Bolesti kolen

162
9.6.11 14:32

Bolesti kolen

Ahoj holky,potřebuju pomoc,začla jsem chodit na zumbu,jsem z ní nadšená,ale teď na poslední jsem při tancování ucítila takovou bodavou bolest v kolenech,po chvíly to přešlo,ale druhý den ráno už jsem nevstala z postele jak mě koleny projížděla hrozná bolest.Celý den to bolelo jako když mi tam někdo píchá nožem a stále to trvá.Mažu to koňskou mastí ale zatím to moc nepomáhá,nevíte někdo co to je ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
9.6.11 14:35

Nevím, jestli máš to samé či ne, to se asi takhle nezjistí. U mě je problém v češkách. Začalo mi to při chůzi z kopce, strašně mě začaly bolet a bolest vystřelovala do stehen, přesně jako popisuješ, jako by tam někdo vrazil nůž. Po 14 dnech bolestí jsem se dovalila na ortopedii, tam mi to mudr pomačkal, já si zařvala a bylo jasno. Takže jsem teď dochodila rehabilitaci a uvidíme, co bude dál. Řekl, že to je prostě mechanické opotřebení a problém už s nimi budu mít, zmírňovat buď rehabkami nebo pak léky, což nechci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.6.11 14:41

Ahoj nechci tě strašit, proto napíšu jenom zkušenost..
Nastoupila jsem před lety do nové práce jako po škole.. Nebyla jsem zvyklá moc na těšší fyzickou práci, nosila jsem tam středně těžké věci..
Jednou ráno jsem se tak vzbudila a prostě jdu a pích, pích..
Nakone jsem skončila na stole, protože jsem měla - přesně to nenapíšu, ale něco jak v koleni,jak máš ty šlachy tak trochu prasklou, takže jejině laparoskopie..BOhužel skužensot mám dvojitou…
Takže asi zajít k doktorovi, aby se ti to nezhoršilo jako mě..
Nestraším píšu pouze zkušnost :wink: protože jsem to taky nechala, jakože rozhodit a další námaha a pak jsem skákala no jedné noze, jak jsem nemohla ani k doktorovi dojít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
9.6.11 14:55

já měla takové problémy v práci…doktor mi napsal Prontoflex a bylo to skvělé. Dokonce to sem tam používá chlap a taky si to hodně chválí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
9.6.11 15:21

Ahoj, já jsem měla to samé co Kožíšek - provozuju hodně pěší turistiku, tak při tom se mi to projevilo a pomohl mi Conrosulf - to mi napsal přímo ortoped.

• Citovat
  • Upravit
9166
10.6.11 11:54

Zumbu cvičila sestra, asi 2× a vždy ji otekla kolena, takže tento druh sportu je pro ni nevhodný. Pokud ti taky nedělá dobře, ikdyž se ti líbí, neměla bys ho cvičit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
10.6.11 11:55

Je tu některá, která má bolesti kolen po porodu už více než rok???Mám 14m dítě a stále mě bolí kolena, někdy víc, někdy míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
10.6.11 13:11
pannda píše:
Zumbu cvičila sestra, asi 2× a vždy ji otekla kolena, takže tento druh sportu je pro ni nevhodný. Pokud ti taky nedělá dobře, ikdyž se ti líbí, neměla bys ho cvičit…

Já je oteklý nemám,jen mě uvnitř strašně bolí,hlavně při chůzi do schodů a ze schodů,nebo když dlouho stojím,sedím,chodím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
10.6.11 13:30

no mě do schodů, při dřepu, podřepu, když si sedám…docela dost. Neměla bys je namáhat, sport je vhodný, ale kolo, plavání, ne aerobic, poskoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
22.6.11 22:33
pannda píše:
Je tu některá, která má bolesti kolen po porodu už více než rok???Mám 14m dítě a stále mě bolí kolena, někdy víc, někdy míň

Ahoj, právě jsem narazila na tvůj příspevěk, hledala jsem v diskuzích… Jsem skoro šest měsíců po porodu a taky mě nějak začaly bolet kolena, něco mi říká, jestli to není kojením :think: že se do MM dostává vápník, ale to je asi blbost. Bereš na to nějaký přípravek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
23.6.11 11:41
pannda píše:
Je tu některá, která má bolesti kolen po porodu už více než rok???Mám 14m dítě a stále mě bolí kolena, někdy víc, někdy míň

Beru běžně dostupné přípravky, jako Condro, ted Proenzi, ale nijaké změny nevidím. Jsou dny, kdy kolena necítím, jindy naopak výrazně. Nevím, snad časem zajdu k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.7.11 14:36

Condrosulf apod.je určitě dobrý,ale stále je to LÉK,který neodstraňuje příčiny,ale důsledky nemoci..potíže mám hodně podobné,mě moc pomáhá gel 95% Aloe Vera,3×30ml = kdo by chtěl více informací,napište si o ně= každopádně je to čistě přírodní!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka35
5.9.11 00:23

Dobrý den, pokusim se poradit a zarověn poukazat na muj připad. Bolesti kolen (obou) jsem ve svých 35 letech měla po dobu 9 měsíců. Po návštěvě ortopeda jsem dala na doporučení a začala používat kloubní výživu.Brávala jsem geladrink, nicmíně na doporučení lekarnice a po konzultaci s ortopedem, jsem koupila produkt Flex Code 500ml sirup. Podle přibalového letaku obsahuje vysoké denní dávky glukosaminu 1500mg, chondroitinu 1200 a kysliny healuronové 90 mg (která je samozřejmě navíc dobrá i na plět, ale především pro tzv. kloubní tekutínu). Dobirám 2 balení a jsem s výsledky spokojena. Vyšel mi na cca 850 Kc (1 balení). Proto doporučuji dál a přeji brzké zlepšení bolestivých stavů. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Věrka 43
11.9.12 00:16

Jo jo, sirupek flex code jsem zkoušela také a k mému překvapení mi pomohl.
Líbila se mi ta jeho ovocná příchut a přitom to obsahuje velmi silné složky podle složení. Citím se velmi dobře již půl roku.

• Citovat
  • Upravit
3293
18.12.12 18:42

Ja som bola na sedeni rergresii a bolest do 2 dni presla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat