Těhotenský deníček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
26.5.10 10:07

já 19 :lol: , tak to je opravdu super, prá dní za sebou :lol: , včera jsem myslela, že neusnu, pěkně mě bolelo v podbřišku, asi mu něco nechutnalo… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.5.10 10:09

HOLKY, ještě jedna věc, jaký časopis je nejvíc pro těhotný, víte?:-) chci si něco koupit na odpolední d práce:-) zatím jsem četla family star:-) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
26.5.10 10:15

lucinko me bolelo vcera v podbrisku cely den a hodne :cry: …no…vime, ze tam je :wink:
ja jsem si minuly tyden koupila casak „maminka“, byly tam i nejaky prilohy a darky…je tam hezky clanek tehotenstvi tyden po tydnu…pekne rozepsany, co se v tele prave deje…touhle dobou se nasemu malinkemu uz tvori zaklady dlani, vis to? a meri asi 1,5cm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
26.5.10 10:20

já si psala v těhotenství do malého notýsku jen váhu a případný zdravotní komplikace nebo vyšetření, ale zápisky o těhotenství mám nejlíp uložené tady - v deníčcích na emiminu :pankac:

tedy přesněji v deníčcích naší skupiny v rámci jednotlivých komentářů, už se chystám nějaký ten pátek, že projdu deníčky a vytáhnu všechny své komentáře do jednoho souboru ;)

Příspěvek upraven 26.05.10 v 10:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
26.5.10 10:20

Jé ahoj holky, koukám, že jsme na tom skoro stejně! Já měla poslední MS 20.4. Na kontrolu jdu 4.6. Taky jste tak nedočkavé? A co příznaky, máte nějaké? Já skoro nic, až mě to zaráží…ale 3 testy po několika dnech s //. :-D Tak doufám, že na kontrole už bude :srdce: !?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.5.10 10:21

Ta představa je opravdu dojemná, i když přiznám se, že mě už začíná více věcí dojímat:-)ale jako v dobrým:-) tak se dneska zaměřím na maminku:-) už jsem někde na internetu četla co všechno se už začíná tvořit a vyvíjet a někdy v 8TT srdíčko ne?:-)je pravda, že to těhotenství mi zvedlo náladu, jsem taková spokojená a vyrovnaná, protože to počasí je opravdu už únavný :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.5.10 10:23

Evelina75- no bezva, další do party:-) my s estrellitkou příznaky už trochu předce jen máme…já teda nic výraznýho, nedělá se mi špatně, jen se mi občas zatočí hlava, chodím stále čurat:-) a občas mě teda bolí v podbřišku, zkártka se tam něco děje:-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
26.5.10 10:32

No mě se taky občas pěkně zamotá hlava, trčej mi pěkně bradavky a bolej (ale ne celý prsa). S tím čůráním se to nějak upravilo, před 14 dny jsem na tom byla hůř. Ale že bych nějak hůř snášela pachy, nebo mi bylo na zvracení, tak to ne. Jsem teď 5tt+2. Ale trnu, než mi to doktorka potvrdí…člověk se na netu totiž dozví leccos, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.5.10 10:36

Evelina75-to určitě, mě ten první den co jsem zjistila, že jsem těhotná pomohlo si tady s holkama psát, protože jsem měla hrozně smíšený pocity…ale už se zdá, že je vše v pořádku:-)a začínám si to užívat, mě se zatím také nedělá na zvracení, jen jsem byla fandit na finále MS v hokeji v baru a to jsem musela chodit každou chvilku ven na vzduch, bylo tam strašně zakouřeno a to se mi teda špatně dělalo, co se týče prsou strašně mě bolí levé a je i takové plnější, pravý mě začíná bolet až dneska ale je takový ufouklý:-)no snad se to srovná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
26.5.10 10:39

Evelino vítám tě :kytka:
me taky bolí bradavky, šíleně :mrgreen: …často se mi točí hlava, bolí mě břicho a jsem hodně unavená, pořád taková zralá na spaní :mrgreen:
už abych měla prohlídku za sebou, budu mnohem klidnější… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.5.10 10:41

Holky a taky mě v práci nic nebaví dělat, protože jsem taky stále unavená, pořád bych spala nebo alespoň polehávala :lol: a to počasí k ničemu nepřidá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
26.5.10 10:43

luci přesně, jsem na tom stejně…navíc jsem myšlenkama úplně jinde než u pracovních povinností :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.5.10 10:47

no je to hroznej stav v práci, usínám tam, a teď ta představa, že tam za hodinu budu muset jet…a být až do 20.00 8-o to nevím jak zvládnu…navíc včera mi to tam vůbec neutíkalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
26.5.10 11:02

Jééé holky, jsme na tom úplně stejně… :hug: kouř mi vadí hodně, v práci to absolutně neutíká, hlavně tady myslím na úúúplně jiné věci…na těhu, mimíska atd. Jo a dočetla jsem se, že na nevolnost zabírá zázvor…tak tu mám zázvorový čaj a upíjím ho. A zatím v poho. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
26.5.10 11:09

Evelina75- já jsem četla někde na internetu, že zázvor by se myslím moc neměl, ale nechci lhát, ale možná až v pozdějším stádiu, jdu to zkusit najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí