Manžel mě chce opustit až porodím

Anonymní
27.9.19 10:00

Manžel mě chce opustit až porodim

Dobrý den,
Ani nevím, jak začít. Začalo to úplně nevinně, manžel semnou přestal asi okolo 7 měsíce těhotenství spát s tím, že se bojí, že mi ublíží. Je pravda měla jsem problemi s tvrdnutim a bolestmi břicha ale to se nedělo pořád. Potom už mě odmítal vlastně se vším, obejmutí, pusa, cokoliv… Prej se oblizujeme pořád a jeho už to nebaví… Cítila jsem se ošklivá, zanedbaná, nemilovaná. Když pak začal chodit domu, jen si sedl se sluchátky v uších a úplně mě ignoroval, dlouhý hodiny trávil ve sklepě a kouřil jednu za druhou, už mi to bylo divný, ale každý můj pokus dostat se k němu selhal a mě to bylo líto, tak než abych se zase rozbrečela, přestávala jsem s ním mluvit. Takhle to šlo asi 14 dní. Potom zniceho nic přijel, zabalil se a odjel, začal na mě rvát že už mě nemiluje a že takhle dál nemůže, byla jsem zrovna v 35 TT a vůbec jsem nechápala co se děje. Dokázala jsem jen brečet, ale protože máme skoro všechny přátele společně začala jsem ho hledat, kam vlastně šel, u všech co byl tak jim říkal, že už to nedává, že jsem se změnila a že se pořád hádáme. Ano, všude jsou hádky, i u nás… Ale nebylo to nic strasnyho většinou jsme se hned ten den usmířili a zase se spolu smáli. Podotýkám že než tohle udělal tak jsme měli 2 měsíce po svatbě, která byla rok plánovaná, syna na cestě… Před svatbou se rozbrečel kamarádce, že je hrozně šťastnej že tohle vždycky chtěl a že se hrozně těší, teď, po 5 letem vztahu, 2 měsíce po svatbě, přijde s tímhle. Vrátil se asi po 3 dnech, že jen potřebuje čas, že si to srovná v hlavě, ať na něj netlacim, jenže každý den chodil z práce dýl a pořád si z někým psal, nakonec jsem se dozvěděla že je to,,velice chápavá kolegyně z práce ''. Doteď mi tvrdí že to je jen kamarádka, ale celý den mi píše je milej, přijde od ní a je jak vymenenej křičí na mě že jsem namalována tak jsem tady určitě někoho měla a ať si počkám než porodim, pak prej že už má najitej byt a že nechápe jak by semnou mohl někdo vydržet, nakonec a to nejvíc zabolelo mi řekl že malýho nechtěl a mě už taky ne. Při tehlech slovech jsem pochopila, že to myslí vážně že odejde úplně, pak zase odjel a ještě se nevrátil. Známe se od 7 let, vůbec ho nepoznavam, vždycky o mě všude mluvil hezky, všechno bylo moc pěkný a najednou… Teď mám na krku hypo, kterou tvrdí že bude platit, ale já už mu nic nevěřím. Chce tady zůstat do porodu, prý abych byla v klidu, pak mi pomoct první týden a pak se zbalit na dobro, nevím jestli to zvládnu, když vím jak to dopadne a hlavně proč? Když nás nechce? Že ho bude chodit navštěvovat my moc nepomůže… Chce být i u porodu, ale já mám teď plnou hlavu otázek, co se stalo, proč, jak to může udělat, jak mi může říkat takový věci úplně s klidnou tváří? Nevím jak dál…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56123
27.9.19 10:05

No, ten se zamiloval jinde. Rekni mu, ze do porodu a sestinedeli chces klid, ze jestli to nedokaze, jdes k rodicum. a budete to resit potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
27.9.19 10:08

Uf, tak to je síla :? Radu bohužel nemám, budeš to muset nějak překonat. Je to teda pěknej zmetek. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798

Mě by Tak hrozně urazil, že bych ho asi už ani nechtěla vidět. Je jasné že má jinou, splašil se mu mozek a neumí teď uvažovat normálně.

Je mi to líto, hodně síly. Jestli můžeš někomu se svěř ať v tom nejsi sama. Bude to ještě složité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901

Tedka by to chtelo i jeho pohled na vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.9.19 10:10

No, to je síla teda. Zkus začít tím, že si naplanujes, jak to po porodu dáš. Domluvíš babičky, kamarádku, které by ti pomohly v šestinedělí. Klidně i kontakt na právníka pro případ rozvodu.

Jemu můžeš navrhnout manželskou poradnu, pokud bude mít zájem. Třeba to jen teď nedává.

Otázky proč asi teď nejsou na místě. Teď je důležité miminko. A pokud bude mít podobné kecy do porodu, tak bych ho požádala ať zmizne a nebo sklapne, protože potřebuješ alespoň trochu klid. A tím, že se k tobě bude takhle chovat, tak je fakt pako. A klidně bych si to nahrála, schovala SMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
27.9.19 10:10
@Cenarius píše:
Tedka by to chtelo i jeho pohled na vec.

Jako jakou? Jaká je omluva pro to se oženit a podvést těhotnou manželku? Že neudrží kokota v kalhotách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 10:14

@P4ja
Manželskou poradnu jsem taky navrhovala, bezúspěšně. Prej už nemá zájem cokoliv zachraňovat, že mi dal šanci až až, a když jsem mu řekla, že mi nikdy nic neřekl, že mu do hlavy nevidím, tak jsem to prej měla poznat, že se něco děje.

• Citovat
  • Upravit
17000
27.9.19 10:16

@Cenarius - i kdyby se v těhotenství chovala jak furie a on zcela náhodou po svatbě potkal tu pravou a zamiloval se - nic z toho mu nedává právo dělat to divadlo, co předvádí.. Měl mít rozum a udržet to v sobě alespoň do konce šestinedělí.. Jde o zdraví jeho dítěte (které vlastně nechtěl, ale u produ bude chtít být) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@pikola nepodvedl mě, teda asi… Ani nevypadá že by na to měl, je fakt úplně mimo
Spíš se zakoukal a je z ní úplně hotovej a spousta věcí co mi řekl tak není z jeho hlavy… Na to ho znám moc dlouho

• Citovat
  • Upravit
56123
@Anonymní píše:
@P4ja
Manželskou poradnu jsem taky navrhovala, bezúspěšně. Prej už nemá zájem cokoliv zachraňovat, že mi dal šanci až až, a když jsem mu řekla, že mi nikdy nic neřekl, že mu do hlavy nevidím, tak jsem to prej měla poznat, že se něco děje.

nemuzes jit k rodicum? at nejsi ve stresu. ted je dulezite mimco a ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 10:18

@jkra ono to je asi jedno, přijede si na chvíli většinou jen vyspat, mezi tím mě teda dokáže takhle vykolejit

• Citovat
  • Upravit
59396
@Anonymní píše:
@P4ja
Manželskou poradnu jsem taky navrhovala, bezúspěšně. Prej už nemá zájem cokoliv zachraňovat, že mi dal šanci až až, a když jsem mu řekla, že mi nikdy nic neřekl, že mu do hlavy nevidím, tak jsem to prej měla poznat, že se něco děje.

tak hlavně že si tě bral :jazyk: U porodu bych ho rozhodně nechtěla, jen tě tam bude stresovat :? Hlavně ho neomlouvej :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17000
@Anonymní píše:
@P4ja

A kdyby ses zeptala, co se děje, odpověď by byla nic..Moje rada je, sbalit se pokud máš kam..A kašlat na něj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
27.9.19 10:21
@Anonymní píše:
@pikola nepodvedl mě, teda asi… Ani nevypadá že by na to měl, je fakt úplně mimo
Spíš se zakoukal a je z ní úplně hotovej a spousta věcí co mi řekl tak není z jeho hlavy… Na to ho znám moc dlouho

Já bych řekla že jo, tohle moc platonický nebude. Jenom kvůli psaní by chlap neodešel, ta mu ukázala osmý div světa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí