Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky těhulky,v neděli sme začali 39tt a je nám super.Si začínám myslet že se malému moc nechce ven-ale at je u mě co nejdéle.Bude to znít blbě ale bude mi pak chybět to jeho kopání a že už neucítím jak se mi vrtí v bříšku,ale na druhou stranu se moc těším až si malého pochovám a budu se ho moc dotknout,jen na to myslím a chce se mi štěstím plakat když si řeknu že ještě dva týdny a budu mít svého chlapečka v náručí Jazyk
Já ve čtvrtek začínám 38.tt a klidně bych šla o víkendu už rodit, ať mimčo není moc velké, ale dnes jsem byla na KO a zatím to nevypadá
Ale hlavně jsem přibrala za týden kilo a půl a to se mi nelíbí
![]()
Holčiny, úplně jste mi připomněly ten úžasný pocit, když kopali… Přeju klidný porod a ať máte mimča brzo u sebe.
Moc děkuju
.Já poslední dvě poradny sem prý nepřibrala nic,mě už váha stojí na 73kg.Takže sem v těhotenství přibrala 16 kg a t
o není moc že?
Malekote21, já při obou těhotenství přibrala cca 20kg!
Naštěstí to není poznat, vždycky jsem vážila asi 55kg, teď mám 60, takže paráda! ![]()
Ahojky holky, my budeme ve čtvrtek začínat 37. týden a už se moc těším, až se ta naše princeznička narodí. Přeci jen už mi to velké bříško dává zabrat, nejhorší je zavázat si tlaničky, spánek v noci - ani nemluvě, než se člověk otočí z jednoho boku na druhý a 4-6× vstávat v noci na záchod, to je radost
, na druhou stranu mi to kopání miminka a ten kontakt z bříška bude chybět, ale zase budu mít miminko v náručí…už se moc těším.. ![]()
PS: Jinak já jsem za celý těhotenství přibrala 5 kg - z toho poslední 2 za posledních 14 dní a to nejspíš tím, že teď pořád baštím dortíčky, buchtičky, čokoládky atd… ![]()
Ahojky, no já jsem teď 32tt a připadá mi že se zastavil čas vůbec mi to neutíká a už jsem přibrala 13 kg. Mám pořád hlad a pak výčitky svědomí
..ach ty hormony.Také už se těším, až bude mimi na světě, ale zároveň divný pocit z toho, co bude(máme první)
všem co nejpříjemnější dny do konce těhotenství M.
Tak ja sem dneska 37tt a přibrala sem zatim 12kg myslim ale už moc nepřibiram ani už nemam takovi chute.No jinak už bych to mela taky nejradeji za sebou to spani je šileny a břiško už mam taky hodne velky ,nejvic mi dela problemi vyjit u nas do třetiho patra to je neco.Mala ta sebou šije pořad a hlavne v noci nekdy to je i dost bolestivi,přide mi že už tam nema moc prostoru .