Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když jsi to zaspala, tak to byli poslíčci. Pokud si nejsi jistá, tak se doporučuje teplá vana nebo aspoň sprcha, to by mělo případné poslíčky rozehnát. Neboj, už to máš za pár, odpočívej, dokud to jde.
@Sue2008 včera jsem byla dvakrát ve vaně a bolesti ne ústoupily tak divný je ze jsem to zaspala a po 3 h už pak nic 😏 teď jsem si dala další vanu tak bud jse to znovu rozjede nebo se ji asi nechce a není divný že ty bolesti jsem měla po 5 min a teď nic?
Osobně nevím, nikdy jsem posličky neměla, vždy se mi kontrakce rozjely, když to bylo ono. Ale mezi kamarádkami se našly takové, co měly střídavě kontrakce treba dva dny. Fakt bych to dál nezkoumala. Zkus si třeba zajít na procházku nebo se něčím zabavit. Až nebudeš moct spát, komunikovat a psát na emiminu, tak to bude ono
U prvního porodu máš většinou opravdu dostatek času na přesun do porodnice.
@Anonymní píše:
@Sue2008 dobře tak děkuji moc za rady
držím palce ať je to co nejpohodovější
@Sue2008 prosím dnes země šlo něco na hnědleho jako želé zátka by měla být průhledná nevíte náhodou co to může být?
Určitě to byla zátka, někdo ji má narůžovělou, žlutou - je to asi různé
A co bolesti? už nic? určitě to už brzy přijde, ale jestli zítra nebo za 2 dny, to ti nikdo dopředu neřekne
@stinga bolesti mám od čtvrtka ale pak v pátek ráno nic a večer zas jse rozběhlo nepravidelně až do teď ![]()
Já jsem také před porodem nevěděla - ano, ne, možná?
pak mi rupla voda a bylo to jasné, jelo se do porodnice - třeba se ti to tak také poštěstí
@stinga no já doufám začnou mi bolesti tak čekám na větší a vono nic a teď asi ta zátka tak uvidim
Dobrý den mám menší dotaz dnes jsem 40tt a včera mi v 19:00 začaly menší bolesti nic hrozného ale pak jse stupňovály měla jsem po 5 min ale spíše menstruační bolesti v pul 3 ráno jsem jela do porodnice tam mi rekly ze mam kontrakce ale ještě malý že mám jet domu a přijet až to bude více bolet do 6 hodin jsem byla vzhůru s bolestmy pak jsem usla a dnes ráno když jsem stala tak už skoro žádný bolesti nemám
tak nevim co jse děje