Manžel mě chce opustit až porodím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10265
27.9.19 10:21
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Ani nevím, jak začít. Začalo to úplně nevinně, manžel semnou přestal asi okolo 7 měsíce těhotenství spát s tím, že se bojí, že mi ublíží. Je pravda měla jsem problemi s tvrdnutim a bolestmi břicha ale to se nedělo pořád. Potom už mě odmítal vlastně se vším, obejmutí, pusa, cokoliv… Prej se oblizujeme pořád a jeho už to nebaví… Cítila jsem se ošklivá, zanedbaná, nemilovaná. Když pak začal chodit domu, jen si sedl se sluchátky v uších a úplně mě ignoroval, dlouhý hodiny trávil ve sklepě a kouřil jednu za druhou, už mi to bylo divný, ale každý můj pokus dostat se k němu selhal a mě to bylo líto, tak než abych se zase rozbrečela, přestávala jsem s ním mluvit. Takhle to šlo asi 14 dní. Potom zniceho nic přijel, zabalil se a odjel, začal na mě rvát že už mě nemiluje a že takhle dál nemůže, byla jsem zrovna v 35 TT a vůbec jsem nechápala co se děje. Dokázala jsem jen brečet, ale protože máme skoro všechny přátele společně začala jsem ho hledat, kam vlastně šel, u všech co byl tak jim říkal, že už to nedává, že jsem se změnila a že se pořád hádáme. Ano, všude jsou hádky, i u nás… Ale nebylo to nic strasnyho většinou jsme se hned ten den usmířili a zase se spolu smáli. Podotýkám že než tohle udělal tak jsme měli 2 měsíce po svatbě, která byla rok plánovaná, syna na cestě… Před svatbou se rozbrečel kamarádce, že je hrozně šťastnej že tohle vždycky chtěl a že se hrozně těší, teď, po 5 letem vztahu, 2 měsíce po svatbě, přijde s tímhle. Vrátil se asi po 3 dnech, že jen potřebuje čas, že si to srovná v hlavě, ať na něj netlacim, jenže každý den chodil z práce dýl a pořád si z někým psal, nakonec jsem se dozvěděla že je to,,velice chápavá kolegyně z práce ''. Doteď mi tvrdí že to je jen kamarádka, ale celý den mi píše je milej, přijde od ní a je jak vymenenej křičí na mě že jsem namalována tak jsem tady určitě někoho měla a ať si počkám než porodim, pak prej že už má najitej byt a že nechápe jak by semnou mohl někdo vydržet, nakonec a to nejvíc zabolelo mi řekl že malýho nechtěl a mě už taky ne. Při tehlech slovech jsem pochopila, že to myslí vážně že odejde úplně, pak zase odjel a ještě se nevrátil. Známe se od 7 let, vůbec ho nepoznavam, vždycky o mě všude mluvil hezky, všechno bylo moc pěkný a najednou… Teď mám na krku hypo, kterou tvrdí že bude platit, ale já už mu nic nevěřím. Chce tady zůstat do porodu, prý abych byla v klidu, pak mi pomoct první týden a pak se zbalit na dobro, nevím jestli to zvládnu, když vím jak to dopadne a hlavně proč? Když nás nechce? Že ho bude chodit navštěvovat my moc nepomůže… Chce být i u porodu, ale já mám teď plnou hlavu otázek, co se stalo, proč, jak to může udělat, jak mi může říkat takový věci úplně s klidnou tváří? Nevím jak dál…

Ahoj,
jak to píšeš, tak chápu tvou bolest a nejistotu z budoucnosti.
Přesto si dovolím ti k tomu něco napsat.
Soustřeď se teď an to, co je opravdu nejpodstatnější - a to je zdraví tebe a děťátka.
Pokud by mělo být dítě svědkem dohadů, frustrace otce, tak je dobře, pokud to ukončíte předtím, než to dítě bud emít jako nejsilnější vzpomínku z dětství.
Samozřejmě nemohu posoudit, jestli ses fakt třeba v těhotenství nezměnila, nebo se nezměnily tvé projevy chování (např. úzkostný přítup k těhotenství). Možná ano, možná ne. Ale určitě je pro chlapa fakt vlastně zcela nové vnímání vztahu, ve chvíli kdy partnerka otěhotní a pak přijde dítě. Sám jsem to zažil, takže vím, že je to změna. A někteří chlapi tu změnu nezvládnou.
Co se týká chápavé kamarádky, tak bych i věřil, že s ní nic po fyzické stránce nemá a je jeho duševní utěšovatelkou. Pokud máš vnitřně nějakou potřebu to řešit, tak se možná s ní sejdi, ne, že pomluvíš svého manžela, ale že ji jen řeneš svůj pohled na události. Třeba Vám pak oběma pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956
27.9.19 10:22
@Králičice píše:
A kdyby ses zeptala, co se děje, odpověď by byla nic..Moje rada je, sbalit se pokud máš kam..A kašlat na něj..

Já bych sbalila jeho :nevim: ať si jde kam ho pták táhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314

Jsem toho názoru, že každá mince má dvě strany. Ale stresovat takovýmhle způsobem těhotnou, to je fakt čuňárna :-( Navíc začít hledat jinde hned po svatbě? :zed: Osobně bych k takovémuhle „chlapovi“ fakt už neměla důvěru, i kdyby se nakrásně rozhodl, že chce být nakonec s tebou. Máš teď kam jít? Já bych se odstěhovala na neutrální půdu (klidně k rodičům), ať jsi do porodu v klidu. Po šestinedělí bych pak řešila věci dál - rozvod, majetek atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
@Cenarius píše:
Tedka by to chtelo i jeho pohled na vec.

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.9.19 10:23
@Anonymní píše:
@P4ja
Manželskou poradnu jsem taky navrhovala, bezúspěšně. Prej už nemá zájem cokoliv zachraňovat, že mi dal šanci až až, a když jsem mu řekla, že mi nikdy nic neřekl, že mu do hlavy nevidím, tak jsem to prej měla poznat, že se něco děje.

Tak bych řekla, ať se odstěhuje už teď a neřešila bych vůbec nic. Chlapec má pěkně vymeteno. S tím se teď nedomluvis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Markéta80 mě to taky hlava nebere a můžu mu říkat že je pro mě všechno, moje první a jediná lásko, že to přece nejde zahodit jen tak,… Že máme syna na cestě jestli mu nevadí, že ho neuvidí vyrůstat, tak mi řekl že se se mám kouknout do zrcadla kdo za to může…
A že ho bude chodit navštěvovat, ale semnou ho vychovávat nechce

• Citovat
  • Upravit
2129
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Ani nevím, jak začít. Začalo to úplně nevinně, manžel semnou přestal asi okolo 7 měsíce těhotenství spát s tím, že se bojí, že mi ublíží. Je pravda měla jsem problemi s tvrdnutim a bolestmi břicha ale to se nedělo pořád. Potom už mě odmítal vlastně se vším, obejmutí, pusa, cokoliv… Prej se oblizujeme pořád a jeho už to nebaví… Cítila jsem se ošklivá, zanedbaná, nemilovaná. Když pak začal chodit domu, jen si sedl se sluchátky v uších a úplně mě ignoroval, dlouhý hodiny trávil ve sklepě a kouřil jednu za druhou, už mi to bylo divný, ale každý můj pokus dostat se k němu selhal a mě to bylo líto, tak než abych se zase rozbrečela, přestávala jsem s ním mluvit. Takhle to šlo asi 14 dní. Potom zniceho nic přijel, zabalil se a odjel, začal na mě rvát že už mě nemiluje a že takhle dál nemůže, byla jsem zrovna v 35 TT a vůbec jsem nechápala co se děje. Dokázala jsem jen brečet, ale protože máme skoro všechny přátele společně začala jsem ho hledat, kam vlastně šel, u všech co byl tak jim říkal, že už to nedává, že jsem se změnila a že se pořád hádáme. Ano, všude jsou hádky, i u nás… Ale nebylo to nic strasnyho většinou jsme se hned ten den usmířili a zase se spolu smáli. Podotýkám že než tohle udělal tak jsme měli 2 měsíce po svatbě, která byla rok plánovaná, syna na cestě… Před svatbou se rozbrečel kamarádce, že je hrozně šťastnej že tohle vždycky chtěl a že se hrozně těší, teď, po 5 letem vztahu, 2 měsíce po svatbě, přijde s tímhle. Vrátil se asi po 3 dnech, že jen potřebuje čas, že si to srovná v hlavě, ať na něj netlacim, jenže každý den chodil z práce dýl a pořád si z někým psal, nakonec jsem se dozvěděla že je to,,velice chápavá kolegyně z práce ''. Doteď mi tvrdí že to je jen kamarádka, ale celý den mi píše je milej, přijde od ní a je jak vymenenej křičí na mě že jsem namalována tak jsem tady určitě někoho měla a ať si počkám než porodim, pak prej že už má najitej byt a že nechápe jak by semnou mohl někdo vydržet, nakonec a to nejvíc zabolelo mi řekl že malýho nechtěl a mě už taky ne. Při tehlech slovech jsem pochopila, že to myslí vážně že odejde úplně, pak zase odjel a ještě se nevrátil. Známe se od 7 let, vůbec ho nepoznavam, vždycky o mě všude mluvil hezky, všechno bylo moc pěkný a najednou… Teď mám na krku hypo, kterou tvrdí že bude platit, ale já už mu nic nevěřím. Chce tady zůstat do porodu, prý abych byla v klidu, pak mi pomoct první týden a pak se zbalit na dobro, nevím jestli to zvládnu, když vím jak to dopadne a hlavně proč? Když nás nechce? Že ho bude chodit navštěvovat my moc nepomůže… Chce být i u porodu, ale já mám teď plnou hlavu otázek, co se stalo, proč, jak to může udělat, jak mi může říkat takový věci úplně s klidnou tváří? Nevím jak dál…

Hrůza. Bohuzel se zamiloval jinde, neví co se sebou a chová se jak úplný a totální idiot.Ja jsem velmi tolerantní si myslím a dokázala bych asi odpustit i jednorázovou nevěru, ale toto nee.Tyto scény, navíc před porodem. Nevim, co poradit. Snad jen hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 10:24

Je to šílené, toto řešit před porodem. :oops: Sám porod a šestinedělí je velký záhul. Zkus se svěřit rodině, aby ti pomohli v tomto období, které je samo o sobě tak náročné. Jinak se z toho psychicky složíš. Zamiloval se jinde a nepřemýšlí. Manžel se takto taky ke mně choval, když se zamiloval. On chování nezmění, jen si potřebuje odůvodnit sám před sebou jaká si hrozná. Přitom to tak není.

• Citovat
  • Upravit
21091
27.9.19 10:24
@Anonymní píše:
@Markéta80 mě to taky hlava nebere a můžu mu říkat že je pro mě všechno, moje první a jediná lásko, že to přece nejde zahodit jen tak,… Že máme syna na cestě jestli mu nevadí, že ho neuvidí vyrůstat, tak mi řekl že se se mám kouknout do zrcadla kdo za to může…
A že ho bude chodit navštěvovat, ale semnou ho vychovávat nechce

Neponizuj se. Nemáš to zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.9.19 10:25

No to je podle mě klasika, on začal šustit jinde a teď hledá nějakou omluvu pro okolí a možná i sám pro sebe, proč to udělal. Takže vytáhne to, že vám to stejně vlastně už dávno nefungovalo, že ty si děsná a tak. Prostě aby jednou mohl říct, ježiš ona byla taková hysterka, pořád se jen hádala, takže vlastně všichni ho pochopí, že chudák malej musel začít piglovat jinou. Tyhle typy jsou navíc i hrozně žárliví a to z toho důvodu, že sami dobře vědí, jak to chodí, jak je jednoduché podvádět… vím že je ti to děsně líto, cítíš se zrazená, ale víš jak ho nejlíp potrestáš, pokud budeš úplně v klidu, sbalíš mu věci, řekneš co a jak, bez slzí a doprošování řekneš sbohem. Žádný výčitky, žádná hádka, žádný vyptávání, usmát se a říct ahoj, ignorace je největší trest. Uvidíš jak mu to bude hlodat v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
27.9.19 10:26
@Anonymní píše:
@pikola nepodvedl mě, teda asi… Ani nevypadá že by na to měl, je fakt úplně mimo
Spíš se zakoukal a je z ní úplně hotovej a spousta věcí co mi řekl tak není z jeho hlavy… Na to ho znám moc dlouho

Holcicko draha, nerada to rikam, ale zcela urcite uz s ni neco mel. Chlapi tak zase blbi nejsou, aby palili mosty kvuli vrabci na strese. Sex s ni ma/mel zcela urcite, zda s nim ona planuje budoucnost a mysli to vazne, tot otazka.

Vubec si nedokazu vymalovat jake to musi pro tebe byt. Zni to jako nocni mura, mas pred porodem a jses v podstate na vse sama a podpora zadna.

Byt tebou zabalim kufr a jedu k mamince (pokud to jde) a na neho se z vysoka
V Y S E R U!!!

On mozna jeste procitne ale bude uz pozde. Tobe dobre radim, setrit veskere sily, fyzicky i psychicke, davat na sebe pozor a netrapit se kvuli dementovi, co si nedokaze vazit manzelky a rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.9.19 10:27
@pikola píše:
Já bych sbalila jeho :nevim: ať si jde kam ho pták táhne
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
27.9.19 10:27

Asi bych prvně chtěla zjistit, co že to přesně vlastně nedává…
Možná je to jen záchvat, že najednou si uvědomil, že svatba, dítě, celoživotní zodpovědnost..některý chlapi tak reagujou :roll:
Ten tvůj dost možná v tomhle debilním období, který by za normálních okolností zase přešlo, tak si našel „spřízněnou duši“, spíš ale volnou holku, se kterou nemusí přemýšlet, jak zajistit rodinu. A najednou stojí před rozhodnutím mezi volnou svobodnou pohodou a starostí o rodinu. Prostě nezodpovědnej pitomec…

Co s tím? Mě by to asi taky strašlivě urazilo, měla bych chuť mu flusnout do ksichtu, ať si teda táhne (ale hned, že na nějaký jeho blbý kecy o tom, jak se musí hledat, nemáš vitamíny). A ono to hodně chlapům otevře oči, když si najednou uvědomí, co ztrácí nebo co můžou ztratit a proberou se. Dost pravděpodobně mnohem rychleji, než když ho budeš držet doma, obskakovat ho ve smyslu „hlavně mě neopusť“…
Ať si v sobě uvědomí toho lovce, o kterým se pořád mluví…

U nás to kdysi kdysi dávno bylo podobné (nebylo v tom teda dítě). CHudáček byl rozháranej mezi mnou a bejvalkou. Hodně rychle sem ho vyprovodila, že mu nebudu dělat debi*a. Sebrala sem se a odstěhovala a řekla mu, ať si udělá jasno. Do týdne sem ho měla pod okny s kytkou (a je to už skoro dvacet let). Věřím, že nechat ho v tom, že se v tom plácá, hrát si doma na hodnou ženušku, až se mi pantáta vrátí ze záletu, a plakat mu na ramínku s tím, že si budu myslet, že tím pochopí, že je mu doma líp…nepochopí…
I mi to tak tehdy řekl, že dokud sem ho neopustila, tak si neuvědomoval, co ve mě má a zpětně mi byl i vděčnej, že sem do toho takhle řízla, jinak by se v tom plácal jak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17024
27.9.19 10:31
@Anonymní píše:
A že ho bude chodit navštěvovat, ale semnou ho vychovávat nechce

No jasně, že za to můžeš ty - ty jsi otěhotněla, tys ho dotáhla k oltáři..tebe potkal dřív než ji.. a kvůli tobě on teď bude za kripla, co opustí své dítě.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 10:33

@Nowuka2 jeho pohled na věc, co teda říká všem přátelům je, že je toho na něj moc, opravovali jsme barák a já na něj asi tlačila, nepopírám, ale chtěla jsem to mít hotový než se prcek narodí, a neseděla jsem a nekomandovala, až do 6 měsíce jsem byla plná sil a normálně na baráku makala. Potom že jsem se stala hrozně hádavá, možná na tom jsou na vinne hormony, nevím, ale určitě to není tak strašný, vyčítá mi věcí co se stali bůh ví kdy jen aby mi mohl něco říct. Pak že ho hrozně utiskuju, asi tím že když dělá 12 tak s ním pak chci trávit trošku času když jsem doma pořád sama, odstěhovali jsme se před rokem na vesnici a nikoho tady neznám, takže když chci za kamarádkama musím do města se drcat autobusem protože auto má on, ale tohle uz on nevidí…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky