Bolesti břicha v 7tt

Anonymní
19.6.20 21:14

Bolesti břicha v 7tt

Ahoj zdravím všechny.
Mám takový dotaz, rada bych vaše zkušenosti. Jsem 6+6tt :srdce: bylo včera vidět :hug:
Ale trápí mě velké bolesti v podbrisku jako při ms a i bolesti v krizi. Je možné ze se jedna o roztahovani dělohy?
Mám z toho obavy. Nekrvacim. Mám za sebou už několik SP.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
299
19.6.20 21:23

Ahoj také jsem měla bolesti jako při MS za 6 týdnu bych mela rodit :hug: Myslím že je to normální ale raději informuj svého doktora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
19.6.20 21:23

Určitě to možné je. Na začátku všech těhotenství mě bolelo břicho jako při menstruaci. A vlastně mě v různých formách bolelo až do porodu. To stejné bolesti krize a kostrče. Tělo se prostě musí přizpůsobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
19.6.20 21:26

Ano, je to možné. Měla jsem takovéhle bolesti do 14tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.20 21:27

@pamapi @misa1010

Všude čtu, ze jsou to “nárazové “ bolesti. Já je mám cely den s přestávkami.
Mám už za sebou jeden porod, je možné ze při druhem to bolí více?

• Citovat
  • Upravit
18661
19.6.20 21:29
@Anonymní píše:
@pamapi @misa1010Všude čtu, ze jsou to “nárazové “ bolesti. Já je mám cely den s přestávkami.
Mám už za sebou jeden porod, je možné ze při druhem to bolí více?

Já jsem 6+4 a až teď poslední svá dny to není skoro nonstop bolest. Taky mám za sebou porod a prijde mi, ze to teď cítím víc. Jinak pojď za námi do skupiny Porod únor 2021.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.20 21:30

@hospodki
A kde skupinku najdu? Rada se přidám 😊

• Citovat
  • Upravit
1680
19.6.20 21:35

Jsem 9+4 a obcas bolesti mivam, zezacatku tehotenstvi me to i vzbudilo v noci jak moc to bolelo :) a vse je v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.20 21:37

@Markétka111
Včera jsem byla na pohotovosti, kvůli nevolnostem. Na utz byla vidět srdeční akce. Ale břicho mě bolí i jakoby pod zebry. Nebo se už moc sleduju já nevím :nevim:
V úterý jdu na další kontrolu.

• Citovat
  • Upravit
21091
19.6.20 21:48
@Anonymní píše:
@Markétka111
Včera jsem byla na pohotovosti, kvůli nevolnostem. Na utz byla vidět srdeční akce. Ale břicho mě bolí i jakoby pod zebry. Nebo se už moc sleduju já nevím :nevim:

Určitě to možné je. Jsem teď 9tt taky a taky mě snad píchá a bolí víc než při prvním. Ono taky záleží, jak dlouho jsi po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.20 21:50

@P4ja dlouho 8let jsem po porodu. :nevim:
Jsem z toho úplně vystresovana :,(

• Citovat
  • Upravit
3032
19.6.20 21:50

Já ty bolesti jako při MS mám často a to už jsem 33tt. Doktorka o tom ví a všechno je v pořádku.. někdy mám den kdy si říkám, že to fakt dostanu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
19.6.20 21:53
@Anonymní píše:
@Markétka111

Me obcas taky boli pod zebry, ale ja to mam kvuli zacpe, mam liny streva kvuli stitne zlaze a spatne se mi chodi na velkou, a celkove vetry moc nejdou :D jinak pokud je vse v poradku, tak proste odpocivej a tolik se nesleduj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
19.6.20 21:53
@Anonymní píše:
@pamapi @misa1010Všude čtu, ze jsou to “nárazové “ bolesti. Já je mám cely den s přestávkami.
Mám už za sebou jeden porod, je možné ze při druhem to bolí více?

Možný to je. Taky mám druhé těhotenství a bolí mě to set sakra víc než při prvním.. :think: To samé po porodu, při zavinovani dělohy.. Při prvním jsem nic necítila, a pri druhém to prý bývá bolestive.. Já jsem teda po porodu 6 měsíců :lol: Teď jsem v 16tt. Pokud tě to bolí hodně, tak si vem hořčík, mě pomohl. :palec:

• Citovat
  • Upravit
18661
19.6.20 21:54
@Anonymní píše:
@hospodki
A kde skupinku najdu? Rada se přidám 😊 [/Citace]

https://www.emimino.cz/…ova-miminka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek