Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý večer, omlouvám se že zase píši, jsem 8 den po vytržení zubu, včera byli vyndane stehy s tím že rána se hojí, ale před malou chvilkou při čištění zubů našla kousek zbytku zubů v dásní. Je to normální? Ráno ovšem budu volat na zubní, ale zdá mám strašit nebo mám být v klidu, díky ![]()
Asi se to může stát, taky se mi to stalo, zůstal mi milimetrový kousek v dásni. Časem se uvolnil a vypadl. Žádné problémy nedělal.
@AnastazieB já právě měla šíleně bolesti 3 dny, myslela jsem si ze to je tím zákrokem který byl dost náročný, ale zdá to není tím že mi tam něco zůstalo ![]()
Manzelovi trhali osmicku. Mela pry takovy divny koren, rozpadla se zubarce pri trhani. Par dni trpel jako blazen nez si tam ucitil neco tvrdeho a pak mu vyndala zbytek. Ten kousek zubu mu tam delal peklo.
Po vytrzeni a zasiti horni 8 mi po vytazeni stehu vypadl jeste kousek zubu..asi se to muze stat, ale jestli to boli, urcite bych sla na kontrolu, do zitra to urcite vydrzi
@e008 kezbych už to měla dobrý, taky jsem trpěla, ale nevím zda kvuki tomu kousků a nebo kvůli tomu že jsem nemohla pořádně žádný prášek kvuki kojení, ![]()
@Melodie91 jako dá se bolest vydržet, akorát občas si dát musím alespoň ibalgin jelikož mám roční dceru a běhat za ní a vše je dost obtížné když něco bolí
![]()