Pichavá bolest v podbřišku po ovulaci

Anni_11
14.11.14 09:32

Pichava bolest v podbrisku po ovulaci

Ahoj holky, od vcera 22. den menstr. cyklu me zaclo bolet nalevo na vajecniku, kde jsem i minuly tyden mela ovulaci. Bolest je dost podobnobna ovulaci. Ovulaci jsem mela a mivam 16-18.den menst. cyklu. Mate nekdo podobne zkusenosti? Nevite co by to mohlo byt? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12717
14.11.14 09:40

Předevčírem jsem řešila asi to samé. od revize mám po ovulaci tak 2-4.den příšerné křeče a bolesti v podbřišku. Nejde si ani sednout, chodit, křeče jsou tak silné, až se mi tají dech…hrůza---Pak to samo odezní.
U dr. jsem byla letos mockrát, jsem zdravá jak rybka. Pravděpodobně, co jsem vypátrala je ta bolest způsobena tím, že při ovulaci praskne folikul, vyleje se tekutina, která tlačí do té doby než se vstřebá a pak teprve bolesti odezní… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
14.11.14 09:45

@Anni11 me takto zacal bolet tyden po ovulaci vajecnik a bylo to tehotenstvi :-) vytvorilo se mi tam to zlute telisko v tehotensvi, vajecnik se zvetsil a ja to citila. Asi po 14 dnech to preslo.

Ale mam i jinou zkusenost, jednou to byla cysta a podruhe tekutina z praskleho folikulu po ovulaci. Pokazde se to poznalo na ultrazvuku (mam ho k dispozici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anni_11
14.11.14 09:57

@rokyta1 Ahoja, predvcirem jsem byla u dr. rekl mi ze vse v poradku a vcera jsem dostala bolesti a dneska zesilili. Je to presne bolest jak kdyz mam ovulaci. Premyslim zda ji dnes k dr. nebo ne. Nikdy jsem nemela cysty nebo neco podobneho. Je to pro me neco noveho… ach jo…

• Citovat
  • Upravit
Anni_11
14.11.14 09:59

@blumen no kdyby to bylo tehotenstvi tak bych byla stastna. :D
Premyslim zda jit k dr. ted nebo az po vikendu… promin za hloupou otazky, jak se leci cysta, antibiotiky? nebo se musi odstranit operativne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12717
14.11.14 10:22

@Anni11 já cystu měla nedávno 5×6cm, velikou a do měsíce byla sama fuč, těhotenství prý nebránila a musela jsem zobat vitamín E a B1 (thyamin).
Když bolí a nevstřebá se, pak se provádí zákrok.

No a pokud to je od prasklého folikulu, tedy bolest po ovulaci, tak některé to bolí až do další ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
14.11.14 10:23

@Anni11 jestli to jsou 3 dny, co jsi byla u dr. a udělal ti důkladnou prohlídku, tak si myslím, že to bolavá cysta nebude. Takovým fofrem nerostou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anni_11
14.11.14 10:47

@rokyta1 Diky, si me uklidnila. Pockam co a vikendu a kdyz bolest zesili tak v pondeli doktor nebo pak na pohotovost, ale to snad nebude hrozit. Dekuji za slova utechy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12717
14.11.14 10:50

@Anni11 snad to bude jen k té ovulaci. Pokud ano, tak by to mělo slábnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
14.11.14 11:55
@Anni11 píše:
@blumen no kdyby to bylo tehotenstvi tak bych byla stastna. :D
Premyslim zda jit k dr. ted nebo az po vikendu… promin za hloupou otazky, jak se leci cysta, antibiotiky? nebo se musi odstranit operativne? :nevim:

Ja ji mela 4 nebo 6 cm velkou, uz nevim a zmizela sama po menses. Ale zakazali nam se dal snazit, kvuli pripadne operaci. Pula jsem hodne koprivoveho caje (nekde jsem slysela, ze pomaha) a do 14 dnu byla pryc :-) a dalsi mesic jsem byla tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
14.11.14 12:04

@Anni11 jestli jsi byla pred tremi dny u doktora a nic tam nebylo, tak to cysta neni :-) tak Ti preji // :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anni_11
14.11.14 13:18

@blumen ja piju momentalne Kontryhelovy caj, nevim jestli to je primo na to, ale je to na zenske problemy vseobecne, tak snad ta bolest povoli. Je to jak kdybych mela dalsi ovulku… diky za slova utechy :-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anni_11
14.11.14 13:19

@blumen a diky moc, prala bych si aby // carky byly! samozrejme :-) snazime se taky uz nejaky ten patek… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa