CTG vyšetření

58
20.5.11 13:03

CTG

Ahojky,chtěla bych se zeptat , jsem v 38tt a dnes jsem byla v porodnici a nátáčeli mi CTG ,tak se chci zeptat na tom grafu jak je psaný čas to jsou po kolika minutách mám kontrakce??? :think: protože mi doktorka řekla že už to tam je,že už je to připravený.. tak nevím.. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.5.11 13:09

Máš záznam u sebe? Kontrakce se na grafu zaznamenávají na té spodní části - na odkazu červeně http://www.fh-oow.de/…ue/ctg01.jpg , modrá je srdeční frekvence. Jinak i když by na CTG nějaký stah byl, tak to můžou být jen poslíčky, někdy i ty „kreslí“slušné kopečky a ještě nejde o pravé porodní stahy..Někdo neposlíčkuje vůbec, jiný i měsíc před porodem..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.11 13:11

A tady úplně klidný záznam (bez stahů) http://upload.wikimedia.org/…G_Output.jpg

• Citovat
  • Upravit
58
20.5.11 13:17

mám ho u sebe… mě to tam právě skáče až k 80 a jsou u toho časy 7.33 7.40 7.50 8.00 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blááňa
5.6.12 16:17

CTG vyšetření

Ahoj jen jsem se chtěla zeptat, jestli u tohoto vyšetření jde miminko vidět i na obrazovce? Zajímalo by mě to proto, jestli si s sebou můžu vzít manžela, aby viděl mimi. Nebo jestli to je zbytečné. Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
257
18.4.13 14:39
@Blááňa píše:
Ahoj jen jsem se chtěla zeptat, jestli u tohoto vyšetření jde miminko vidět i na obrazovce? Zajímalo by mě to proto, jestli si s sebou můžu vzít manžela, aby viděl mimi. Nebo jestli to je zbytečné. Děkuji za odpověď.

nene není jde jen slyšet srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
25.4.13 17:16

Dobrý den nevíte někdo co to znamená CTG P1?děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
25.4.13 19:35

No tak to nevím :think: ale kdynby něco vážného tak ti to určo řekne třeba physologický nález fakt nevím a kolikrát jsi byla na ctg?? jestli 1 tak třeba si to tak číslujou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.14 18:05

Ahoj holky nevíte co znamená zvýšená bazálka na monitoru? byla jsem dnes na monitoru a toto Dr. říkal, ale nějak jsem se nezeptala co to znamená. dík

• Citovat
  • Upravit
5.1.22 18:57

Dobrý den, mohu se zeptat? Může se mnou na CTG vyšetření přítel dovnitř a nebo ne? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí