze prave toto je skryte napadani, ze jeden ci druhy je prodejcem veci, o ktere napises svuj nazor . Proto moje reakce.

Taky jsem pouze chtela napsat svuj nazor a zkusenost s kocarkem, ale nechme toho pretahovani. Preju hodne stesti s jakymkoliv kocarkem. Nora

• Citovat
  • Upravit
1257
28.6.05 21:08

ahojky všem těhulkám,po přečítání těchto stránek mám pocit,že pokud nepodnikám nebo nekradu a nemám zkrátka na kočárek Mutsy,tak bych neměla ani otěhotnět…
Naštěstí jsem nohama na zemi…a vím,že i kdybych na něj měla,tak si ho nekoupím a to z jednoho prostého důvodu,myslím si totiž,že téměř všichni výrobci kočárků se soustředí na pohodlí dítěte i maminky a já osobně si budu kupovat náš český kočárek v celkové hodnotě cca 6000 Kč

papa všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
9.5.15 21:26

Prosba :-))) mam mutsy rider s hlubokou korbou a chtela bych koupit sportovni nastavbu, protoze mi podvozek vyhovuje. Problem, nemuzu sehnat eshop nebo prodejnu, kde by meli nebo mi objednali jinou barvu nez maji… Nabizeji jen asi ctyri pet barev ale tmave… Mam holčičku, chtela bych červený nebo tak.. Na bazarech jsem nasla jen korby nebo cele sety.:-((( neresila jste tu take nektera? Nebo nahodouuuuu neprodala by jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí