Bolest v podbříšku v 6. týdnu

927
15.2.14 22:07

Bolest v podbříšku v 6. týdnu

Dobrý večer, když jsem si před nedávnem dělala test, těhotná jsem na testu nebyla, ale gynekolog mi řekl opak.
Jsem v 6. týdnu a stašně mě bolí v podbříšku, nemůže to něco být? Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25233
15.2.14 22:11

Ahoj, je to naprosto normální. Chápu, že seš nováček, ale stačí trošku pohledat, zrovna na toto téma je tu mraky diskuzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
15.2.14 22:11

Já jsem tyhle bolesti také měla, je to ok, jsou to hormony a vůbec se toho v té děloze hodně děje. Je to dané i tím, jak se děloha zvětšuje. Takže klid :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25233
15.2.14 22:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
15.2.14 22:12

@avm3 Já jsem se vyděsila, protože u prvního mimča mě v podbříšku ani břicho nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4317
15.2.14 22:15

@alexsona ahojky, v první řadě gratuluji ;) me od 5tt do 7tt tak priserne bolelo v podbrisku a ta bolest šla az k pupiku, ze jsem v noci nemohla spát a pres den jsem si pořad někde sedala… bylo to opravdu neprijemny, ale prý se roztahovala děloha :-) ted už jsem v 13tt a vše je v pořádku, tak neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
15.2.14 22:21

Ahoj já jsem v 21tt a bříško mě čas od času bolí pořád ale prý je to normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
15.2.14 22:55

Klid, já to měla celý první trimestr a nikdy to nic nebylo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
16.2.14 12:06

Tak se vracím do diskuze. Včera kolem půlnoci jsem začala hrozně krvácet, tak jsme jeli do nemocnice a tam mi řekli, že to je potrat. Jsem z toho na prášky, furt jen brečím, vím, že to dítě bylo ještě strašně malé, ale je to strašný. Manžel za mnou už ráno byl a přijede zase odpoledne, ale stejně bych nejraději byla doma. Máme už jedno dítě, takže aspoň je to pro mě malá útěcha. Zažil to někdo a jak se z toho dostat ven? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
16.2.14 12:19

@alexsona To mě moc mrzí, ale ty bolesti za to nemohly, je to opravdu běžné - roztahuje se děloha.
Přeji klid a ať se brzy zadaří zase… Malé bylo, ale už to byl človíček. Poplakej si, máš na to nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
16.2.14 12:23

@avm3 Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
16.2.14 23:53

@alexsona moc me to mrzi :( kazdopadne ze sve zkusenosti muzu rict, ze potrat nikdy nevymazes..potratila jsem pred 2lety, od te doby se znovu snazime o miminko a nejde to :( muzu jen poradit, poplakej si, zkus to ze sebe postupne dostat, do niceho se nenut a obklop se blizkymi lidmi, hodne to pomaha. Drzim palecky at je Ti brzy dobre a brzy se Vam zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
17.2.14 19:29

@jalisca Děkujeme, dnes už mě pustili domů. Byla u nás moje mamka, takže se to nějak dalo přežít. Malej mě zaměstnává na 120% tak doufám, že se z toho brzo dostanu a budeme se snažit znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
17.2.14 19:35

@alexsona kdyz mas doma uz jednoho prcka, tak to budes mit malinko „lehci“, zameris se na nej :) dodrzte urcite stanoveny cas na uzdraveni, vetsinou rikaji pockat do prvni-treti ms a muzete znovu. Drzim palecky at je brzy dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
17.2.14 19:53

@jalisca Moc děkujeme, rozhodně počkáme, protože další zklamání bych asi už nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí