Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Šance je tu vždycky,ale jde o to, že co tělo to jiná reakce.Nejde bohužel říct " jo odpoledne to na Tebe přijde ".
Mě Hamilton třeba vůbec nezabral.
@Jannys to já chápu, že to nejde říct. Spíš osobní zkušenost, jestli někomu zabral az druhý den. Mám okolo sebe jen známe, kterým zabral už za pár hodin
Tak jen jestli mam ještě marně doufat ![]()
@Meggynka to je fakt individuální… mám okolo sebe taky známé co po Hamiltonu pár hodin na to měli porod.
A taky jako jaaaa
kterým neudělal vůbec nic.
Ahoj, v klidu, u prvniho zabral druhy den odpo, u druhyho az za dva dny. Hodne stesti ![]()
Po Hamiltonu jsem porodila cca za 48 hodin. Ale doktorka sama rikala, ze je to tak pdesat na padesat, ze spusti porod.
Měla jsem úplně stejný nález a následný odchod hlenove zatky, spineni… to vše ve čtvrtek, malý se narodil v pondělí
takže u mě to porod nevyvolalo…
U první hamilton ve střehu a porod v pátek ráno a u druhého sem chodila ještě 14 dni
hoď se do pohody ono to přijde ![]()
Já Hamilton v pondělí dopoledne, večer hlenová zátka, v noci slabé kontrakce, od 12 poledne už po 7-10 min, večer o půl 10 příjem,kontrkakce po 2-3 minutách, malý vylezl ve středu ráno… ![]()
Je to dlouhy co? Já to chapu, ale neboj, ono to jednou přijde.
Já měla taky dva hmaty, jeden v pátek, druhej v pondělí a porodila jsem až ve čtvrtek.
Mně Hamilton zabral po týdnu
také jsem byla otevřená na dva prsty, tak jsem furt chodila do schodů a snažila se už porodit. Nakonec jsem si rekla, ze na to kašlu na termín porodu a 40+2 byla na světě ![]()
@Meggynka Mě ho dělali včera dopoledne, celý den dost silné bolesti, až jsem z toho byla celkem v šoku, na večer odešla zátka. Po půl noci se to uklidnilo a teď od rána občasné bolesti, spíš tlaky do spodku. U mě ale hlava nenaléhá, otevřená na jeden prst
Ségře ho dělali v úterý a ve čtvrtek rodila, taky říkal, že jí to první den bolelo, pak nic a pak se to rozjelo. Kamarádce ho dělali u obou dětí a ani u jednoho nezabralo
Můsíme se nechat překvapit, nejlépe asi na to nemyslet, což moc nejde že ![]()
@natyber tak u tebe to vypadá nadějně
Já včera jen lehkou bolest v kříži. Jinak vůbec nic a dnes úplné ticho po pěšině
Už bych to tak ráda měla za sebou. Miminko kope do boku a je to šíleně nepříjemné.