Bolesti 5tt

380
25.4.22 21:21

Bolesti 5tt

Ahojky Holky,
Vím ze jsem asi už otavna. Už teď lehce propadam zoufalství,.. vím ze jste si tím každá prošla. Víkend vypadal celkem “nadějné” bylo mi lépe. Jako sem tam něco ale spis dobrý. A dnes? Pichani v podbrisku pak ustálo po 10h.. a přidali se od 15h tlaky dole úplně pod podbriskem což jsme si přečetla ze jsou upony svalové dělohy což si říkám asi dobre. Test sílí viz foto ve středu jdu na kontrolu do jídla se musím hodně hodně nutit.. nemám chuť cely den bych jen ležela co mě strašně děsí jsou tlaky v konečniku a Kostrci myvam to při M/S ale jednou jsem měla zablokovánou kostec a bylo to stejne takže nevím jen by to byla náhoda a navíc.. to asi není dobre znamení co?..
vím ze to je buď a nebo zitra jsem 5tt začínám ale přijde mi ze ani jedna co ctu tak vám to trvalo nárazové.. a ne jak mě alw teeba v noci mám klid vše se postupně rozjede setkala jste se stim nějaká tak brzy??
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.4.22 21:33

Těžko říct, takto brzo jsem nic necítila. Mě začali vazy bolet o dost později. Vím, že docela brzo mě začaly bolet kyčle, ale asi až tak v 11 tt.
Ale třeba někdo to takto měl a přidá se.
Dej tomu čas, uvidíš, držím palce :kytka: hlavně klid, někoho bolí i samotné zahnizdovani.

• Citovat
  • Upravit
380
25.4.22 21:35
@Anonymní píše:
Těžko říct, takto brzo jsem nic necítila. Mě začali vazy bolet o dost později. Vím, že docela brzo mě začaly bolet kyčle, ale asi až tak v 11 tt.
Ale třeba někdo to takto měl a přidá se.
Dej tomu čas, uvidíš, držím palce :kytka: hlavně klid, někoho bolí i samotné zahnizdovani.

Moc děkuji já si nevím rady..
opravdu se bojím.. první miminko po roce první pozitivní test.. musí to vydržet :andel: :andel: :andel: :andel: snad to někdo ma podobně. A nejsem blázen doufám ze to neznaci potrat nebo to mimodelozni :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
25.4.22 21:36

Vzdyt ty bolesti jsou normální, roztahuje se ti deloha.Ja se cítila ted u třetího dítka do 4 mesice, jako bych mela dostat furt ms. Tehotenstvi proste takové je, pichani v brise bolest jako při ms. Myslim si, ze se stresujes úplně zbytečně, pokud nespinis a nebo nekrvacis snažila bych se byt v klidu. Cekas prvni dítko?

• Citovat
  • Upravit
380
25.4.22 21:44
@Anicka2888 píše:
Vzdyt ty bolesti jsou normální, roztahuje se ti deloha.Ja se cítila ted u třetího dítka do 4 mesice, jako bych mela dostat furt ms. Tehotenstvi proste takové je, pichani v brise bolest jako při ms. Myslim si, ze se stresujes úplně zbytečně, pokud nespinis a nebo nekrvacis snažila bych se byt v klidu. Cekas prvni dítko?

Mockrát děkuji
Ano ano první je mi 28 let vždy jsme snila ze budu mama už nejlépe ve 20ceti osud chtěl jinak. S přítelem jsem to intenzivně zkoušeli rok tolik zklamání.. z testu a po roce pozitvni nečekala jsem to
Já jen všude ctu jak ty bolesti jsou nárazové a já trpím cely den kor ta lostrc to je jal kdybych měla dostat M/S
Díky bohu krev ne ani spineni ma začátku jsem lehounce spinila a dostala jsem ascorutin.. a dobrý beru radši teda 1–1 večer a kyselinu listovou a vitamin c

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.4.22 21:45

A stim stresem mas pravdu,
Jsem stresar první třídy a přítel je zas těžký pohodar 😂 takže ze mě kvete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
25.4.22 21:54

@Jitka123wal Hlavně klid ja mela hned od začátku rizikové. Mela jsem biochemicke červenec, srpen a v září jsem potratila.Tak si me dr hned od začátku ohlídala a vse je zatím tak jak má být. Chodim i na hematologii pravidelne. Takze se nestresuj a mysli pozitivně, ja vim ze je to těžké ale neboj ubehne to jak z vody :hug:

• Citovat
  • Upravit
380
25.4.22 21:59
@Anicka2888
@Anicka2888 píše:
@Jitka123wal Hlavně klid ja mela hned od začátku rizikové. Mela jsem biochemicke červenec, srpen a v září jsem potratila.Tak si me dr hned od začátku ohlídala a vse je zatím tak jak má být. Chodim i na hematologii pravidelne. Takze se nestresuj a mysli pozitivně, ja vim ze je to těžké ale neboj ubehne to jak z vody :hug:

Tak to mne opravdu mrzi, to mas za sebou opravdu nehezke věci a držím ti moc palce ať jsi v pořádku ty i drobecek☘️️ Moc děkuji za podporu tohle mi bylo řečeno hned první návštěvu ze jsem přišla z lehkým splněním a volesti v podbrisku ze mám buď biochemické nebo potrat a nebo mimodelozni zatím nic nebylo vyvráceno je moc brzy …
Taky chodím na hematologii jelikož jsem prodělala hlubokou trombozu tak jsem také hlídaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.22 22:00
@Jitka123wal píše:
@Anicka2888Tak to mne opravdu mrzi, to mas za sebou opravdu nehezke věci a držím ti moc palce ať jsi v pořádku ty i drobecek☘️️ Moc děkuji za podporu tohle mi bylo řečeno hned první návštěvu ze jsem přišla z lehkým splněním a volesti v podbrisku ze mám buď biochemické nebo potrat a nebo mimodelozni zatím nic nebylo vyvráceno je moc brzy …
Taky chodím na hematologii jelikož jsem prodělala hlubokou trombozu tak jsem také hlídaná

Tak si pichaš clexane?

• Citovat
  • Upravit
380
25.4.22 22:16
@Anonymní píše:
Tak si pichaš clexane?

Nene zatím nic jdu až 29 předpokládám ze mu také něco daji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.22 22:21
@Jitka123wal píše:
Nene zatím nic jdu až 29 předpokládám ze mu také něco daji

Jasný, držím palce, ať je vše v pořádku :andel:
Jinak mě dali clexane právě na udržení těhotenství, začala jsem v 5 a 6 tt špinit a zakrvácela jsem. Že prý se embryo lépe zahryzne ;) :dance: tak čistě z prevence.

• Citovat
  • Upravit
380
25.4.22 22:25
@Anonymní píše:
Jasný, držím palce, ať je vše v pořádku :andel:
Jinak mě dali clexane právě na udržení těhotenství, začala jsem v 5 a 6 tt špinit a zakrvácela jsem. Že prý se embryo lépe zahryzne ;) :dance: tak čistě z prevence.

Moc Dekuju, také si myslím ze. Didtsnu něco podobného. Ani nemůžu spát z te kostrce a podbrisku :/ ale babička mi vyprávěla ze když čekala první dítě měla takové bolesti ze omdlivala.. jen se bojím M/S ta kostrc je můj signál a nebo jsem četla potratů.. fuj 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
25.4.22 23:10

Mně bolel podbřišek de facto celé těhotenství a opravdu už po týdnu od oplodnění, ve všech 3 těhotenstvích.
Byly to bolesti jak při MS, potom různé “tahání” a tlak, někdy opravdu i bolest větší. V průběhu celého dne, několik hodin v kuse :nevim: a všechna těhotenství i děti ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
26.4.22 09:25

@TinaAn

Ahojky, moc děkuji za ukkidnění stejně jsem pořád v nervech člověk si pořád říká jak bude v klidu a nejde to, jnak dost trpím na nadýmání.. každý den..
spím klidně ale budí mě ráno bolest beder a dokud nevstanu tak je to mazec, ale ja na to trpím už od 15nacti ale mela jsem rok pokoj,

dnes me bolí spíš jako pod podbříškem nevím jak to popsat na pipine? :D no tlačí mě to tam tlak tam je do toho to nadýmání a mám i lehky prujem ale to už mám ještě než jsem zjistila že jsem tehotná do jídla se nutím.. zítra jdu na kontrolu. Kdyby mě nevyděsil doktro hned na začátku myslím si že to zvládám lepe ja jsem obeznámená stím že tehotenství není procházka růžovým sadem jen to nemám komu říct tajím to před rodinou maminka už v mem veku mela 3 deti chtěla bych se jí tak zeptat ale bojím se tolik čeká na vnouče. a byla by zklamaná.. takže se stím potákým takhle a jsem ráda když mi napíšete poradíte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.4.22 13:05

Holky tak jsem byla na UZ. holky jsem 5tt+4.
Už tam viděla gestacni Vacek a malé žluté ložisko.
Je to v děloze.. a prý to zatím vypadá dobre. Prý mám otočeníou dělohu dozadu proto mě bolí tak ty zadá.
Měla jste to taky některá?
A prý spineni zatím nevidí díky bohu ja se tam regulérně rozbrecela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí