Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Evelina75- jojo přesně tak. hlavně aby bylo všechno v pořádku,musí být…už se nemůžu dočkat
Musíme si pak hned napsat. Doufám, že Estrelitta v pondělí taky podá hlášení.
To pondělí jí ale závidím…no, máme před sebou dlouhé měsíce čekání na různá vyšetření atd., tak se musíme učit trpělivosti. ![]()
Evelina75-jo určitě dá vědět:-) a kde vlastně je? A kolik ti je Evelin?
No ty jsi mlaďoučká…sleduju i jiné diskuze, kde jsi to probírala. Mě je už 35 let a mám skoro 12tiletýho habána. Tohle beru jako poslední zvonění, ikdyž náhodné. ![]()
Evelina75- jééé to je ale moc fajn, že takhle náhodou čekáš miminko:-)ale prvního habána jak píšeš jsi měla tedy taky zhruba ve věku jako já ![]()
Bylo mi 23 a bylo to děsně fajn!!! Opravdu jsem si to užila. Ikdyž jsem měla nespavce
a to opravdu až do 3 let, tak jsem to zvládala, ikdyž mi pak doma říkali průsvitka, jak jsem byla bledá a hubená.
Teď doufám, že bude miminko spavý, protože co si budem … člověk už je po těch letech zpohodlnělý. Ale MOC se těším a doufám, že bude všechno v pořádku a mimčo bude zdravé. ![]()
Evelina75-moc ti to přeju,teď si to zase užiješ asi jiným způsobem:-) určitě si napíšeme po doktorovi… mě bude taky skoro 23:-)a taky doufám, že si to užiju, i když bojím se toho, že jsem docela spáč, teda stejně nevstávám později než v 9, ale i tak, že prostě budu muset vstávat i když ještě budu chtít spát:-) ale to se snad nějak upraví a přizpůsobí miminku..... ![]()
Určitě! To bylo bezva období…ráno jsem nakojila, pak znovu šup do postýlky i s miminkem a paráda cca do 10 hod. ![]()
Evelina75-začínám se na to čím dál více těšit:-) už teď je to krásný pocit ![]()
ahoj děvčátka!
přišla jsem na vás jen juknout a pozdravit ![]()
dneska to je první den po téměř dvou týdnech, kdy mě nic nebolí…až jsem z toho nervozni
předtím mě pořád pobolíval podbřišek a dnes nic
…ale únava nezmizela, přišla jsem z práce a hned jsem si na hoďku lehla… ![]()
holky těším se na pondělí a zároveň mám strach..prosím prosím ať je všechno v pořádku…
jak jste na tom s deníčkama?pořídila jste si některá nějaký už? ![]()
Ahoj Estrellitko! To jsem ráda, že taky někoho nic nebolí. Já jsem takhle na tom asi od pátku a byla jsem z toho pěkně nervózní. Dnes v noci, když se mi udělalo nevolno od žaludku (ale ustála jsem to), tak jsme z toho měla normálně radost. Jsem ale blázen…dnes ráno jsem si raději opakovala test a těhulkovská čárka je silnější, než ta kontrolní
. Dnes ti držím pěsti a dej hned vědět, jak si dopadla a co si už na UTZ (resp. doktor) viděla. ![]()
Haloooooooo! Kde jste kdo? Čekám na zprávy od Estrellitky, jak si dopadla na kontrole? ![]()
ahoj holkyyyyyyyy ![]()
evelinko u doktorky to bylo vsechno v poradku
srdicko jeste nebylo videt, takze vy mate vetsi sanci, ze uz ho spatrite, kdyz jdete k lekari pozdeji
…presto jsem si nechala udelat prvni obrazek
je tam videt jen ten zloutkovy vacek, nebo jak se to jmenuje
a hned vedle malinka fazolka
na dalsi prohlidku jdu 17.6., tak to uz
pry urcite uvidim
byl to krasny pocit, kdyz mi to potvrdili…posledni dny se citim uplne v pohode…rano mi je hodne zle od zaludku, ale nezvracim…bricho boli minimalne…prsa boli porad dost
unava se malinko zlepsila…a co vyyy? jak vam je devcatka?