Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda Estrellitko!
V kolikátém týdnu přesně jsi? Já mám taky strach, že zítra ještě srdíčko nebude, ale uvidíme.
Jinak u mě přesně, jak říkáš - břicho už nebolí, ale večer ho mám nafouklé jak merunu, prsa bolí a kynou pořád a už tak 3 dny je mi na zvracení (ale i v průběhu dne a večer), ale vždycky to zatím nějak ustojím. ![]()
evelinko mě dnes bylo hrozně, celý den jsem měla pocit, že budu zvracet, ale taky jsem to ustála
když jsem byla u doktorky, bylo to přesně 6 + 4tt…říkala, že tak v tom sedmém týdnu už
vidět jde…kdybych šla příští týden, tak bych ho viděla…no jo, ještě si 14 dní počkám
a v kolikátým týdnu jsi ty? myslím, že u tebe by srdíčko už mohlo být opravdu vidět a i kdyby ne, tak si z toho nic nedělej..příště už tam bude na 100%
držím moc pěsti a dej zítra vědět!! ![]()
Ahojda! Tak podávám hlášení. Podle ultrazvuku je mimi 5tt+4 (nechápu podle čeho to je, jestli podle velikosti, jinak jsem 6+2) a říkala, že už bije srdíčko.
Ale já nic neviděla. Na další kontrolu jdu 22.6., jestli mimčo roste a pak se prý budu muset objednat na genetiku (jsem stará matka…35 let
).
evelinko tak hlavně, že první prohlídka vše v pořádku potvrdila a dál se neboj, bude to dobrý všechno a za rok už budeme drncat s kočárkama
![]()
holky a dnes jsem si konecčně pořídila deníčky ![]()
jeden pro mimíska
http://www.knizniweb.cz/…tri_let.html?…
a druhý pro mě
http://knihy.abz.cz/…nsky-denicek
Evelina75, Estrellitka- holčičky já se k vám také hlásím, byla jsem ve čtvrtek na 1.prohlídce, mě už srdíčko ukázal, podle takovýho červenýho bíjícího flíčku jsem ho viděla také i já:-)je to bomba, jsme velký 45mm
mám i fotečku:-) dnes jsem v 7 týdnu
, jéééééé to je krása:-)
tak vy jdete na prohlídku ješte teď v červnu? tak to už také uvidíte
![]()
Luci, mimi už prý taky
bije, jen jsem to nepostřehla. A fotečku bohužel nemám. Tak snad toho 22.6. Jinak doufám, že se moc nerozjede blicí období. Zatím se držím zuby nehty!!! ![]()
Evelinka75- no tak to je krásná zpráva:-)už mi dal dr. dokonce průkazku:-)i když moc nechtěl, sestřička na něj udělala smutný oči:-)no je to krása:-) ale co se týče blinkání, zatím to zvládám, ale musím říct, že mi na zvracení je dost často, mám vždycky hroznej hlad a chuť na jídlo a pak sním pár soust a začne se mi zvedat žaludek
, fujky fujky.....a ty prsa, mám je tak nalitý a bolavý, nemůžu na ně ani sáhnout:-)
Ty prsa jsou opravdu nepříjemný…já spím ráda na břiše a teď to teda dost bolí.
Já mám štěstí, že mi je na zvracení dokud se nanjím. Takže to vždycky zajím (stačí trochu) ale jím dooost často.
Holky já budu jak lítající vzducholoď!?! ![]()
Jak lítající vzducholoď?:-)no já taky ráda spím na břiše, teď je to jen tak mírně, spíš vlastně na boku:-)))no jo no, a to s bříškem už vůbec nepůjde ![]()
ahoj holky maminky chci se zeptat kdyz jsem poslednims mela okolo 20.4 a se svym pritelem jsem spala naposled 3 dny pred ocekavanou ms a neprislo to delala sem si tt cca po 12 dnech a byl negativ ale mam pobolivani v podbrisku je mi na zvraceni porad me pali zaha a jsem unavena a mam strassny navaly horka myslite ze bych mohla byt tehu??
Mohla…zopakuj si testík a když znovu bude negativní, zajdi si na krev nebo k doktorovi, ať máš jistotu a víš, na čem jsi! Držím pěsti! ![]()
Ahojíky:-) já měla poslední MS 19.4., k oplodnění došlo zřejmě kolem 28.4. a začátkem května, další MS nepřišla, test jsem si dělala při 5denním zpoždění a už jsem to měla jasný:-)ale jediný příznak, který jsem v té době měla byla ta únava asi:-), ale mohla by jsi být ![]()
to bych byla rada protoze jinak si tyhle problemy nedovedu predstavit no gratuluji