Darovat trojdílný můstek?

Anonymní
25.3.23 15:11

Darovat trojdílný můstek?

Ahoj, asi hloupá otázka, ale má smysl nabídnout darovat trojčlenný metalokeramický můstek? Je bez poškození, byl dost drahý, má prémiovou keramiku. Vyměnila jsem ho za jiný z moderního materiálu. Je profesionálně vyčištěný. Dá se upravit někomu na míru, že by si ho někdo nemajetný využil? Pokud by někdo i měl zájem, ať napíše do diskuse. Dávám pod anonymem, mám tu hodně známých a chci se vyhnout eventuálním hloupým poznámkám. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76891
25.3.23 15:13
@Anonymní píše:
Ahoj, asi hloupá otázka, ale má smysl nabídnout darovat trojčlenný metalokeramický můstek? Je bez poškození, byl dost drahý, má prémiovou keramiku. Vyměnila jsem ho za jiný z moderního materiálu. Je profesionálně vyčištěný. Dá se upravit někomu na míru, že by si ho někdo nemajetný využil? Pokud by někdo i měl zájem, ať napíše do diskuse. Dávám pod anonymem, mám tu hodně známých a chci se vyhnout eventuálním hloupým poznámkám. Děkuji

myslíš to dobře, ale to asi ne - těžko by se našel člověk, který by ho za prve chtěla a za druhé měl stejné nebo podobné poměry v ústech jako ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
25.3.23 15:18

To fakt nelze. Nikomu nebude sedět. Byl zhotoven čistě pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.3.23 16:10

Fuj nedovedu si predstavit dat neco do pusy, co uz nekdo v hube mel… :poblion:
Navic je to delane na miru ne? To nebude jinemu sedet…

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
25.3.23 18:47

Já pořád premyslela zda to je nějaká hračka, než jsem rozklikla téma. Ne, opravdu mustek nikomu darovat nemůžeš, protože mu nikdy nebude sedět. Navíc ani nepíšeš o jaké zuby se jedná. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24716
25.3.23 22:16

No fuj. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.3.23 22:40

To nikdy nikomu sedět nemůže ani po jakýchkoliv úpravách, je to nesmysl, takže ho daruj jedině do popelnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6228
25.3.23 22:47
@Tajemnadama píše:
Já pořád premyslela zda to je nějaká hračka, než jsem rozklikla téma. Ne, opravdu mustek nikomu darovat nemůžeš, protože mu nikdy nebude sedět. Navíc ani nepíšeš o jaké zuby se jedná. :nevim:

Áno, aj ja som si myslela, že ide o hracku :)
By ma zaujímalo, či sa ten človek, čo trolli pri tom aj zasmeje, skrátka či ho to bavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.