Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nezbývá než počkat do toho pondělí, to už by mělo být i něco vidět na ultrazvuku, mě takle pomalu hcg rostlo když to neprospívalo a nakonec těhotenství samo odešlo ![]()
@Kriss Tina píše:
Nezbývá než počkat do toho pondělí, to už by mělo být i něco vidět na ultrazvuku, mě takle pomalu hcg rostlo když to neprospívalo a nakonec těhotenství samo odešlo
@Kriss Tina právě podle ms bych měla už být 6+5 ,a to už je docela dost máme strach z mimoděložního ????
Prosperující těhotenství to bohužel není.pri tak malem hcg neni mozne ani videt,jestli je to v deloze,nebo mimo.lekar by te mel hlidat.
no vypadá, to že těhotenství neprosperuje, bohuužel, někdy to tak bývá, přála bych ti jen to dobré, ale HCG je strááášně nízké,
mimoděložní to spíš nnee
Při takhle pomalu stoupajícím hCG buď jen neprosperující a odejde samo, nebo to mimoděložní. je dobře, že tě bude sledovat.
Děkuju všem,uvidím co mi v pondělí řekne.Ale myslím že to dobré nebude ![]()
Ahoj tak včera jsem začala krvácet, jela jsem do nemocnice,udělali mi vyšetření a ultrazvuk, doktorka mi řekla že to je potrat a že si mě tu nechají a že by bylo dobré jít na vyčištění.Tak jsem dnes byla na zákroku,nic mě nebolí jen ztráta po dlouhé době očekávaného štěstí
Jen ještě nevím v jakém týdnu jsem byla podle HCG to neodpovídalo poslední ms.Tak chci zeptat teď jsem v tom šestinedělí? A po jaké době se můžu začít zase snažit o miminko? ![]()
@Zdeňka 27 píše:
Ahoj tak včera jsem začala krvácet, jela jsem do nemocnice,udělali mi vyšetření a ultrazvuk, doktorka mi řekla že to je potrat a že si mě tu nechají a že by bylo dobré jít na vyčištění.Tak jsem dnes byla na zákroku,nic mě nebolí jen ztráta po dlouhé době očekávaného štěstíJen ještě nevím v jakém týdnu jsem byla podle HCG to neodpovídalo poslední ms.Tak chci zeptat teď jsem v tom šestinedělí? A po jaké době se můžu začít zase snažit o miminko?
dle názorů lékaře, ale obecně se doporučuje tři MS
Ahoj jsem cca 5tt a zacala jsem spinit.Lezim v nemocnici nemám ani bolesti jak když mi nic není.Na ultrazvuku nic není to je jasné je brzy.Hcg mám 1886.Ale doktor stále tvrdí že si myslí že jde o samovolny potrat.Dnes mě čeká odběr krve zase.Ja se chci zeptat zda má některá zkušenost a jestli hodnota hcg není moc vysoka děkuji Danka
@Wida tak v te nemocnici jsi spis s podezrenim na mimodelozni ne?
@Wida V 5tt už by na utz měla být vidět minimálně dutinka a žloutkový váček ![]()
@LůcaSmith zatím není vidět vůbec nic poslední ms bylo 4.12 takže 5tt a lékařsky 4+3tt
@Wida a to se v tomhle týdnu někdo snaží něco udržet že jsi v nemocnici?