Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Evelina75-jééé tak promiň, našla jsem, že je dobrý na nevolnosti, jen se s ním musí opatrně zacházet v malých dávkách, omlouvám se ![]()
Lucka13 píše:
Lentilce- no to už musíš mít pěkný zápisky, každý den jsi si něco psala?
Jejda každý den ne. Jenom pokud se událo něco zajímavýho, cca 5× do měsíce.
lleennttiillkkaa píše:Lucka13 píše:Jejda každý den ne. Jenom pokud se událo něco zajímavýho, cca 5× do měsíce.
Lentilce- no to už musíš mít pěkný zápisky, každý den jsi si něco psala?
No ono taky každý den si psát, bolí mě v podbřišku, byla jsem zase čurat:-)to je fakt, to by bylo často o tom samém ![]()
Ahoj,
tak já jsem si koupila na začátku těhotenství klasický sešit s pevnýma deskama, potáhla jsem si ho folií a psala denně zápisky. Synovi jsou dva roky a mám už načatý čtvrtý deníček. Je nádherný v tom číst, protože spousty věcí člověk zapomene.
Estrellita, já měla taky poslední menzes 15.dubna! A dneska jsem byla u doktorka, potvrdil těhu z vnitřního vyšetření pohmate a v pondělí jdu na ultrazvuk, prý by už mohlo být vidět srdíčko. Dneska začínám sedmý týden.
Holky, tohle sem nasla, treba se to bude hodit:
www.emimino.cz/darek/darek.doc
Ivca
Lenny-já jdu k doktorce v pondělí, tak jsem zvědavá, co mi řekne, snad je vše v pořádku
tak na tom ted budeme podobne maminko
…u me je to ale me prvni ![]()
Estrellito a ty budeš v pondělí v kolikátém týdnu? Ty jsi myslím týden přede mnou, viď?
Estrellito, jé, já jdu taky v pondělí. Tak to pak písnu, jestli už bylo vidět srdíčko. Moje je to druhé těhotenství. Teda, respektive třetí, druhé bohužel ve 13. týdnu skončilo. ![]()
Holčičky vy se máte, že jdete už v pondělí, už budete klidnější, já jdu až ve čtvrtek
, to je nekonečný......
Evelina75- ne neutíká, nechci být netrpělivá a otravná pro doktora ale už bych tam nejradši šla a jsem si jistá, že už by miminko viděl ![]()
Kdy si měla první pozitivní test? Kolikátý den cyklu? Mě taky připadá, že jsem to věděla brzy - 25. den od prvního dne poslední menstruace. Jinak cyklus 29 dní. Co tady čtu, ta mnoha se to ukáže až po zpoždění. ![]()
Evelina75- no 1.den posl. MS 19.dubna a 1.test jsem s dělala večer 6.den spoždění, a 2.hned 2.den ráno…což bylo v neděli a jdu až příští čtvrtek… ![]()
No to jsem na nás zvědavá! Hlavně ať už tam ty srdíčka jsou a můžeme být aspoň trošku v pohodě. ![]()