Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Buď ji vysad úplně nebo začni ji brát, tak jak se má 1× denně + pauza. Tvoje tělo je zmatené, není nic neobvyklého.. Jednou prasky jo pak zas ne.. Máš rozhozene hormony.
Dělej to co Ti řekla doktorka
Co jinýho bys měla dělat? Nebo se fakt chceš vykašlat na to, co ti řkela doktorka a řídit se radou cizí osoby na internetu?
@Anonymní píše:
Ahoj,
Mám problém beru 5.let antikoncepci Verezanu pravidelně.
Od února mi začalo špatné vztahové období, hodně stresu a tak jsem začala zapomínat.
Menstruace prisla vždy včas.
Pak se situace uklidnila, měla jsem i mockrát pohlavní styk aniž bych si vzala prášek.
Teď je to prosím tři týdny co jsem ms nedostala. A na gyndě mi doktorka udělala akorát ultrazvuk a řekla ze zatím těhotná nejsem a že nesmím vynechávat antikoncepci, že mám jet dal jakoby se nic nestalo. Když jsem ji řekla že mi to nepřijde normální ze to musí mít nějaké vysvětlení ( bolest v podbrisku, hlavy, nechuť a naladovost) tak mi řekla ze ne a kdybych byla náhodou těhotná ze mám do 3. Měsíců těhotenství užívat nadále antikoncepci. A udělat si další těhotenský test po 7-14 dnů.
Jsem z toho nějaká zničena popravdě vůbec nevím co dělat.
Zřejmě máš rozhozený organismus z těch hormonálních výkyvů. Z tvého příspěvku nevím, jestli se snažíte o dítě, nebo jsi jen braní antikoncepce „flákala“.
Nemyslím to nijak zle, ale bez toho ti nemůžeme moc poradit. ![]()
@Keshi
Ahoj tak jsem čekala a čekala udělala si ještě par testu a už je to 34. Dni bez ms a už po druhé jsem ji nedostala , doktorka mi řekla ze těhotná nejsem a ze mám čekat až se dostaví nebo mi pichne vyvolavacku. Moje tělo ale ví ze mám dostat ms a i se tak chová pupinky naladovost a bolesti .
No úplně se nesnazime ale když se to stane proč ne
@Anonymní píše:
@Keshi
Ahoj tak jsem čekala a čekala udělala si ještě par testu a už je to 34. Dni bez ms a už po druhé jsem ji nedostala , doktorka mi řekla ze těhotná nejsem a ze mám čekat až se dostaví nebo mi pichne vyvolavacku. Moje tělo ale ví ze mám dostat ms a i se tak chová pupinky naladovost a bolesti .
No úplně se nesnazime ale když se to stane proč ne
Tak pokud už tomu chcete nechat volný průběh, tak se zkusit vyčistit. Nějakou detoxikační kůrou, dopřát si hodně vitamínů v přírodní formě a zkusit srovnat cyklus např. tinkturou z jeřábu.
Pokud chceš nadále užívat antikoncepci, zajdi na vyvolávačku a pak začni znovu užívat tabletky s novým cyklem. ![]()
Ahoj,
Mám problém beru 5.let antikoncepci Verezanu pravidelně.
Od února mi začalo špatné vztahové období, hodně stresu a tak jsem začala zapomínat.
Menstruace prisla vždy včas.
Pak se situace uklidnila, měla jsem i mockrát pohlavní styk aniž bych si vzala prášek.
Teď je to prosím tři týdny co jsem ms nedostala. A na gyndě mi doktorka udělala akorát ultrazvuk a řekla ze zatím těhotná nejsem a že nesmím vynechávat antikoncepci, že mám jet dal jakoby se nic nestalo. Když jsem ji řekla že mi to nepřijde normální ze to musí mít nějaké vysvětlení ( bolest v podbrisku, hlavy, nechuť a naladovost) tak mi řekla ze ne a kdybych byla náhodou těhotná ze mám do 3. Měsíců těhotenství užívat nadále antikoncepci. A udělat si další těhotenský test po 7-14 dnů.
Jsem z toho nějaká zničena popravdě vůbec nevím co dělat.