Bolesti břicha v 35.týdnu

13021
27.2.12 13:12

bolesti břicha v 35.týdnu

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli to některá máte taky tak-jsem v 34-35.týdnu a od včerejšího večera mě extrémně bolí v podbřišku-jako kdybych měla menstruaci(nekrvácím). Opravdu to bolí hodně. Tak se chci zeptat jestli je to fakt normální. Trvá to pořád a neustává ani se to nezvětšuje, tak nevím :nevim: :nevim:
Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3406
27.2.12 13:16

no mě se to stalo ale trvalo to třeba jen chvilku..možná jak se mimčo tlačí dolů :nevim: pokud by to trvalo tak bych radši zašla k doktorovi,ať máš jistotu že je všechno v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
27.2.12 13:32
hanzbl00 píše:
no mě se to stalo ale trvalo to třeba jen chvilku..možná jak se mimčo tlačí dolů :nevim: pokud by to trvalo tak bych radši zašla k doktorovi,ať máš jistotu že je všechno v poho :palec:

Díky moc-no já právě nevím, jako takovou bolest jsem celé těhu necítila až teď-tak nechci hned plašit u doktora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
27.2.12 13:34

Ahoj, radsi plasit nez neco zanedbat, urcite si s tim radeji dojdi. Muze to byt jenom polohou mimca, ale vis jak, jistota je jistota ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.2.12 13:44

no tak extrémní bolest asi moc normální nebude.Neseď na emiminu a zajeď si k lékaři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
27.2.12 13:44

Mě teda v podbříšku bolí dost často, ne v kuse, ale za to často. V poradně mi doktorka tvrdila,že jsou to poslíčci…zkus teplou sprchu-mělo by to přejít,pokud ne zašla bych k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
27.2.12 13:48
Bebunka85 píše:
Mě teda v podbříšku bolí dost často, ne v kuse, ale za to často. V poradně mi doktorka tvrdila,že jsou to poslíčci…zkus teplou sprchu-mělo by to přejít,pokud ne zašla bych k doktorovi.

Zkusím tu sprchu.
Jako extrémní bolest to možná přehánim, ale já jsem na takovou zvyklá-mívám to při MS normálně ale ted mě to zarazilo. No uvidím, když to nepřejde tak jdu.
Opravdu to můžou být poslíčci 8o ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
27.2.12 13:57
ametyst píše:
Bebunka85 píše:
Zkusím tu sprchu.
Jako extrémní bolest to možná přehánim, ale já jsem na takovou zvyklá-mívám to při MS normálně ale ted mě to zarazilo. No uvidím, když to nepřejde tak jdu.
Opravdu to můžou být poslíčci 8o ???

Poslicci by mely byt narazove a ne trvala bolest jak pises ty, ale kdo vi…na to ti muze dat adekvatni odpoved jedine doktor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
27.2.12 14:00

Mě tvrdlo břicho od 17tt, průběžně potom ke konci bolelo. Ve 35.tt jsem pro jistotu jela do porodnice, protože mě břicho tvrdlo v intervalech po 10min. Na monituru nebylo nic a já jela domů. Měla jsem naordinovaný klid. Nakonec jsem přenášela a musela jít na vyvolání.
Ve vašem případě bych jela alespoň pro jistotu do porodnice nebo k obvodnímu gyn.dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
27.2.12 15:45

Po sprše to na chvíli přešlo ale ted je to zase-ale o něco menší. No tak uvidím jak to bude pokračovat. Ale dr.už tam dnes nebude a zítra neordinuje…Já právě že je to fakt jak silná menstruace :nevim: a nevím proč. Malý se tam taky nějak dnes mín mele, ale to má takové dny-aktivnější a pasivnější tak já fakt nevim. Ale zas tak hrozné to není. Děkuji vám každopádně a uvidím večer-kdyžtak bych klidně jela na pohotovost-bojím se něco zanedbat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
27.2.12 16:44
ametyst píše:
Po sprše to na chvíli přešlo ale ted je to zase-ale o něco menší. No tak uvidím jak to bude pokračovat. Ale dr.už tam dnes nebude a zítra neordinuje…Já právě že je to fakt jak silná menstruace :nevim: a nevím proč. Malý se tam taky nějak dnes mín mele, ale to má takové dny-aktivnější a pasivnější tak já fakt nevim. Ale zas tak hrozné to není. Děkuji vám každopádně a uvidím večer-kdyžtak bych klidně jela na pohotovost-bojím se něco zanedbat…

Je mozne, ze ti sprcha trochu ulevila, ale jestli se to zase vrati, tak jedte na pohotovost, at mate jistotu, ze je vsechno v poradku, cekat do stredy na svoji dr. je dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
27.2.12 18:29
jane-e píše:
ametyst píše:
Je mozne, ze ti sprcha trochu ulevila, ale jestli se to zase vrati, tak jedte na pohotovost, at mate jistotu, ze je vsechno v poradku, cekat do stredy na svoji dr. je dlouho.

No to určitě je dlouho, ale snad se to zlepší :( Ted mě napadlo že jsme vlastně včera spolu s manželem měli takovej kratší sex-tak to bude možná tím-hrozně si to ted vyčítám, už to dělat nebudeme radši :roll: :oops: tahle bolest za to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
27.1.14 21:41

@ametyst mám to ted podobně jako jsi to měla ty, byli to nakonec jen poslíčci nebo něco jiného? díky za odpověd :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
28.1.14 08:54

@MarDen poslíčci to byly :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.1.14 14:29

Me uz boli 4dny a je to horsi a horsi nemuzu lezet ani sedet nepoznam ani tvrdnuti nebo jestli to jsou zada prijde mi to ze mam bricho jak beton..okolo pupiku namodrale a mam pocit ze mi to bricho rupne..nevi nekdo co se to deje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí