Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky…
Potřebuji poradit ![]()
Dnes odpo. mě začalo nějak podivně bolet celé břicho… Jsou to takové divné křeče a a střílí mi to až do prsou
. Někdy to bolí víc a někdy míň!!!.. Myslíte že je něco špatně??? :0 Můžou to být poslíčci?
:0
Jestli to bolí ještě teď, tak bych si rozhodně zajela na pohotovost. Nerozhoduješ za sebe, ale za mimčo. Pohyby cítíš normálně?
Asi to budou poslicci. Ale osobne s nimi moc zkusenost nemam, i kdyz mam 2 deti
. Pokud se ti neco vyrazne nezdá, tak si radsi zajed do porodnice na kontrolu.
@Nicalka takhle mi začal porod, doporučuji nnapustit si vanu a hned uvidíš.?.
Vážně neruskuj. V tomhle týdnu jsem ležela v nemocnici a oddalovali mi porod. Ještě je moc brzo takže urco jed na pohotovost. Max tě pošlou zase domů a co jako..aspoň budeš mít jistotu.
@Nicalka já jsem s první dcerou mela posliky asi od 35tt a to tak, ze to byla třeba 2× denne regulérní silná kontrakce, kterou jsem musela prodychat. Teď podruhé mam posliky tak, ze mě třeba dve hodiny v kuse boli břicho jako při silné Ms. Takze se projevuji různě, ale těžko říct z tvého popisu, za kontrolu nic nedáš.
Jed do porodnice a to nejlepe hned, hlavne zadnou vanu!!!, v tomhle tydnu urcite ne. Vim to od PA z porodnice, ta mi vynadala, ze jsem se ms bolesti v cca 32. tydnu snazila zahnat horkou sprchou. Rekla mi, ze tohle muzu udelat nejdriv ve 37/38, ne driv. Lezela jsem dva tydny v porodnici kvuli hrozicimu predcasnemu porodu, vsechno dobre dopadlo. Snad to u tebe nic nebude, ale radsi jed ![]()