Plavání 37. týden

61
20.5.14 18:25

plavání 37.týden

Ahoj holky, máte zkušenosti s plaváním v takhle pozdním těhotenství? Nemyslím nic extra namáhavého, jen si rekreačně zaplavat :) Nevadí to miminku? Šlo by o plavání v klasickém plavečáku, kde se voda pravidelně kontroluje, protože tam probíhají kurzy plavání miminek.
Díky předem za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33
20.5.14 18:40

Ahoj, ja jsem ted ve 36tt a do plavecaku radsi nejdu. Prece jenom do porodu nezbyva moc a telo uz se pomalu chysta, takze je nachylnejsi k ruznym mykozam atd. Ale je to samozrejme na tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
20.5.14 18:41

Ale notak… ;)
Pochopitelně můžeš, stejně jako můžeš třeba na procházku :mrgreen:

Pokud máš nějaké obavy, použij tampon na plavání, nebo menstruační kalíšek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
20.5.14 18:43

Koupala jsem se v tomhle týdnu v řece, bazén jsem si radši odpustila… ono to tam s tou čistotou vody není až tak horký. Jinak miminku to určitě nevadí, když se budeš cítit dobře (myslím při tom plavání), proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
20.5.14 18:53

Plavání je ideální, ke konci vlastně to jediné, co můžeš dělat (ve smyslu nějaké hejbací se aktivity, krom procházek..). Já plavala všude možně skoro celé těhotenství, plavala bych až do porodu, ale pak už bylo září a zima. Používala jsem speciální tampony napuštěné vazelínou Senta Protect.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
20.5.14 19:17

Šla bych klidně a naopak bych si plavací tampón nebrala, to mi přijde horší, než ho nemít :D. Ale já obecně na žádné mykózy apod. netrpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.5.14 19:20

Chodila jsem plavat az do konce a bylo to moc prijemny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
20.5.14 19:21
@AnastazieB píše: Šla bych klidně a naopak bych si plavací tampón nebrala, to mi přijde horší, než ho nemít :D. Ale já obecně na žádné mykózy apod. netrpím.

Také mi to přijde zbytečné, kdyby tam byla nějaká ďurka, tak vyteče plodová voda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
20.5.14 19:30

Když jsem čekala druhého tak jsem v úterý byla v bazénu na plavání s prvním a v pátek jsem rodila v termínu. Nic jsem nikdy nechytila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
20.5.14 19:56
@fenny píše:
Koupala jsem se v tomhle týdnu v řece, bazén jsem si radši odpustila… ono to tam s tou čistotou vody není až tak horký. Jinak miminku to určitě nevadí, když se budeš cítit dobře (myslím při tom plavání), proč ne.

V řece 8o a do bazénu ses bála 8o? Do řeky bych v těhotenství teda nevlezla ani za nic a to nejsem žádná citlivka a dělám vše i to co by se nemělo. Jen se ptám, páč jsem zaskočená. Nemyslím to zle ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2099
20.5.14 20:32

Já jsem byla ještě týden před porodem v bazénu na cvičení pro těhotné.
Není problém, klidně běž, ale za mě určitě s tamponem do vody. Já když se šla někam koupat v těhotenství, tak jsem si ho vždycky vzala ačkoliv taky na mykózy ani na žádné vag. potíže netrpím. V těhotenství je člověk náchylnější. Ještě tím tuplem v 37. týdnu, kdy se porodní cesty připravují a pak později kdybys byla třeba i otevřená, tak ať třeba nechytneš nějakou infekci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
20.5.14 20:34

@Alises V řece je čistá špína :-D Lezla jsem tam až od 36. týdne a byla to menší a relativně čistá říčka, ani ta studená voda prďolovi nevadila. Vody v bazénu (chemie + breberky) se bojím mnohem víc, navíc mi nedělá dobře chlor, takže na bazén moc nelezu ani jako netěhotná… každej to má jinak, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
20.5.14 23:43

Až do termínu jsem chodila do aquaparku. Žádný tampony jsem nepoužívala, na každé kontrole jsem byla zavřená na sedm západů.
Taky bylo 35 ve stínu, doma bych chcípla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí