Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Samozřejmě že je to zkreslené jasně bude +/- vypadat asi takto, ale bez nosu asi nebude ne? Kdyby se dr něco nezdálo určitě vás pošle na další vyšetření a to ze vy máte „velke“ nosy neznamená ze ho musi automaticky mít i dítě, může mít geny po pra/babičce/dědečkovi ![]()
3D ultrazvuk je hlavně jen nějaká počítačová rekonstrukce a je nelekarsky, takže pokud máte v pořádku všechna ostatní vyšetření tak bych strach neměla.
3D uzv je jen pro srandu a neodborniky. Vse se hodnoti na 2D. Je to zkreslene, nereste.
Obě moje děti měli n 3D utz takový rozpláclý nos a když se narodili nos je úplně normální
takže ano 3D utz určitě zkresluje ![]()
Přesně, mala na 3D vypadala jako mimozemstan a ve skutecnosti je krasna holčička se vsim všudy…❤️ ❤️oni v podatate prenaseji 2D do 3D, clovek to musi brat s rezervou
Mně nosík přijde normální. Ale teda zasmála jsem se tomu lordu Voldemortovi ![]()
Ahoj holky, prosim vas, ted jsme byli na 3D ultrazvuku v Podoli. Kdyz jsem se divala na jine miminka v 27 tt, tak vsechny maji nos. My jsme jak lord Voldemort, doktor rika ze na rozstep to nevypada, ale oba i s tatinkem mame frnaky jak orli a nas drobek nic? Ma s tim nekdo zkusenosti? Doroste to? Je mozne zkresleni? Uteste me nekdo. Dekuji