Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
fotku nemám, ale poprvé jsem byla v 6+1 a už bilo srdíčko. Přeju hodně štěstí! ![]()
@pikola píše:
Pokud jsi 5 plus něco asi nic moc neuvidí. Možná tečku
Zítra bych měla být 6+1
@Nikoleta20 no takže to je 7tt. To už jsem mela potvrzenou srdeční akci, ne foto ti sem dávat nebudu, protože jsem žádnou nedostala. Taky tam není co vidět
@Nikoleta20 píše:
Zítra bych měla být 6+1
Tak tam srdeční akce být může a nemusí, takže to asi stejně nic moc neřekne a pozve tak na 8-9 tt
Tipuju černej flek. Možná v něm minibílej flek a při hodně štěstí s blikajícím srdíčkem. To vše závisí i na tom, zda je těhotenství staré opravdu 6+1.
Já bych ještě Teda 2 t. Počkala ať má prohlídka vůbec smysl pokud nejsou nějaké problémy… Ale každého věc, v tomto týdnu nemusí vůbec ještě být vidět srdíčko… A bude tak vědět stejná prd, max jestli jde o těhotenství v děloze
5+5, srdíčko už bylo vidět. Každý to má ale jinak
záleží na ovulaci…
Fotku sice nemám ale v 5+4 byl plod i srdíčko krásně vidět
preju hodně štěstí
@Sl.Kockova jee tak buď jsme si hodně dlouho nepsaly nebo jsem to popletla
. U mě zabralo druhé IUI, zatím jsem 5+2 tak snad bude vše v poradku
. A ty se pak ozvi a koukej poslat fotku, až se pak zmatoris
.
Já byla v 6 tt u Dr tuším 3× ( v jednom těhotenství jsem k němu šla až v 9 tt) a vždy byla jen dutinka. Srdíčko až o 14 dní později. Takže moc toho radši nečekej, ať nejsi třeba zklamaná.
Zdravím,
Holky dnes jsem v 6 TT zítra jdu poprvé na gynekologii zkrz těhotenství a uz se třesu co mi doktor řekne… Mohly by jste mi ukázat vaše ultrazvuky v 6 TT?