Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, měla bych na Vás otázku.
Stalo se Vám některé to co mne?
Začalo to tak, že jsem dostala normálně menstruaci dokonce přišla asi o 2 dny dříve.
Mívám vždy bolesti tak 2,3 dny před a pak ještě při menstruaci, klasika. Jenže teď jsem měla bolesti cely týden. Sice už nebyli tak velké a bolely mně vaječníky tak jako to bývá při ovulaci. Teď je to 8 den od skončení menstruace a stále to bolí. Tak se mi to různě střídá. Jeden vaječník pak druhý. Někdy oba najednou pak zas občas chytnu takovou chvilkovou křeč. Jenže jsem zpozorovala, že mně začala i bolet zadá. Bolí mně bok pak to vystřeluje do kříže a občas i do beder. Sleduji si i moč a jak často chodím na záchod. Otázky typu zda mohu být těhotná. Ano je to možné s přítelem máme přerušovaný nechráněný sex ale ta menstruace? A byla i jiná jak obvykle. Bojím se aby to zas nebyl zánět ledvin či něco jiného.
Snažím se vám napsat co nejvíc informací abych věděla zda to nějaká z Vás už taky zažila. Teď to budou za pár dni 3 týdny co mívám ty bolesti. Ta bolest toho boku začala tak před 3-4 dny. K lékaři se bohužel dostanu až v pátek. Teplotu též nějak necítím, ze bych měla. Občas se mi stane že se mi fakt příšerně zatočí hlava. Takový rychlí kyx a hned jsem OK. Začala jsem pít i URL čaj. Jen jsem hrozne nervní co by to mohlo být. Díky moc a hezky den holky
![]()
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!