Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Babišovka haha. ![]()
Jestli Vám dr říkala ze jste OK nejela bych
Pokud se necítíš dobře a dost špiníš radši bych na pohotovost šla. Radši než pohotovost mám svého dr. ale do úterý je daleko.
Co je na tom špatného? Já taky párkrát použila tampon mimo menstruaci, když jsme se šli koupat do nějakého přírodního koupaliště. ![]()
Ahoj zakladatelko ale gynekoložka ti řekla, že jsi ok ještě předtím koupáním ne? Teď máš problém a necítíš se dobře, navíc máš tělísko, takže bych na pohotovost šla.
Není na tom vůbec nic špatného, jen by mě zajímalo jak teda zabezpečila dceru když tak dbá na svou hygienu
co je na tomhle špatného? ![]()
Díky, jj u gyn jsem byla před bazénem
a beru i ten výsměch Babišovko
Berry4 nevím jestli jsem tě pochopila špiním od zavedení tamponu, jinak ne ![]()
@Anonymní píše:
Prosím, nejspíš nemáte některá podobnou zkušenost a přiznávám, že je to celé moje chyba a ano, jsem hlupačka, ale v pátek jsem si zavedla menstruační tampon, protože jsme šly s dcerou do bazénu, přesto, že jsem menstruaci neměla, ale nechtěla jsem chytit nějakou infekci. Doma jsem si jej vyndala a byla na něm krev. Od té doby silně špiním. Ani mi není zrovna nejlépe. Mám zavedenou Mirenu a gynekoložka mě v týdnu ujistila, že jsem v pořádku, ale teď mám strach.. Do úterý než budou v ordinaci je dlouhá doba. Šly byste na pohotovost? Děkuju
normální tampony se nepoužívají mimo ms
existují přímo na plavání k zakoupení v lékárně, se špiněním bych počkala jestli se bude opakovat
Já nechápu tu logiku
vždyť menstruační tampon nezabrání průniku vody do pochvy nebo snad ano?
Proč jsi nepoužila speciální tampony, na to určené?
@Teruna000 píše:
Já nechápu tu logikuvždyť menstruační tampon nezabrání průniku vody do pochvy nebo snad ano?
Proč jsi nepoužila speciální tampony, na to určené?
to je fakt no… ![]()
Prosím, nejspíš nemáte některá podobnou zkušenost a přiznávám, že je to celé moje chyba a ano, jsem hlupačka, ale v pátek jsem si zavedla menstruační tampon, protože jsme šly s dcerou do bazénu, přesto, že jsem menstruaci neměla, ale nechtěla jsem chytit nějakou infekci. Doma jsem si jej vyndala a byla na něm krev. Od té doby silně špiním. Ani mi není zrovna nejlépe. Mám zavedenou Mirenu a gynekoložka mě v týdnu ujistila, že jsem v pořádku, ale teď mám strach.. Do úterý než budou v ordinaci je dlouhá doba. Šly byste na pohotovost? Děkuju