Bolest v podbříšku v 6. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6727
17.2.14 20:02

@alexsona to se nedivim:-( kazdopadne verim, ze kazda se driv ci pozdeji toho stesticka docka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
17.2.14 20:32

@jalisca Jo, v to taky doufám. Chtěla bych holčičku, když už jednoho chlapáka doma máme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
17.2.14 20:35

@alexsona to vyjde :palec: akorat to ted vstrebat no. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
17.2.14 20:37

@jalisca Přesně, to je to nejhorší. Doufám, žemi s tim malej pomůže, na to aspon nemyslet přes den :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
17.2.14 20:41

@alexsona jak se clovek zabavi, tak je to v pohode :) ja mela problem, kdyz jsem zahledla tehotne, to jsem spatne snasela, ale zkus byt pozitivni..samozrejme se vyplakat, dostat to ze sebe a na plno se venovat prckovi, pak to prijde samo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
17.2.14 21:09

@jalisca Jo, děkuju. Malýmu se věnuju abych na to trápení zapoměla. Nevím, co bych jinak dělala, kdybych ho neměla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.18 18:29

Podobná zkušenost??

Ahoj holky, jsem v 6. týdnu a včera v noci mi začaly křeče v podbřišku jako při menstruaci, do toho se přidalo i krvácení. Byla jsem dnes u lékaře a ten řekl, že zatím to vypadá všechno v pořádku a dal mi Utrogestan. Jsem z toho pořád nervózní, nemám se s kým o ty starosti zatím podělit, zažila některá z vás něco podobného a dopadlo to dobře? Zabere mi ten ultrogestan? Hrozne se bojím, že o miminko přijdu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.9.18 18:43

@světluška204 V tomhle týdnu je to prostě o „náhodě“, resp. založení těhotenství. Utrogestan, klid ani nic jiného s tím moc nenadělají. Krvácení i bolení břicha jako při ms není až tak neběžné, takže to potrat být může, ale taky vůbec nemusí.

Vím, že tě to asi moc nepotěšilo, ale tak to bohužel je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.18 18:48

@rozand A poznala bych to sama kdyby u mě došlo k potratu? Je to můj první pokus, tak jsem z toho všechno trošku zmatená. Jak dlouho takový stav může trvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.9.18 19:05

@světluška204 Poznat to asi nemusíš. U mě to teda bylo docela dost bolestivé (cítila jsem vyloženě kontrakce dělohy) a bylo mi tak hodinu fakt mizerně, takže jsem to měla celkem jasné, u mě šlo o zamlklé těhotenství, které spontánně odcházelo.

Krvácet můžeš v nějaké míře klidně i celý první trimestr, aniž by bylo cokoli špatně.

Bolesti břicha jsou v začátku těhotenství běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.18 19:09

@rozand Ty křeče trvají vždycky jen chvilku a dají se vydržet a krvácet začnu až po těch bolestech jinak ne. Jsem ráda, že jsem k tomu doktorovi dnes jela a teď budu jen doufat, že to brzo přejde. Moc děkuju za reakce k mému příspěvku!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.9.18 19:14

@světluška204 Není zač, doporučuju jít někam na rande a provětrat si hlavu :), pustit si pěknej veselej film nebo tak něco. Ať se pořád jen nebojíš :hug: . Vím, že je to těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.18 19:16

@rozand Vynasnažím se, ale je to těžký, protože mě zachvátila viróza :-( Tak snad se to moje tělo vzchopí a bude všechno ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.19 18:23

@světluška204
Jsem 8tt a už dva týdny spinim někdy i krvácím beru ultrogestan a Ascorutin a stejně to proti krvácení nepomáhá nikdo mi nedokáže vysvětlit proč krvácím když těhotenství prosperuje jak má odpovídá přesně tt srdíčko krásně bije jsem už z toho zoufalá protože to krvácení přichází každý den 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.19 18:25

Prosím prošla jste tím některá ?

Jsem 8tt a už dva týdny spinim někdy i krvácím a to celkem dost beru ultrogestan a Ascorutin a stejně to proti krvácení nepomáhá nikdo mi nedokáže vysvětlit proč krvácím když těhotenství prosperuje jak má odpovídá přesně tt srdíčko krásně bije jsem už z toho zoufalá protože to krvácení přichází každý den…strach o Mimi mě ubíjí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí