Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Záleží jak máte uzpůsobeny bydlení. Kamarádka v bytě ji téměř nepoužívá, protože všechno slyší. Ale my v dome kde je víc pater tak si to bez ní nedokážu představit.
My máme menší dum a chuvicku jsem nikdy nepoužila, malý je hlasitý až až
když byl miminko, byla jsem vždy poblíž, ted když třeba spi sám nahoře, po probuzení mě vždy hned zavola, slyšíme v celém domě vse ![]()
V bytě jsem jí nepotřebovala. Teď bydlíme v patrovém domě a zapínám jí denně.
No podle toho, jestli máte dům - byt, já když venku uspala v kočárku, dojela jsem domů, dcera na dvoře v kočárku spala s chůvičkou a já jsem pracovala, nebo ona spala nahoře v postýlce, já dole pracovala
dojedu autem domů, dítě ve vajíčku spí - zapnu chůvičku a jdu v pohodě domů - auto mám samozřejmě na vlastním dvoře a pootevřené okýnko
Bydlíme v bytě a používám ji každý den x krát, neumím si to bez ni představit. Nesedím věčně potichu abych malou slyšela. A vozím ji s sebou když spíme u našich nebo kdekoli jinde ![]()
Pouzivam v malem byte i ve trech letech. Dcera ma pokoj pres obyvak, kuchyn, chodbu. V noci bych ji neslysela. Ona jen vola aja jdu pro ni.
My bydlime v byte a pouzivam ji denne. Abychom my nebudili mimino, musi byt zavřeny dvoje dvere. Hlavne vecer, kdyz si treba pustím televizi. Kdyby se rozjela a začala brecet fakt na plny obrátky, tak ji slysim i bez chuvicky. Ale prave ze ji mam, tak ji slysim driv (vstava na kojeni) a nedojde to do hysterie
.
Bydlíme v bytě, ale využívám denně. A přes léto večer na balkon super
Bydlíme v bytě, sice slyšíme vše, ale jsme v přízemí a máme zahradu, někdy jsem malého nechávala spát tam. Jinak mu ji zapínám i ve dvou letech, večer šiju nebo koukáme na film a neslyšela bych ho hned. A jakmile už řve tak, že bych ho slyšela, nebo nedejbože přijde, tak bych ho uspávala další hodinu. Už se nám i dvakrát stalo, že spadl z postele a několikrát jsem tomu díky chuvicce zabránila, protože začal fňukat, posouvat se v posteli a mně se spustila kamera a stihla jsem ho zachytit.
Chůva je k nezaplacení. Máme dvoupatrový barák a já bych ho prostě neslyšela. Navíc, když jsme měli grilovacku, syn spal v pokoji a já mohla s kamarády sedět venku v altánu.
Ja peju na chuvicku taky jen chvalu
Sice bydlim v byte, ale ze zacatku s malym mimcem jsem chtela vedet, ze je vse v poradku - treba rano, kdyz jsem sla do sprchy (kde bych ho neuslysela)… A pokud mate „volny“ napr. stary telefon, zkus mrknout po nejake aplikaci - jsou zdarma, mas tam kvalitni obraz, zvuk jednim I druhym smerem, kdyz zapnes… Ja si to nemuzu vynachvalit a prave pokud nevis, zda vyuzijes, nemusis aspon zbytecne vyhazovat penize..
Bydlíme v bytě a chuvicku používám denně, teda hlavně v noci. I když je pokojík hned vedle ložnice, tak ho moc bez chuvicky neslyším, protože zavírame dveře, abychom ho nerusili ![]()
Ahoj, kdyz nevis zda ano nebo ne, kup za 100kc videochuvicku do mobilu a uvidis zda budes pouzivat. My mame nainstalovano na vsech mobilech, v loznici je mobil bez simkarty a dite vidis i slysis. Pokud ti nebude stacit chuvicka v mobilu, tak koupis. Pokud nebudes vyuzivat, aspon nevyhodis moc penez.
Ahoj holky

Chci se zeptat..Zařizuji pokoj pro mimčo a pří pátrání všech věcí jsem našla chůvičku..Je dobré používat chůvičku?
Slyšela jsem na ně samé chvály..Co myslíte?