Bolest zad a opichy

602
20.5.11 15:30

bolest zad a opichy

Ahoj holky!!Nemáte některá zkušenost jako já…ve 33.týdnu jsem zkončila u doktorky s bolestí zad..už trvající několik dní,která mi vystřelovala při chůzi a i v klidu v leže při obracení do levé nohy..údajně skříplý nerv v SI skloubení..pani doktorka mi to opícha mesocainem,který se prý může dát v těhotenství takto lokálně..jinak nic jiného nesmím :zed: žádná elektroléčba,rehabilitace,léky,masti…chjo…nemůžu chodit ani na těhu cvičení,pže mám hodně časté tvrdnutí i bolení břicha a beru magnézko,tak mi těhotenské cvíčo můj gyndař nepodepsal…nemáte některá z vás zkušenost,co by mi pomohlo a co by v těhotenství šlo?Nějaká homeopatika,lehké cviky,těhu masáž zad?Jako fakt si neumím představit toto vydržet ještě do termínu :cry: teď se mi sice ulevilo,po tom opichu..ale co až to odezní? :zed: Jsem taky asi už i hodně těžká..přibrala jsem 13kg..dost i otýkám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
20.5.11 16:05

Ahojky, já taky trpím celé těhu se zádama, ale mám je špatné už od 13ti let… A jediné co jsem mohla, bylo chodit na těhu masáže :wink: víc asi neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
20.5.11 16:31

taky znám, se zády mám problémy od puberty, v těhu překvapivě držely, ale te´d po dvou dětech při sebemenší námaze zlobí :-(
až odezní injekce, tak mě napadá jenom těhu masáž, jak psala Monny, já když nemám možnost k doktorovi a skřípně mě to, tak mažu Alpou nebo Amolem (podobný alpě na bylinné bázi),
ještě mě napadá striktně dodržovat správný postoj, odpočívat a spát ve stabilizované poloze na boku (podle mého neurologa je vůbec nejhorší ležení na zádech a na břiše, spát jedině na boku, a já tak ráda spím na břiše :cert: ), až bolest odezní (u mě tak po týdnu) bych zkusila doma po chvilce lehké cvičení na posílení zádových svalů, je hodně podobné těhotenskému cvičení a myslím, že tím nic nezkazíš :think:
ať to odezní brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
20.5.11 16:39

holky,děkuju za rady..Ty těhu masáže dělají kde?Např v Praze?já jsem teda z Dobříše..ale vím,že tady nic takového není:-(
Jinak spím jen na boku,na zádech mi to teď už ani nejde..na břiše ani nemluvím:-)měla jsem vždy spíš problémy s krční páteří,s křížem to mám momentálně poprvé.Tu Alpu bych taky mohla zkusit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.5.11 16:53
Lesí píše:
holky,děkuju za rady..Ty těhu masáže dělají kde?Např v Praze?já jsem teda z Dobříše..ale vím,že tady nic takového není:-(
Jinak spím jen na boku,na zádech mi to teď už ani nejde..na břiše ani nemluvím:-)měla jsem vždy spíš problémy s krční páteří,s křížem to mám momentálně poprvé.Tu Alpu bych taky mohla zkusit..

Jednoduše si do googlu napiš těhu masáže a tvé město, nebo nějaké bližší… Ale dělají je v každém druhém salonu (hlavně nechoď k thajkám, ty jsou prý surový) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
20.5.11 17:39

Ahojky obávám se že ti nepomůže nic já to měla od 30tt až do 35tt a to jsem šla rodit a ted jsem v 8 tt a bolesti už mi začínaj ted a to čekám dvojčata tak se mám na co těšit. Jo můj doktor mi v předchozím těhu. řekl že bolest je způsobena tím že mimi leží na určitém nervu a proto ta bolest. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
20.5.11 17:59

Tak já měla úplně stejný problém jako ty.Teda i mám.Chytly mě záda,ale tak že jsem nemohla ani na záchod.Opíchli mi to.Nezabralo.Musela jsem jen ležet a klid.Potřech dnech mě to přešlo.Chodím na těhu masáže každý týden a moc mi to pomáhá.Pak chodím ještě plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
20.5.11 18:00

Tak zkus a uvidíš jestli ti něco nezabere.Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
21.5.11 13:12

Holky a jak probýhá taková těhu masáž? leží se u toho na břiše a když jo nevadí to miminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.5.11 13:21

http://www.naseporodnice.cz/…e-masaze.php

Tady to máš popsané.. leží se na boku (vystřídají se) a pak se sedí třeba na stoličce, hrudníkem opřená o lehátko a tak se masírují záda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.5.11 13:23

Je to moc příjemné, a je to dobré proti otokům a zavodnění :palec: Ovšem na těhu masáž se smí až od 3.měsíce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
21.5.11 13:36
Monny89 píše:
Je to moc příjemné, a je to dobré proti otokům a zavodnění :palec: Ovšem na těhu masáž se smí až od 3.měsíce :wink:

Já jsem tenkrát chodila na masáž i před ukončeným třetím měsícem, ale moje fyzioterapeutka mi masírovala jen krční páteř, bederní páteř a po ukončeném třetím měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.5.11 13:41
Lakyna píše:
Monny89 píše:
Je to moc příjemné, a je to dobré proti otokům a zavodnění :palec: Ovšem na těhu masáž se smí až od 3.měsíce :wink:
Já jsem tenkrát chodila na masáž i před ukončeným třetím měsícem, ale moje fyzioterapeutka mi masírovala jen krční páteř, bederní páteř a po ukončeném třetím měsíci.

Však jasně, pokud je to dobrá masérka a ví co a jak, tak samozřejmě.. Ale opatrně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
21.5.11 14:11

A mohu se ještě zeptat kolik taková masáž stojí a pokud najdu nějakou maséru poblíž města Teplice? Moc díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
21.5.11 14:22
mamasan píše:
A mohu se ještě zeptat kolik taková masáž stojí a pokud najdu nějakou maséru poblíž města Teplice? Moc díky :palec:

je to různé… Ceny se pohybují od 300,– do 700,– za hodinu… Mrknu se ti na webu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky