Těhotenský deníček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1791
2.6.10 08:30

Ahojda Estrellitko! :kytka: V kolikátém týdnu přesně jsi? Já mám taky strach, že zítra ještě srdíčko nebude, ale uvidíme.
Jinak u mě přesně, jak říkáš - břicho už nebolí, ale večer ho mám nafouklé jak merunu, prsa bolí a kynou pořád a už tak 3 dny je mi na zvracení (ale i v průběhu dne a večer), ale vždycky to zatím nějak ustojím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
2.6.10 20:12

evelinko mě dnes bylo hrozně, celý den jsem měla pocit, že budu zvracet, ale taky jsem to ustála :wink: když jsem byla u doktorky, bylo to přesně 6 + 4tt…říkala, že tak v tom sedmém týdnu už :srdce: vidět jde…kdybych šla příští týden, tak bych ho viděla…no jo, ještě si 14 dní počkám :-) a v kolikátým týdnu jsi ty? myslím, že u tebe by srdíčko už mohlo být opravdu vidět a i kdyby ne, tak si z toho nic nedělej..příště už tam bude na 100% :wink: držím moc pěsti a dej zítra vědět!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
3.6.10 12:32

Ahojda! Tak podávám hlášení. Podle ultrazvuku je mimi 5tt+4 (nechápu podle čeho to je, jestli podle velikosti, jinak jsem 6+2) a říkala, že už bije srdíčko. :dance: Ale já nic neviděla. Na další kontrolu jdu 22.6., jestli mimčo roste a pak se prý budu muset objednat na genetiku (jsem stará matka…35 let :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
5.6.10 18:55

evelinko tak hlavně, že první prohlídka vše v pořádku potvrdila a dál se neboj, bude to dobrý všechno a za rok už budeme drncat s kočárkama :dance: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
5.6.10 18:58

holky a dnes jsem si konecčně pořídila deníčky :wink:
jeden pro mimíska
 http://www.knizniweb.cz/…tri_let.html?…

a druhý pro mě
http://knihy.abz.cz/…nsky-denicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
7.6.10 09:01

Evelina75, Estrellitka- holčičky já se k vám také hlásím, byla jsem ve čtvrtek na 1.prohlídce, mě už srdíčko ukázal, podle takovýho červenýho bíjícího flíčku jsem ho viděla také i já:-)je to bomba, jsme velký 45mm :mrgreen: mám i fotečku:-) dnes jsem v 7 týdnu :lol: , jéééééé to je krása:-) :srdce: :dance: :srdce: tak vy jdete na prohlídku ješte teď v červnu? tak to už také uvidíte :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
7.6.10 09:16

Luci, mimi už prý taky :srdce: bije, jen jsem to nepostřehla. A fotečku bohužel nemám. Tak snad toho 22.6. Jinak doufám, že se moc nerozjede blicí období. Zatím se držím zuby nehty!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
7.6.10 09:33

Evelinka75- no tak to je krásná zpráva:-)už mi dal dr. dokonce průkazku:-)i když moc nechtěl, sestřička na něj udělala smutný oči:-)no je to krása:-) ale co se týče blinkání, zatím to zvládám, ale musím říct, že mi na zvracení je dost často, mám vždycky hroznej hlad a chuť na jídlo a pak sním pár soust a začne se mi zvedat žaludek :roll: , fujky fujky.....a ty prsa, mám je tak nalitý a bolavý, nemůžu na ně ani sáhnout:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
7.6.10 09:38

Ty prsa jsou opravdu nepříjemný…já spím ráda na břiše a teď to teda dost bolí.
Já mám štěstí, že mi je na zvracení dokud se nanjím. Takže to vždycky zajím (stačí trochu) ale jím dooost často. :zed: Holky já budu jak lítající vzducholoď!?! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
7.6.10 09:46

Jak lítající vzducholoď?:-)no já taky ráda spím na břiše, teď je to jen tak mírně, spíš vlastně na boku:-)))no jo no, a to s bříškem už vůbec nepůjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
7.6.10 09:50

ahoj holky maminky chci se zeptat kdyz jsem poslednims mela okolo 20.4 a se svym pritelem jsem spala naposled 3 dny pred ocekavanou ms a neprislo to delala sem si tt cca po 12 dnech a byl negativ ale mam pobolivani v podbrisku je mi na zvraceni porad me pali zaha a jsem unavena a mam strassny navaly horka myslite ze bych mohla byt tehu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
7.6.10 10:04

Mohla…zopakuj si testík a když znovu bude negativní, zajdi si na krev nebo k doktorovi, ať máš jistotu a víš, na čem jsi! Držím pěsti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
7.6.10 10:05

dekuji no zkusim jeste jeden a uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
7.6.10 10:06

Ahojíky:-) já měla poslední MS 19.4., k oplodnění došlo zřejmě kolem 28.4. a začátkem května, další MS nepřišla, test jsem si dělala při 5denním zpoždění a už jsem to měla jasný:-)ale jediný příznak, který jsem v té době měla byla ta únava asi:-), ale mohla by jsi být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
7.6.10 10:09

to bych byla rada protoze jinak si tyhle problemy nedovedu predstavit no gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí