Zirkonovy mustek - cena?

Anonymní
27.3.23 16:55

Zirkonovy mustek - cena?

Ahoj z důvodu vrozené vady nemám druhé spicaky. Tudíž řešíme zubni mustky z obou stran. Zubarka rikala že nejlepším řešením je zirkon. Pred rokem mi říkala cenu zhruba 45000, ale jaká cena může být teď? :think: Samozrejme se ji zeptam, jen by mě zajímalo o kolik se zase zvyšovaly ceny?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
11.4.23 11:28

Já mám zirkonový můstek vpravo nahoře přes 4 zuby a stál mě 23000,–. Tak nejspíše by cena tak nějak seděla za obě strany. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.4.23 11:45
@Anonymní píše:
Ahoj z důvodu vrozené vady nemám druhé spicaky. Tudíž řešíme zubni mustky z obou stran. Zubarka rikala že nejlepším řešením je zirkon. Pred rokem mi říkala cenu zhruba 45000, ale jaká cena může být teď? :think: Samozrejme se ji zeptam, jen by mě zajímalo o kolik se zase zvyšovaly ceny?

A proč ne radši implantáty? Můstkem si zničíš další zuby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 11:57
@Kóča1992 píše:
A proč ne radši implantáty? Můstkem si zničíš další zuby..

Nemůžu mít implantaty, jsem i po operaci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.23 12:20
@Georginia píše:
Já mám zirkonový můstek vpravo nahoře přes 4 zuby a stál mě 23000,–. Tak nejspíše by cena tak nějak seděla za obě strany. ;)

A jak ho máš cerstvej?

• Citovat
  • Upravit
4
12.4.23 11:40
@Anonymní píše:
A jak ho máš cerstvej?

No mám ho už 2 rok. A pořad v pohodě. Mám ho taky z toho důvodu, že je lehčí a nezatěžuje okolní zuby a drží krásně. Žádné problémy jsem s tím neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.23 12:16
@Georginia píše:
No mám ho už 2 rok. A pořad v pohodě. Mám ho taky z toho důvodu, že je lehčí a nezatěžuje okolní zuby a drží krásně. Žádné problémy jsem s tím neměla.

Muzu se zeptat na kterých zubech ho máš? Jak jde videt přechod mezi svými a umělými? Ja ho mám mít na 2-4 a 2-4, jedničky se ponechaji moje…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.