Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
Dobrý den, vím že takových diskuzí je již mnoho, ale snažím se přijít i na nějakou možnost kterou ještě neznám, aby mě přestal bolet zub
Nejspíše to bude kaz,
Začalo to z ničeho nic,
Zuby si čistím pravidelně,
Od poslední návštěvy zubaře to je necelý rok,
Jelikož při poslední návštěvě byl můj zubař opilý a nezpůsobilý k ordinovaní,
Už nemá atestaci ale já se teď bojím v důsledku tohohle traumatu dostavit k zubaři,
Prostě mi to nejde, zubaře jsem doposud návštěvoval pravidelně, a nebál jsem se ho jako většina lidí, ba naopak jsem ho bral jako praktickeho lékaře a vše bylo vždycky v pořádku, no každopádně k věci…
Prosím vás zdržte se rádoby vtipku a rad at k tomu zubaři jdu a dám mu šanci..
Chci nejdříve se zkusit vyléčit sám a třeba i s pomocí bylinek, nebráním se ničemu…
Prosím poraďte co vám vždycky zabere na bolest zubů🙏🏼
Děkuji přátelé.
Marek 25.
Věci typu hřebíčku a pálenky mám vyzkoušený, šalvěj také i propolis.
Asi ti zkazím iluze, ale pomocí bylinek kaz na zubu nevyléčíš. A jelikož tě to bolí, tak pravděpodobně bude dost hluboký. Hřebíček uleví od bolesti, ale nevyléčí, to se musí vyvrtat. Řekni svému praktickému lékaři, předepíše ti léky na uklidnění a než dojdeš k zubaři, tak si vezmeš prášek a budeš úplně v klidu. Chápu, že máš strach, ale může se ti rozjet zánět..
Jinak, chceš, aby se lidé zdrželi rad, ale pochybuju, že někdo bude mít kouzelnou radu, jak se zbavit kazu. Jediný, co mě napadá, tak vyplachovat řepíkem, ale to je ti taky stejně k ničemu. Normálním analgetikům se vyhýbáš? Brufen nebo něco takovýho nezabral?
Hodně štěstí ![]()
Zázraky na počkání, bohužel pouze zubař, čáry máry fuk asi nezabere
Dobrý den, vím že takových diskuzí je již mnoho, ale snažím se přijít i na nějakou možnost kterou ještě neznám, aby mě přestal bolet zub
Nejspíše to bude kaz,
Začalo to z ničeho nic,
Zuby si čistím pravidelně,
Od poslední návštěvy zubaře to je necelý rok,
Jelikož při poslední návštěvě byl můj zubař opilý a nezpůsobilý k ordinovaní,
Už nemá atestaci ale já se teď bojím v důsledku tohohle traumatu dostavit k zubaři,
Prostě mi to nejde, zubaře jsem doposud návštěvoval pravidelně, a nebál jsem se ho jako většina lidí, ba naopak jsem ho bral jako praktickeho lékaře a vše bylo vždycky v pořádku, no každopádně k věci…
Prosím vás zdržte se rádoby vtipku a rad at k tomu zubaři jdu a dám mu šanci..
Chci nejdříve se zkusit vyléčit sám a třeba i s pomocí bylinek, nebráním se ničemu…
Prosím poraďte co vám vždycky zabere na bolest zubů🙏🏼
Děkuji přátelé.
Marek 25.
Věci typu hřebíčku a pálenky mám vyzkoušený, šalvěj také i propolis.