Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky těhulky,
jsem pomalu na konci 21.tt a už druhý den mě zlobí tak 4× za den taková pichlavá bolest vpravo. Jde mi to z bříška, skoro až od popíku, až do stydkého pahorku. Pokaždý když mě to chytne, tak snad vidím všechny svatý
Doufám, že je to jen vazík, na kontrolu k dr. jdu v úterý.
Jinak jsem se chtěla zeptat - stalo se některé z vás během těhu, že by měla nějak poškrábaný zevní genitál? Cítím totiž na stydkém pysku v oblasti poševního vchodu nějakou trhlinku a vnoci při toaletě se mi stalo, že při utírání jsem měla na papíře takový čárky jasný krve, ale jelikož ze mě díky vaginálním tabletám jde kanárkově žlutý výtok a krev s ním nebyla promíchaná, tak soudím, že je to právě z té nějaké trhlinky, i když mě to přivodilo skoro infarkt.
Předem moc díky. Lucka
Nechci Tě strašit,ale může jít i o zánět slepého střeva,stává se to i v těhotenství a v nutném případě se i v těhotenství operuje ![]()
Já bych při velké bolesti,kdy bych „viděla všechny svaté“ jela k dr.není to sranda..
Mě občas taky píchlo v podbřišku,měla jsem cystu,hrozila operace v těhotenství.Ale cysta se naštěstí zastavila a sama vstřebala.Ale bolest byla hlavně v první třetině těhotenství,snesitelná a občasná.To bys už věděla.
Mě píchalo vpravo ve 27.tt, tak jsem jela pro jistotu do nemocnice, měla jsem strach ze slepáku. Nakonec slepák vyloučili, ale týden si mě tam nechali na pozorování a na kapačkách.Jistota je jistota.
Ahoj! Taky bych jela k dr. Vypadá to na ten slepák, ale člověk nikdy neví, to je jasné. Radši jeď, buď to vyloučí nebo potvrdí, ale každopádně bude lepší když tě budou mít pod kontrolou ![]()
Budu držet pěsti a pak dej vědět!
![]()