Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli to některá máte taky tak-jsem v 34-35.týdnu a od včerejšího večera mě extrémně bolí v podbřišku-jako kdybych měla menstruaci(nekrvácím). Opravdu to bolí hodně. Tak se chci zeptat jestli je to fakt normální. Trvá to pořád a neustává ani se to nezvětšuje, tak nevím
![]()
Děkuji moc!
no mě se to stalo ale trvalo to třeba jen chvilku..možná jak se mimčo tlačí dolů
pokud by to trvalo tak bych radši zašla k doktorovi,ať máš jistotu že je všechno v poho ![]()
hanzbl00 píše:
no mě se to stalo ale trvalo to třeba jen chvilku..možná jak se mimčo tlačí dolůpokud by to trvalo tak bych radši zašla k doktorovi,ať máš jistotu že je všechno v poho
Díky moc-no já právě nevím, jako takovou bolest jsem celé těhu necítila až teď-tak nechci hned plašit u doktora…
Ahoj, radsi plasit nez neco zanedbat, urcite si s tim radeji dojdi. Muze to byt jenom polohou mimca, ale vis jak, jistota je jistota ![]()
no tak extrémní bolest asi moc normální nebude.Neseď na emiminu a zajeď si k lékaři ![]()
Mě teda v podbříšku bolí dost často, ne v kuse, ale za to často. V poradně mi doktorka tvrdila,že jsou to poslíčci…zkus teplou sprchu-mělo by to přejít,pokud ne zašla bych k doktorovi.
Bebunka85 píše:
Mě teda v podbříšku bolí dost často, ne v kuse, ale za to často. V poradně mi doktorka tvrdila,že jsou to poslíčci…zkus teplou sprchu-mělo by to přejít,pokud ne zašla bych k doktorovi.
Zkusím tu sprchu.
Jako extrémní bolest to možná přehánim, ale já jsem na takovou zvyklá-mívám to při MS normálně ale ted mě to zarazilo. No uvidím, když to nepřejde tak jdu.
Opravdu to můžou být poslíčci
???
ametyst píše:Bebunka85 píše:Zkusím tu sprchu.
Jako extrémní bolest to možná přehánim, ale já jsem na takovou zvyklá-mívám to při MS normálně ale ted mě to zarazilo. No uvidím, když to nepřejde tak jdu.
Opravdu to můžou být poslíčci???
Poslicci by mely byt narazove a ne trvala bolest jak pises ty, ale kdo vi…na to ti muze dat adekvatni odpoved jedine doktor..
Mě tvrdlo břicho od 17tt, průběžně potom ke konci bolelo. Ve 35.tt jsem pro jistotu jela do porodnice, protože mě břicho tvrdlo v intervalech po 10min. Na monituru nebylo nic a já jela domů. Měla jsem naordinovaný klid. Nakonec jsem přenášela a musela jít na vyvolání.
Ve vašem případě bych jela alespoň pro jistotu do porodnice nebo k obvodnímu gyn.dr.
Po sprše to na chvíli přešlo ale ted je to zase-ale o něco menší. No tak uvidím jak to bude pokračovat. Ale dr.už tam dnes nebude a zítra neordinuje…Já právě že je to fakt jak silná menstruace
a nevím proč. Malý se tam taky nějak dnes mín mele, ale to má takové dny-aktivnější a pasivnější tak já fakt nevim. Ale zas tak hrozné to není. Děkuji vám každopádně a uvidím večer-kdyžtak bych klidně jela na pohotovost-bojím se něco zanedbat…
ametyst píše:
Po sprše to na chvíli přešlo ale ted je to zase-ale o něco menší. No tak uvidím jak to bude pokračovat. Ale dr.už tam dnes nebude a zítra neordinuje…Já právě že je to fakt jak silná menstruacea nevím proč. Malý se tam taky nějak dnes mín mele, ale to má takové dny-aktivnější a pasivnější tak já fakt nevim. Ale zas tak hrozné to není. Děkuji vám každopádně a uvidím večer-kdyžtak bych klidně jela na pohotovost-bojím se něco zanedbat…
Je mozne, ze ti sprcha trochu ulevila, ale jestli se to zase vrati, tak jedte na pohotovost, at mate jistotu, ze je vsechno v poradku, cekat do stredy na svoji dr. je dlouho.
jane-e píše:ametyst píše:Je mozne, ze ti sprcha trochu ulevila, ale jestli se to zase vrati, tak jedte na pohotovost, at mate jistotu, ze je vsechno v poradku, cekat do stredy na svoji dr. je dlouho.
Po sprše to na chvíli přešlo ale ted je to zase-ale o něco menší. No tak uvidím jak to bude pokračovat. Ale dr.už tam dnes nebude a zítra neordinuje…Já právě že je to fakt jak silná menstruacea nevím proč. Malý se tam taky nějak dnes mín mele, ale to má takové dny-aktivnější a pasivnější tak já fakt nevim. Ale zas tak hrozné to není. Děkuji vám každopádně a uvidím večer-kdyžtak bych klidně jela na pohotovost-bojím se něco zanedbat…
No to určitě je dlouho, ale snad se to zlepší
Ted mě napadlo že jsme vlastně včera spolu s manželem měli takovej kratší sex-tak to bude možná tím-hrozně si to ted vyčítám, už to dělat nebudeme radši
tahle bolest za to nestojí.
@ametyst mám to ted podobně jako jsi to měla ty, byli to nakonec jen poslíčci nebo něco jiného? díky za odpověd ![]()
Me uz boli 4dny a je to horsi a horsi nemuzu lezet ani sedet nepoznam ani tvrdnuti nebo jestli to jsou zada prijde mi to ze mam bricho jak beton..okolo pupiku namodrale a mam pocit ze mi to bricho rupne..nevi nekdo co se to deje??