Kde naměří EKG?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
921
26.5.10 08:59

Kde naměří EKG?

Ahoj,
mám dotaz, sice jsem už podruhé těhotná, ale za živého boha si nemohu vzpomenout, na jakém typu zdravotnického oddělení se měří EKG…
Nechce se mi tentokrát jít zbytečně k praktikovi, který by mi samozřejmě napsal žádanku a nemusela bych to řešit, je to pro mně logistická komplikace s nulovým přínosem … tak bych se ráda objednala sama, ale to musím napřed zjistit kam … :twisted:
Mám takový pocit, že je to interna (tedy specializace Interní lékařství), ale jistá si nejsem a nechci tam do telefonu vypadat jako blbeček …
Díky za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17124
26.5.10 09:05

No já jsem těhotná potřetí a vždycky mi EKG v těhotenství dělali přímo moji praktičtí lékaři u sebe v ordinaci.A to jsem měla při každém těhu jiného doktora 8-o Ted mám opět jiného a podle všeho u sebe v ordinaci EKG nemá.Ale gynekolog mi řekl,že mám mít i prohlídku obvodáka,tak tam zítra zajdu a domluvím se i na EKG :nevim: Koneckonců je to fuk… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101547
26.5.10 09:16

No, já jsem ani malinko negativista, ale já osobně se na prohlídku u praktika i na EKG vybodla. Již mi ho asi 2× dělali, když jsem dávala plazmu, tak mi přijde zbytečné dělat ho znovu jen proto, že na to je v průkazce kolonka, ale to je na rozhodnutí každé :-)
A co mi zkontroluje praktik? To už vůbec nechápu…

Ale pokud se rozhodneš, že tam jít chceš, tak si myslím, že stejně budeš muset buď za praktickým nebo za gynekologem, aby ti napsal žádanku, protože ona to jinak pojišťovna tomu specializovanému pracovišti neproplatí. Já teď byla na velkém UTZ ve 20tt a taky jim tam ještě musím dodat žádanku z gyndy, protože jinak by s tím měli problémy s proplacením, je to byrokracie, ale holt s tím člověk nic nenadělá… asi aby se někteří neobjednali „pro jistotu“ na 5 místech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
26.5.10 09:43

Jo prohlídka obvodáka mi taky přijde k ničemu.Ale při druhém těhu jsem ji využila-Boleli mě extrémně záda a doktorka mi předepsla masáže a vodoléčbu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.5.10 09:56

Mě EKG dělala praktická u sebe v ordinaci. V pubertě jsem měla problémy se šelestí a tak jsem chodila na ekg na kardiologii.

Prohlídka u praktické - no nic moc to nebylo, hlavně mě prohlídla nohy, zda nemám náběh na křečové žíly (mamka na to trpí), což by se v těhotenství sledovat mělo.

• Citovat
  • Upravit
992
26.5.10 10:02

Mě natočil v těhotenství EKG můj praktický lékař u sebe v ordinaci, bylo to hotové za chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
26.5.10 10:12

Pokud nema EKG praktický lékař u sebe v ordinaci,vypíše žádanku na kardiologii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
26.5.10 11:19

Ahoj Zdenko, ano je to interna, tam dělají EGK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí