Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
Ahoj, asi hloupá otázka, ale má smysl nabídnout darovat trojčlenný metalokeramický můstek? Je bez poškození, byl dost drahý, má prémiovou keramiku. Vyměnila jsem ho za jiný z moderního materiálu. Je profesionálně vyčištěný. Dá se upravit někomu na míru, že by si ho někdo nemajetný využil? Pokud by někdo i měl zájem, ať napíše do diskuse. Dávám pod anonymem, mám tu hodně známých a chci se vyhnout eventuálním hloupým poznámkám. Děkuji
myslíš to dobře, ale to asi ne - těžko by se našel člověk, který by ho za prve chtěla a za druhé měl stejné nebo podobné poměry v ústech jako ty
To fakt nelze. Nikomu nebude sedět. Byl zhotoven čistě pro tebe.
Fuj nedovedu si predstavit dat neco do pusy, co uz nekdo v hube mel… ![]()
Navic je to delane na miru ne? To nebude jinemu sedet…
Já pořád premyslela zda to je nějaká hračka, než jsem rozklikla téma. Ne, opravdu mustek nikomu darovat nemůžeš, protože mu nikdy nebude sedět. Navíc ani nepíšeš o jaké zuby se jedná. ![]()
To nikdy nikomu sedět nemůže ani po jakýchkoliv úpravách, je to nesmysl, takže ho daruj jedině do popelnice
@Tajemnadama píše:
Já pořád premyslela zda to je nějaká hračka, než jsem rozklikla téma. Ne, opravdu mustek nikomu darovat nemůžeš, protože mu nikdy nebude sedět. Navíc ani nepíšeš o jaké zuby se jedná.
Áno, aj ja som si myslela, že ide o hracku ![]()
By ma zaujímalo, či sa ten človek, čo trolli pri tom aj zasmeje, skrátka či ho to bavi
Ahoj, asi hloupá otázka, ale má smysl nabídnout darovat trojčlenný metalokeramický můstek? Je bez poškození, byl dost drahý, má prémiovou keramiku. Vyměnila jsem ho za jiný z moderního materiálu. Je profesionálně vyčištěný. Dá se upravit někomu na míru, že by si ho někdo nemajetný využil? Pokud by někdo i měl zájem, ať napíše do diskuse. Dávám pod anonymem, mám tu hodně známých a chci se vyhnout eventuálním hloupým poznámkám. Děkuji