Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda holky, prosím o radu. Včera navečer jsem ve výtoku (který mám celé těhu) viděla jasně červenou krev (ne moc ani málo). Jinak celé těhu jsem to nezažila, ani u prvního. Nejdřív mě to vyděsilo, ale nemám žádné bolesti (jen celé těhu vlevo vedle pupíku křeče, ale mám myom, to přisuzuji jemu, v tom samém místě jsem měla křeč i včera večer). V noci bez výtoku, až teď hustý nažloutlý. Mám letět na gyndu? Když už je to v pořádku a nic nebolí? Nebo jen hodit nohy nahoru? Zítra je můj gyndař v ordinaci, stačí mu zavolat až zítra?
Zkus zavolat do nemocnice na gyn-por odd. a poraď se, držím palce
Mela jsem taky (dokonce v podobnem TT), volala jsem okamzite, doktor me lehce zklinil, ze pokud nejsou bolesti mam si jit lehnout a odpocivat a byt v klidu. Nicmene i tak trval na to, at druhy den dorazim na kontrolu.
Takze v klidu bud, ale doktora rozhodne navstiv nebo aspon zavolej.
Tady ti asi bohužel nikdo neřekne. Ale ja bych šla na gyndu se raději ujistit, že je vse v pořádku
Taky se mi to v tomto týdnu stalo, bolesti žádné, přesto jsem hned jela do porodnice. Měla jsem strach, aby to neznamenalo něco vážnějšího. Nechali si mě tam týden na pozorování. Naštěstí bylo všechno ok. Doktor říkal, že je vždycky lepší přijet než něco podcenit.
Děkuji všem za rady, já nechci nic zanedbat, ale když jsem neměla žádné jiné příznaky bolesti a hned to přestalo… Bylo to vážně jen jednorázové…
Tak jsem nechtěla plašit a lítat po doktorech zbytečně.
Tak jsem dnes byla radeji na kontrole a mimisek je v poradku. Muze za to nejspis muj naraz na bezpecnostni pasy, kdyz jsem to musela pul hodky predtim zadupnout kulli srnce. Ja zadny naraz ani tlak necitila, ale doktor rekl, ze pokud to bylo vazne zadupnuti, tak to bude tim. Ja nic citit nemusim, ale tlak tam vzdy je.