Bolest vpravo v břiše

963
26.5.10 10:20

bolest vpravo v břiše

Ahojky těhulky,

jsem pomalu na konci 21.tt a už druhý den mě zlobí tak 4× za den taková pichlavá bolest vpravo. Jde mi to z bříška, skoro až od popíku, až do stydkého pahorku. Pokaždý když mě to chytne, tak snad vidím všechny svatý :-) Doufám, že je to jen vazík, na kontrolu k dr. jdu v úterý.

Jinak jsem se chtěla zeptat - stalo se některé z vás během těhu, že by měla nějak poškrábaný zevní genitál? Cítím totiž na stydkém pysku v oblasti poševního vchodu nějakou trhlinku a vnoci při toaletě se mi stalo, že při utírání jsem měla na papíře takový čárky jasný krve, ale jelikož ze mě díky vaginálním tabletám jde kanárkově žlutý výtok a krev s ním nebyla promíchaná, tak soudím, že je to právě z té nějaké trhlinky, i když mě to přivodilo skoro infarkt.

Předem moc díky. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44197
26.5.10 10:32

Nechci Tě strašit,ale může jít i o zánět slepého střeva,stává se to i v těhotenství a v nutném případě se i v těhotenství operuje :mrgreen:
Já bych při velké bolesti,kdy bych „viděla všechny svaté“ jela k dr.není to sranda..

Mě občas taky píchlo v podbřišku,měla jsem cystu,hrozila operace v těhotenství.Ale cysta se naštěstí zastavila a sama vstřebala.Ale bolest byla hlavně v první třetině těhotenství,snesitelná a občasná.To bys už věděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
26.5.10 12:22

Mě píchalo vpravo ve 27.tt, tak jsem jela pro jistotu do nemocnice, měla jsem strach ze slepáku. Nakonec slepák vyloučili, ale týden si mě tam nechali na pozorování a na kapačkách.Jistota je jistota.

• Citovat
  • Upravit
3337
26.5.10 12:25

Ahoj! Taky bych jela k dr. Vypadá to na ten slepák, ale člověk nikdy neví, to je jasné. Radši jeď, buď to vyloučí nebo potvrdí, ale každopádně bude lepší když tě budou mít pod kontrolou :-)
Budu držet pěsti a pak dej vědět! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky