Těhotenský deníček

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
894
26.5.10 09:24

Těhotenský deníček

Dobré ráno holky, chtěla jsem se zeptat existují nějaké těhotenské deníčky kam si budoucí maminky píšou různé poznatky, změny, pocity atd v době těhotenství? :-D seženu něco takového někde? díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1707
26.5.10 09:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
26.5.10 09:34

Já jsem si koupila klasický sešit s tvrdýma deska, je to teda deníček Vítka, ale píšu do něj už od těhotenství, kontroly, pohyby a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.5.10 09:35

Estrellitko ahoooooj :huban: , jééé to je super typ:-) to zní moc dobře, ty jsi si ho objednala? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
26.5.10 09:39

neobjednala, ale napadlo mě, že bysme si ho mohly jít ten příští týden koupit spolu maminko :hug:
určitě ho budou mít někde v knihkupectví, to by bylo, aby nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.5.10 09:41

Estrellitce- no zrovna se snažím najít ho někde v knihkupectví a zdá se, že jsem ho našla v neoluxoru :lol: a kdy by jsme se tedy sešly a kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.5.10 09:42

Lentilce- no to už musíš mít pěkný zápisky, každý den jsi si něco psala? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
26.5.10 09:45

lucinko tak se můžeme sejít na václaváku a skočíme se tam podívat :-) příští týden můžu od pěti každý den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.5.10 09:46

já jsem podobě jako lentilka nakonec koupila samolepicí album na fotky a tam má malá vše, fotky z ultrazvuku, fotky bříška, dopis pro ní když byla ještě v bříšku, otisk nožičky když se narodila, cedulku z porodnice, míry, váhy jak roste, co umí každý měsíc a fotky. s těmi co jsou v knihkupectví jsem se nedokázala ztotožnit takhle si tam napíšu a dám co potřebuju. :wink: a má to i kus mě. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.5.10 09:47

No a na václaváku je neoluxor?:-) tak to by šlo, nechám auto doma, po práci a přijedu metríčkem:-) tak můžeme hned v pondělí v 5:-) a myslíš, že to vydržíme maminko s tím deníčkem do pondělí? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.5.10 09:49

Panuška- jéééé tak to máš krásně udělané, já si tam chci psát každou „hloupost“ a také si tam chci zakládat fotečky z ultrazvuku, fotky bříška, prostě vše co mě napadne, za pár let bude opravdu neuvěřitelný si to prohlížet a číst :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
26.5.10 09:52

ja nevim, jestli to vydrzime, taky bych ho chtela hned a zacit psat nejlip vcera :mrgreen: presne jak pise Panuska, je hezky si to udelat podle sebe, treba v tom albu, ale presto se chci kouknout, jak vypada ten denicek z knihkupectvi, co v nem vsechno je a tak… :wink: klidne muzeme hned v pondeli, to uz budu mit po prohlidce, jdu tam dopoledne…uf uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
26.5.10 09:53

jo luci a na vaclavaku je neoluxor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.5.10 09:55

tak to ti moc závidím :-) budu na tebe myslet a samozřejmě jsem také zvědavá, a ty jsi estrelitko měla kdy naposled MS? já se před prací podívám do šestky, je tam jeden malý obchod s těhotenskou modou, tak jestli tam také něco takového mají ať víme:-) mě to s tím deníčkem napadlo včera,a hned jsem si říkala, že je nejvyšší as s tím začít:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
26.5.10 10:03

zacatek posledni jsem mela 15.4…a ty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí