Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, potřebuji uklidnit, zítra budu volat zubnímu, ale od vcera bez bolesti skoro žádné, přes noc paráda super vše, ráno. To. Samé ale odpoledne mě začalo na dasní se tvořit nějaké žluté fleky, což asi předpokládám že to bude začínající hnis nebo tak něco v tom smyslu, ale s otázkou, mám se hodně bát nějakého čištění? A jak to probíhá děkuji moc
![]()
@Sarahr333 píše:
Ahoj, potřebuji uklidnit, zítra budu volat zubnímu, ale od vcera bez bolesti skoro žádné, přes noc paráda super vše, ráno. To. Samé ale odpoledne mě začalo na dasní se tvořit nějaké žluté fleky, což asi předpokládám že to bude začínající hnis nebo tak něco v tom smyslu, ale s otázkou, mám se hodně bát nějakého čištění? A jak to probíhá děkuji moc![]()
Vůbec nechápu, o co jde. ![]()
@Aleriga pardon asi jsem se blbě vyjádřila jsem týden po vytržení 6stky, mam to sesite trhal mi to hodinu nešel za boha ven pak se zlomil, 4 dny silné bolesti, do toho kojím takže pomalu žádné prasky na bolest ne smím po 5dnu boelsti ustupují díky bohu, ale občas se nárazové vrátí a na dnešek se mi udělali na dásní žluté fleky a jako když mi něco chciplo v puse
, tak právě se ptám zda to bude začínající zánět nebo třeba to bude normální že je takové hojení, každopádně zítra jdu k zubařovi, ale já jsem strašně s toho pokadena co se týče doktorů a nevím co mě může čekat
![]()
@Sarahr333 píše:
@Aleriga pardon asi jsem se blbě vyjádřila jsem týden po vytržení 6stky, mam to sesite trhal mi to hodinu nešel za boha ven pak se zlomil, 4 dny silné bolesti, do toho kojím takže pomalu žádné prasky na bolest ne smím po 5dnu boelsti ustupují díky bohu, ale občas se nárazové vrátí a na dnešek se mi udělali na dásní žluté fleky a jako když mi něco chciplo v puse, tak právě se ptám zda to bude začínající zánět nebo třeba to bude normální že je takové hojení, každopádně zítra jdu k zubařovi, ale já jsem strašně s toho pokadena co se týče doktorů a nevím co mě může čekat
![]()
No tak zítra uvidíš… Vyplachuješ něčím?
@Aleriga ano heřmánek, repik ústní vodu bez alkoholu, i hřebíček si dám pry ma vytahovat bolest, 😪
@Sarahr333 píše:
@Aleriga ano heřmánek, repik ústní vodu bez alkoholu, i hřebíček si dám pry ma vytahovat bolest, 😪
Tak bolest zjevně ustupuje, asi se to hojí, ne? Proč ti ji trhali?
@Aleriga každá rána bolí když se hojí, to. Mi je jasný, ustupuje ale občas přijde nárazova bolest fakt silná, ale je to fakt lepší oproti předchozích dvou dnů, jen mě prostě vadí ten pach v puse a ty fleky divný, trhal mi z důvodu že byl zub blbě na tom dal mi na výběr buď ho opravit a tím že buď se to. Povede nebo trhat a já samozřejmě říkám že ať mi to vytáhne hned, kdybych věděla že to půjde až tak těžko že mám tak dlouhé kořeny nebo co já vím proč to nešlo tak zkusím. Opravu ale to bylo 50/50 ![]()
@Sarahr333 píše:
@Aleriga každá rána bolí když se hojí, to. Mi je jasný, ustupuje ale občas přijde nárazova bolest fakt silná, ale je to fakt lepší oproti předchozích dvou dnů, jen mě prostě vadí ten pach v puse a ty fleky divný, trhal mi z důvodu že byl zub blbě na tom dal mi na výběr buď ho opravit a tím že buď se to. Povede nebo trhat a já samozřejmě říkám že ať mi to vytáhne hned, kdybych věděla že to půjde až tak těžko že mám tak dlouhé kořeny nebo co já vím proč to nešlo tak zkusím. Opravu ale to bylo 50/50
Ty fleky (dle mě) nic neznamenají. Co bude dál? Můstek nebo implantát?
Prosím tě, čti si ty příspěvky po sobě, je to nesrozumitelné.