Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Jenom tak pro zasmání. Už šest měsíců se s manželem snažíme o další dítko, hlídám cyklus, dělám ovulační testy a nic. Tenhle měsíc jel manžel v době ovulace na služební cestu, tak jsem se na to vykašlala. Ještě jsem si na tenhle pátek domluvila hospodu s kámošema, se kterými se vidím tak jednou za půl roku a taaak jsem se těšila, že se zleju. A co ráno nevidím na testu? Dálnici jak Brno
.
Fakt si nestěžuju, jsme moc rádi, ale je vůbec možné aby to byla náhoda? Nebo mi to ten budoucí prcek dělá naschvál?
A btw spermie opravdu přežijí v pochvě týden i déle
Jasný signál: teď končí sranda, matko! ![]()
@Bábrdl Jojo. „Ještě ani nejsem na světě, ale nemyslete si, že si něco budete plánovat podle sebe!!!“ ![]()
Gratuluji… casto ty veci prichazeji kdyz je nejmene cekame ))
A nemuzes byt tehotna uz z predchoziho cyklu? V caru rikali,z spermie vydrzi cekat max pet dni.urcite ne dyl nez tyden.
@karkarka To si myslím že ne, minulý měsíc jsem měla normálně menzes i jsem si dělala test. A upřímně si přesně nepamatuju kdy jsem měla před 3 týdny sex
. Možná to bylo " jenom" pět dní před ovulací, i když mám dojem, že to bylo déle.
gratuluji.. Já za těch 16 měsíců snažení měla takových situaci kdy jsem si říkala a ted mi to naschvál udělá, kdy bych spíš potřebovala nebýt v tom.. ( silvestr, dovolená, svatby známých..) ale stále nic.. Ale doufám v podobnou situaci, co se stala tobě
držím pěsti ať to vyjde
@Mala.ještěrka Gratuluju
Možný je všechno! Jedna z našich dcer je dle ultrazvuku počatá v době, kdy byl manžel služebně pryč
Dost ho to překvapilo, ale otcem je na 100% ![]()
Jenom tak pro zasmání
. Už šest měsíců se s manželem snažíme o další dítko, hlídám cyklus, dělám ovulační testy a nic. Tenhle měsíc jel manžel v době ovulace na služební cestu, tak jsem se na to vykašlala. Ještě jsem si na tenhle pátek domluvila hospodu s kámošema, se kterými se vidím tak jednou za půl roku a taaak jsem se těšila, že se zleju. A co ráno nevidím na testu? Dálnici jak Brno
.

Fakt si nestěžuju, jsme moc rádi, ale je vůbec možné aby to byla náhoda? Nebo mi to ten budoucí prcek dělá naschvál?
A btw spermie opravdu přežijí v pochvě týden i déle