Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A přítel nato co?
Do nemocnice s konkrétně čím? Bolebřich z většího stresu ti nic neudělá. Uvař si čaj, v klidu si ho vypij a uklidni se, nic se nejí tak horké, jak se uvaří
@pikola ano jedla ve 12 normálně celý den bylo vše v poho až do doby než to ona řekla a začla tam ječet že malá kuli nám nemá na jídlo že nemá co jest a že i jejího syna jí kuli mě vzali atd…
@Bibi239 už jednou sem ležela v nemocnici s tlakem v břiše a bolestma břicha přítel řežal s flexou tak to ani neslyšel
@pikola no mi na půlce která patří strejdovi-od přítele a ona na půlce matky od přítele
@Anonymní píše:
@pikola no mi na půlce která patří strejdovi-od přítele a ona na půlce matky od přítele
Tak co ti ma co nadavat?
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych se zeptat jestli je možné že mě šíleně bolí podbříšek a mám v něm tlaky kvůli stresu a nervům na RD. Dnes mi přítelova sestra řekla že jak jí do konce týdne nedám peníze na nájem který platím vždy poslední den v měsíci tak že mě vyhodí a od té doby bolest a píchání až jako by tlak dolu do pánve. Poradte jet do nemocnice nebo počkat?![]()
Nejak me nenapada, jak by mohla bolest podbrisku souviset se stresem
spis se snaz uklidnit, najist se a polezet si… Myslim ze by to mohlo pomoci.
@pikola No to nám taky nejde do hlavy ale já můžu za to že jí vzali syna.. já muzu za to ze malá nemá co jíst… A přitom si jejího syna vzal jeho otec kvůli tomu že ona zanedbává péči o děti…
@Anonymní píše:
@pikola No to nám taky nejde do hlavy ale já můžu za to že jí vzali syna.. já muzu za to ze malá nemá co jíst… A přitom si jejího syna vzal jeho otec kvůli tomu že ona zanedbává péči o děti…
No vy jste asi pěkná selanka ![]()
K dotazu-ano, ze stresu múže bolet celé břicho, i jednotlivé orgány.
Jet kvůli tomu do špitálu mi přijde jako trochu dost hysterie.
Ahoj, ja som sa strašne vystresovala v piatok z práce a až do soboty ráno mi bolo hrozne špatne. Mala som hrozné pichanie a bolesti v bruchu, taktiež mi začala hučať hlava atd. Manžel ma ráno sobotu odviezol na pohotovosť, lebo som bola totálne ko a dobre, že som šla. Mala som moc vysoký tlak a ten može ublížiť. Tak ak sa neskludníš a bude ti zle, asi radšej choď. Ale ak by sa ti podarilo upokojiť a brucho by bolieť prestalo úplne, tak to je zbytočné tam chodiť. Hlavne sa drž! ![]()
Ahoj holky chtěla bych se zeptat jestli je možné že mě šíleně bolí podbříšek a mám v něm tlaky kvůli stresu a nervům na RD. Dnes mi přítelova sestra řekla že jak jí do konce týdne nedám peníze na nájem který platím vždy poslední den v měsíci tak že mě vyhodí a od té doby bolest a píchání až jako by tlak dolu do pánve. Poradte jet do nemocnice nebo počkat?