Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já mám zirkonový můstek vpravo nahoře přes 4 zuby a stál mě 23000,–. Tak nejspíše by cena tak nějak seděla za obě strany. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj z důvodu vrozené vady nemám druhé spicaky. Tudíž řešíme zubni mustky z obou stran. Zubarka rikala že nejlepším řešením je zirkon. Pred rokem mi říkala cenu zhruba 45000, ale jaká cena může být teď?Samozrejme se ji zeptam, jen by mě zajímalo o kolik se zase zvyšovaly ceny?
A proč ne radši implantáty? Můstkem si zničíš další zuby..
@Kóča1992 píše:
A proč ne radši implantáty? Můstkem si zničíš další zuby..
Nemůžu mít implantaty, jsem i po operaci.
@Georginia píše:
Já mám zirkonový můstek vpravo nahoře přes 4 zuby a stál mě 23000,–. Tak nejspíše by cena tak nějak seděla za obě strany.
A jak ho máš cerstvej?
@Anonymní píše:
A jak ho máš cerstvej?
No mám ho už 2 rok. A pořad v pohodě. Mám ho taky z toho důvodu, že je lehčí a nezatěžuje okolní zuby a drží krásně. Žádné problémy jsem s tím neměla.
@Georginia píše:
No mám ho už 2 rok. A pořad v pohodě. Mám ho taky z toho důvodu, že je lehčí a nezatěžuje okolní zuby a drží krásně. Žádné problémy jsem s tím neměla.
Muzu se zeptat na kterých zubech ho máš? Jak jde videt přechod mezi svými a umělými? Ja ho mám mít na 2-4 a 2-4, jedničky se ponechaji moje…
Ahoj z důvodu vrozené vady nemám druhé spicaky. Tudíž řešíme zubni mustky z obou stran. Zubarka rikala že nejlepším řešením je zirkon. Pred rokem mi říkala cenu zhruba 45000, ale jaká cena může být teď?
Samozrejme se ji zeptam, jen by mě zajímalo o kolik se zase zvyšovaly ceny?