Bolest zad jak ulevit

9.3.23 10:40

Bolest zad jak ulevit

Ahoj holky, jsem teď 16+5tt a poslední dva dny mě strašně bolí v zádech, když chodím nebo stojím. Bolest je v místech nad zadkem jakoby v kříži nebo v bederní části nevím jak to popsat.
Prosím vás o nějaké rady jak si od té bolesti ulevit. A zda mohu použit třeba voltaren nebo aulingel?
Děkuju moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
140
9.3.23 10:53

Ja mela to same, od zacatku tehotenstvi me bolely zada tak, ze jsem neverila, ze to doklepu do konce. Stacila jedna navsteva fyzioterapie, poradili mi ani ne cviky, jako spis protahovani, a od te doby me nebolelo nic. Fakt bych zasla, vyplati se to.
P. S. dr mi tenkrat rekl, ze zada proste behem tehotenstvi boli a neda se s tim nic delat. Fyzio se to tomu pekne zasmala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5238
9.3.23 11:07

@Hanulkaaa537 Koukni taky na profil Kinisi fyzioterapie na Instagramu, nedavno sdileli ve storicku, jak tehotnym opatrne promasirovavat zada v te oblasti, o ktere mluvis. A urcite bych zasla na fyzio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
9.3.23 11:08

To budou esíčka, já kvůli tomu pak tři týdny skoro nemohla chodit, měla jsem to zablokované. Fyzioterapeutka mi to odblokovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5378
9.3.23 11:10

Na bolest zad se mi osvědčuje tu bolest jakoby protahovat. A zároveň uvolňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11818
9.3.23 11:20

Protahovat, teplé obklady (suché teplo) nějaký ten gel můžeš no ale moc nepomůžou…ne dlouhodobě..nejlépe zkusit nějakou tu fyzio…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí