Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.. Poslední 3 měsíce mi vynechala menstruace a docela dost mě boli levá část podbřišku. Nevi někdo čim to může být? (17 let)
@beruskax
jsi dost velká na to, abys věděla, že máš navštívit gynekologa.
Příspěvek upraven 17.11.14 v 22:46
@beruskax mohla by to byt treba cysta. Radeji zajdi hned k doktorovi. ![]()
@beruskax a to že píšeš že jsi pana píšeš proč?? Stejně ti to nikdo neřekne, potřebuješ vyšetření u gynekologa, případně jiného lékaře…
@mišička1223 píše:
@beruskax a to že píšeš že jsi pana píšeš proč?? Stejně ti to nikdo neřekne, potřebuješ vyšetření u gynekologa, případně jiného lékaře…
Aby sme se neptali jestli neni tehulinka
@mišička1223 píše:
No asi abychom vyloucili jako duvod absence menstruace tehotenstvi, ne? ![]()
@Bibi239 píše:
No asi abychom vyloucili jako duvod absence menstruace tehotenstvi, ne?
No možná vyšla hvězda na východě ![]()
@beruskax Nejdřív jsem si myslela, že budeme řešit, jestli znamení panna má větší bolesti než třeba blíženec… Ale teď vážně, je třeba naklusat k doktorovi. Vynechání menstruace není v pořádku, něco z nějakého důvodu v organismu nefunguje tak, jak má. Nezhubla jsi nějak hodně? To se někdy stane, že zmizí i menstuarace.
@LadyLada píše:
@beruskax Nejdřív jsem si myslela, že budeme řešit, jestli znamení panna má větší bolesti než třeba blíženec… Ale teď vážně, je třeba naklusat k doktorovi. Vynechání menstruace není v pořádku, něco z nějakého důvodu v organismu nefunguje tak, jak má. Nezhubla jsi nějak hodně? To se někdy stane, že zmizí i menstuarace.
A nebo drogy
@beruskax píše:
Ahoj.. Poslední 3 měsíce mi vynechala menstruace a docela dost mě boli levá část podbřišku. Nevi někdo čim to může být? (17 let)
Urcite se objednej hned na gyndu. Muze to byt cysta, zanet, co my vime. Gynekolog Te vysetri nejspise pres konecnik a ultrazvukem.