Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano já je měla v průběhu a pak i celý porod. Pokud se ti něco nezdá, pak jeď.
Neseřvou tě asi nikdy. Já mám tyhle bolesti celé těhotenství, ale břicho mi netvrdne.
Mám to stejně, břicho ale netvrdne. Pokud na gyndě vše v pořádku, tak bych to spíš hodnotila jako fyzioterapeut, zvlášť jestli jsi drobnější…
Mě kolem 18 tt začaly migrény a křížové bolesti, k tomu ztuhlá šíje, na fyzioterapii pomohli ![]()
Jsem 33tt a ve 30tt mi začali také křížové bolesti a do toho i občas bolest v podbřišku. Budí mě to i v noci. Kamarádka má to samé a dr říkala, že je to normální a může to být i nedostatek hořčíku nebo železa.
Pokud máš možnost tak zajdi na těhotenskou masáž. Já byla dnes a můžu doporučit!:) krásně mi to uvolnilo tělo i mysl. Držím palce ať vše dobře dopadne ![]()
Chtela jsem se zeptat zda jste se nektera setkala s krizovymi bolestmi v tehotenstvi. Zacalo to pri nasedani do auta a chvilema to boli min a pak zase vic, to toho mi obcas trosku tvrdne brisko, ale to mi tvrdne uz od 15tt a beru na to magnesium. Mam dilema jestli s tim radeji zajet do porodky na kontrolu, zase se bojim, aby me neservali, ze zbytecne plasim, ale muz by byl rad, anych se nechala skontrolovat.