Vytržená šestka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
25.3.23 20:14

Vytrzena 6ska

Ahoj, potřebuji poradit jsem 4 den po vytržení 6stky, vpravo dole, mám to sesite :( každopádně otázka zní kdy bolesti ustupují? Stále je mám, moc prášku nemůžu jelikož kojím, do toho mi začíná asi vypadávat ta srazenina nebo co to je na té raně. Je vše v pořádku nemám strašit? Děkuji :palec: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
25.3.23 20:48

Ahoj, pokud se ti vyplaví ta sraženina, je to problém. Říká se tomu suché lůžko a může to být opravdu dost bolestivé. V takovém případě zajdi ke svému lékaři, dá ti tam hojící pastu (alveogyl). Někdy se musí pasta aplikovat opakovně. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.3.23 20:50

@Nostinka tak to je po mě, není to moc furt to. Sleduji, byli to asi dva malé kousicky, jenže já se zubaře strašně bojím že mi v tom bude hodně rejpat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.3.23 21:02

@Sarahr333 Já tě chápu. Čtvrtý den po extrakci asi rána ještě bolet může, ale mělo by to mít ustupující tendenci. Určitě né naopak. Takže pokud se to horší, tak k lékaři běž. Asi ti to vypláchne nějakým antiseptickým roztokem a dá do rány tu pastu. Obojí má tišící účinek. Nebude to nic hrozného a pak se ti uleví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.